Philips Blue Vision

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Ное 2007, 15:59

Пепинко написа:Е, оказа се, че не светят бяло, въпреки че продавачката ме увери, че са много близки до ксенона :mhihi: Светят наистина страхотно, спряхме една до друга моята кола и колата на един приятел, той е с Осрам силвър *** не знам точно как се води... разликата е доста голяма! Сега въпросът е... Philips Blue Vision колко синьо свети? Утре май ще прежаля още 60лв и ще споделя впечатления :mhihi:

П.П. На някой да му трябват чисто нови крушки Philips Xtreme Power :lol: :uups:

аз на старата кола съм карал с такива - светят добре, но нямат нищо общо с ксенон, просто малко по-бяло

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 16 Ное 2007, 19:47

Както вече казах, не ги купивайте тия xenon-look халогенки, защото като завали и става пълна скръб. Extreme power и Osram Nightbreaker са най-добрите по отношение осветяване на пътя. BlueVison са малко по-бели, но не очаквайте чудеса.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 16 Ное 2007, 20:50

никой ли не кара с Bosch? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 16 Ное 2007, 21:20

Bosch търсих, но нямаше, даже в магазина на Bosch, предлагат Osran :mhihi: :mhihi: :mhihi: Osram

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 16 Ное 2007, 21:34

Еми аз първо си взех 'Осран' и разликата беше минимална а и след 3-4 светофара трябваше вече да ги сменям. После си взех Филипс и беше доста по добре, няма общо с ксенон но все пак...... но започна честата смяна пак и най- накрая реших да инвестирам в ксенон.........
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jazz » 17 Ное 2007, 9:59

филипса по добър ли е като сила на светлината защото -осрна- гола вода ама се подлъгах от специалиста по светлините сега трябва да си слагам пак старите крушки преебах се- маи ще слагам ксенон --някои да каже коя от ментешките фирми е наи добра и каде ги монтират с гаранция

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 17 Ное 2007, 17:30

© написа:аз на старата кола съм карал с такива - светят добре, но нямат нищо общо с ксенон, просто малко по-бяло

Жълтеят ли, или синеят... само това ме вълнува, няма начин да са като ксенона, интересува ме само да са горе долу близки като цвят :winky:
П.П. X-treme power светят много добре, но са жълти, няма нищо общо дори с бялото. На мен ми трябва нещо, което синее и свети поносимо, за да изкарам зимата :mhihi:

jazz написа:филипса по добър ли е като сила на светлината защото -осрна- гола вода ама се подлъгах от специалиста по светлините сега трябва да си слагам пак старите крушки преебах се- маи ще слагам ксенон --някои да каже коя от ментешките фирми е наи добра и каде ги монтират с гаранция

Моите впечатления са, че е по-добър, но не сравнявахме един и същ клас крушки. Сравнихме Philips Extreme power с Osram Silver + и резултатаът беше около 5м повече за Philips-a и околността беше доста по-ясна с Philips. Няма обаче нищо общо с ксенона! Идеята е, че слагаш ксенон на късите, дългите остават с халогенна крушка и разликата не е толкова фрапираща.
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suren » 17 Ное 2007, 17:50

Вие май очаквате някакви чудеса да станат с вашите фарове.Предлагам ви да похарчите още сума пари за какви ли не лампи и да се убедите че може кокошата слепота да ви е застигнала.
Като искате да си тествате фаровете отидете извън града натъмно, издебнете момента да не вали, фаровете трябва да са регулирани и си ги измийте добре а не като колегата да си ги тества между светофарите :mhihi:

Предишна

Назад към E46