Буравестниците срещу Кратунковците

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 16 Ное 2007, 16:38

SaSo написа:
///peter написа:
SaSo написа:
rdvr_burgas написа:
bmwfena написа:
rdvr_burgas написа:Бах ти темата.....хранете се, аз запазвам неутралитет, поради липса на газова :mhihi: :mhihi: :mhihi:
лелееее ти се премазваш от слагане на бензин ли ве :mhihi: :mhihi: :mhihi: значи имаш много кинта за трошене пък аз нямам затова ми гърми дебитомера :mhihi: :mhihi: :mhihi: майтап ве..

Колата ми най-трудно минава през бензиностанцията :winky:
Ама ко да правя, карам си и си трайкам :lol:

Ше ти сложим една газова няма се притесняваш... Ти си ми близо ше те убедя... Кат дойде и фена с неговата и Петьо и той май близо.. И кат те наобиколим напием и внушим че си харчиш парите на вятъра ше сложиш и ти де ше идеш...

Фен на него резорвара му до горе почти ве .... Баси чудото хахаха.. Моя скоро половината не се е пълнил... Е..ал съм го ... Газчицата си е чиста работа... :mhihi: :mhihi:

Абе май сме квартални с теб, аз съм от Младост :D
А иначе ще заредим за 5лв ще го повозим из цяла София, после сам ще иска :mhihi:

Аз съм го возил ве... И то доста.. Той ше каже кво си мисли обаче... :mhihi: Доста е сдържан от към коментарите за на газ... :mhihi: :mhihi:

Айде Васко кажи как е хавата на газ на колегите.. Хареса ли ти :mhihi:

Аве Петьо ти де си точно в Младост ве ... Че май виждам едно познато БМВ около нас да се мотае... Ама незнам на кой колега е... Ама помня номера и ми е познат.... Освен на rdvr_burgas то неговото се помни лесно и обикновенно е паркирано до мойто :)

Абе изкушавайте ме колкото си искате ама аз съм мазохист и обичам да давам по над две левчета на литър :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За сега държа фронта, а извънградско направо ми е кеф 8 на сто :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 16 Ное 2007, 16:46

Аз толкоз пари давам градско ве :mhihi: :mhihi: А са кой е номер 1.. Я питай ги опушените колко дават... Колкото тебе само че в пари обърнато... Ама газчица немогат да сложат...

Слушайте са опушените :mhihi: :mhihi: Слагайте по 3 бутилки на тавана като икарусите в София и гаааазззз ( метан ) .... 20% икономия май беше... Чиста файда...

Ей така ше станем братя поне...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Ное 2007, 16:50

SaSo написа:
///peter написа:2376 Виж я в галерията ми, иначе съм в Младост 3, до 25-та близо.
Апашите да знаят че е паркирана под балкона ми и дебна с ловния калашник :mhihi:

Ееее ти си ни далече ние сме в Младост едно зад Мобиком :mhihi: Между Мобиком и 125то даскало... Да знаят апашите че съм много боен и нямам калашник ама бия много и качествено...

Моля, моля, ние сме на околу 20ст газ, а някой на една глава разтояние :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 16 Ное 2007, 16:51

Младост Мафия Тийм :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 16 Ное 2007, 17:01

///peter написа:
SaSo написа:
///peter написа:2376 Виж я в галерията ми, иначе съм в Младост 3, до 25-та близо.
Апашите да знаят че е паркирана под балкона ми и дебна с ловния калашник :mhihi:

Ееее ти си ни далече ние сме в Младост едно зад Мобиком :mhihi: Между Мобиком и 125то даскало... Да знаят апашите че съм много боен и нямам калашник ама бия много и качествено...

Моля, моля, ние сме на околу 20ст газ, а някой на една глава разтояние :mhihi:

Да ти се пукне дебитомера 100лв, Да ти се пръсне филтърна кутия 80лв, Да ти се пукне главата :mhihi: :mhihi: БЕЗЦЕННО :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 17:12

Пешка как ти ги дават дебитомерите там-два за лев и един бонус ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: ?Пък тая работа Сасо даже и жена ти сигурно знае че на ТДС главата дори и да прегрее..... като я хванеш навреме и като я из4акаш да изстине пак ще те прибере(най-много пръстенчета да сменяш-питай Дино той даже и без тва се е разминал),така че не излизай с тия номера :mhihi: .Фенче и аз като теб си имам газифицирана и ТДС и си ги обичам и двете..... така че айде няма нужда

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 16 Ное 2007, 17:16

Wenzy написа:Пешка как ти ги дават дебитомерите там-два за лев и един бонус ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: ?Пък тая работа Сасо даже и жена ти сигурно знае че на ТДС главата дори и да прегрее..... като я хванеш навреме и като я из4акаш да изстине пак ще те прибере(най-много пръстенчета да сменяш-питай Дино той даже и без тва се е разминал),така че не излизай с тия номера :mhihi: .Фенче и аз като теб си имам газифицирана и ТДС и си ги обичам и двете..... така че айде няма нужда

Бе тя жената не ги разбира мноо тия работи ве :mhihi: :mhihi: :mhihi: Щом харесва Алдита... :mhihi: :mhihi: Важното е да скъсаш сенджира :mhihi: :mhihi: :twisted: :drinking: :drinking: :have one: :guitarist: :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 17:17

Стига бе човек газовата ми е Б4-ка недей така :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 17:19

zAcK написа:
dinozab написа:
zAcK написа:
dinozab написа:
zAcK написа:Мноооогггоооооо ми сааа е.е :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Ша фана да изн.силя някой колежка, че не издържам :mhihi: :mhihi:
Мноо ми е любовно нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е тая дет ти са кълчи на предния капак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тая баце ако мога да я докопам ша й изкривя полуоските :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А аз ша и пукна жлъчката от йе***е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Викам да си я подфъргаме :mhihi: :mhihi: :mhihi: А на моя а на твоя :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мой мой ама и една бутилка требе се върти помежду и :mhihi: :mhihi: :mhihi: ей тва се вика гъзарско е***е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ша има секс с подфръгяне и скубанйе под мишниците :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 17:20

Майко тука стан бом бок тая тема секи си пише кой кот си иска :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 17:25

Важното е че се разбираме Бимите са си Бими дали ГАЗирани или нафтови :) .Верно газираните доста често препаткват ама кво да прайте колеги евтинийка гаривото :lol:

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 17:30

Wenzy написа:Важното е че се разбираме Бимите са си Бими дали ГАЗирани или нафтови :) .Верно газираните доста често препаткват ама кво да прайте колеги евтинийка гаривото :lol:

Икономията :arrow: майка на мизерията :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 16 Ное 2007, 17:36

dinozab написа:
Wenzy написа:Важното е че се разбираме Бимите са си Бими дали ГАЗирани или нафтови :) .Верно газираните доста често препаткват ама кво да прайте колеги евтинийка гаривото :lol:

И баща на Забогатяването :mhihi: :mhihi:

Са се дразнят щот тяхната ефтинийка свърши след като стана Нафтата с 10 стинки повече от бенза... Глей ко се казва са яд че немогат да сложат газ... Слагайте метан ве колеги ...Кат икарусите...
Изображение

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 17:42

SaSo написа:
dinozab написа:

И баща на Забогатяването :mhihi: :mhihi:

Са се дразнят щот тяхната ефтинийка свърши след като стана Нафтата с 10 стинки повече от бенза... Глей ко се казва са яд че немогат да сложат газ... Слагайте метан ве колеги ...Кат икарусите...

Скоро кат гледам кат дигнат още горивата и колелетата ще изкараме :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз имам едно ма и то бая гълта един хляб и една буца сирене на 100км. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

т

Мнение от bobi_maxo » 16 Ное 2007, 17:50

Не знам за вас, но тоя моя ТД ми дава градско 10,50(с галене) и 12,50(с газене), нафтата я взимам от едно френдче по 1,80(Лукойл нафта).
Това прави макс.23 лв., а вие на газ по колко?
Горе-долу 16-18 газ(за София) по 1,10 някъде около 19,80лв., което не е много голяма разлика, освен че вие сте всеки ден на стрелби! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34