Philips Blue Vision
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Пепинко написа:Е, оказа се, че не светят бяло, въпреки че продавачката ме увери, че са много близки до ксенонаСветят наистина страхотно, спряхме една до друга моята кола и колата на един приятел, той е с Осрам силвър *** не знам точно как се води... разликата е доста голяма! Сега въпросът е... Philips Blue Vision колко синьо свети? Утре май ще прежаля още 60лв и ще споделя впечатления
![]()
П.П. На някой да му трябват чисто нови крушки Philips Xtreme Power![]()
аз на старата кола съм карал с такива - светят добре, но нямат нищо общо с ксенон, просто малко по-бяло
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
© написа:аз на старата кола съм карал с такива - светят добре, но нямат нищо общо с ксенон, просто малко по-бяло
Жълтеят ли, или синеят... само това ме вълнува, няма начин да са като ксенона, интересува ме само да са горе долу близки като цвят

П.П. X-treme power светят много добре, но са жълти, няма нищо общо дори с бялото. На мен ми трябва нещо, което синее и свети поносимо, за да изкарам зимата

jazz написа:филипса по добър ли е като сила на светлината защото -осрна- гола вода ама се подлъгах от специалиста по светлините сега трябва да си слагам пак старите крушки преебах се- маи ще слагам ксенон --някои да каже коя от ментешките фирми е наи добра и каде ги монтират с гаранция
Моите впечатления са, че е по-добър, но не сравнявахме един и същ клас крушки. Сравнихме Philips Extreme power с Osram Silver + и резултатаът беше около 5м повече за Philips-a и околността беше доста по-ясна с Philips. Няма обаче нищо общо с ксенона! Идеята е, че слагаш ксенон на късите, дългите остават с халогенна крушка и разликата не е толкова фрапираща.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Вие май очаквате някакви чудеса да станат с вашите фарове.Предлагам ви да похарчите още сума пари за какви ли не лампи и да се убедите че може кокошата слепота да ви е застигнала.
Като искате да си тествате фаровете отидете извън града натъмно, издебнете момента да не вали, фаровете трябва да са регулирани и си ги измийте добре а не като колегата да си ги тества между светофарите
Като искате да си тествате фаровете отидете извън града натъмно, издебнете момента да не вали, фаровете трябва да са регулирани и си ги измийте добре а не като колегата да си ги тества между светофарите

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2