Буравестниците срещу Кратунковците
Модератор: Технически модератори
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
SaSo написа:///peter написа:SaSo написа:rdvr_burgas написа:bmwfena написа:лелееее ти се премазваш от слагане на бензин ли веrdvr_burgas написа:Бах ти темата.....хранете се, аз запазвам неутралитет, поради липса на газова![]()
![]()
![]()
![]()
значи имаш много кинта за трошене пък аз нямам затова ми гърми дебитомера
![]()
![]()
майтап ве..
Колата ми най-трудно минава през бензиностанцията![]()
Ама ко да правя, карам си и си трайкам
Ше ти сложим една газова няма се притесняваш... Ти си ми близо ше те убедя... Кат дойде и фена с неговата и Петьо и той май близо.. И кат те наобиколим напием и внушим че си харчиш парите на вятъра ше сложиш и ти де ше идеш...
Фен на него резорвара му до горе почти ве .... Баси чудото хахаха.. Моя скоро половината не се е пълнил... Е..ал съм го ... Газчицата си е чиста работа...![]()
Абе май сме квартални с теб, аз съм от Младост![]()
А иначе ще заредим за 5лв ще го повозим из цяла София, после сам ще иска
Аз съм го возил ве... И то доста.. Той ше каже кво си мисли обаче...Доста е сдържан от към коментарите за на газ...
![]()
![]()
Айде Васко кажи как е хавата на газ на колегите.. Хареса ли ти![]()
Аве Петьо ти де си точно в Младост ве ... Че май виждам едно познато БМВ около нас да се мотае... Ама незнам на кой колега е... Ама помня номера и ми е познат.... Освен на rdvr_burgas то неговото се помни лесно и обикновенно е паркирано до мойто
Абе изкушавайте ме колкото си искате ама аз съм мазохист и обичам да давам по над две левчета на литър

За сега държа фронта, а извънградско направо ми е кеф 8 на сто

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз толкоз пари давам градско ве
А са кой е номер 1.. Я питай ги опушените колко дават... Колкото тебе само че в пари обърнато... Ама газчица немогат да сложат...
Слушайте са опушените
Слагайте по 3 бутилки на тавана като икарусите в София и гаааазззз ( метан ) .... 20% икономия май беше... Чиста файда...
Ей така ше станем братя поне...

Слушайте са опушените

Ей така ше станем братя поне...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SaSo написа:///peter написа:2376 Виж я в галерията ми, иначе съм в Младост 3, до 25-та близо.
Апашите да знаят че е паркирана под балкона ми и дебна с ловния калашник
Ееее ти си ни далече ние сме в Младост едно зад МобикомМежду Мобиком и 125то даскало... Да знаят апашите че съм много боен и нямам калашник ама бия много и качествено...
Моля, моля, ние сме на околу 20ст газ, а някой на една глава разтояние

- SaSo
- старши ентусиаст
-
///peter написа:SaSo написа:///peter написа:2376 Виж я в галерията ми, иначе съм в Младост 3, до 25-та близо.
Апашите да знаят че е паркирана под балкона ми и дебна с ловния калашник
Ееее ти си ни далече ние сме в Младост едно зад МобикомМежду Мобиком и 125то даскало... Да знаят апашите че съм много боен и нямам калашник ама бия много и качествено...
Моля, моля, ние сме на околу 20ст газ, а някой на една глава разтояние
Да ти се пукне дебитомера 100лв, Да ти се пръсне филтърна кутия 80лв, Да ти се пукне главата

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Пешка как ти ги дават дебитомерите там-два за лев и един бонус ли
?Пък тая работа Сасо даже и жена ти сигурно знае че на ТДС главата дори и да прегрее..... като я хванеш навреме и като я из4акаш да изстине пак ще те прибере(най-много пръстенчета да сменяш-питай Дино той даже и без тва се е разминал),така че не излизай с тия номера
.Фенче и аз като теб си имам газифицирана и ТДС и си ги обичам и двете..... така че айде няма нужда

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Пешка как ти ги дават дебитомерите там-два за лев и един бонус ли![]()
![]()
?Пък тая работа Сасо даже и жена ти сигурно знае че на ТДС главата дори и да прегрее..... като я хванеш навреме и като я из4акаш да изстине пак ще те прибере(най-много пръстенчета да сменяш-питай Дино той даже и без тва се е разминал),така че не излизай с тия номера
.Фенче и аз като теб си имам газифицирана и ТДС и си ги обичам и двете..... така че айде няма нужда
Бе тя жената не ги разбира мноо тия работи ве

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
zAcK написа:dinozab написа:zAcK написа:dinozab написа:zAcK написа:Мноооогггоооооо ми сааа е.е![]()
![]()
![]()
![]()
Ша фана да изн.силя някой колежка, че не издържам![]()
![]()
Мноо ми е любовно нещо![]()
![]()
![]()
Е тая дет ти са кълчи на предния капак![]()
![]()
![]()
Тая баце ако мога да я докопам ша й изкривя полуоските![]()
![]()
![]()
А аз ша и пукна жлъчката от йе***е![]()
![]()
![]()
Викам да си я подфъргаме![]()
![]()
А на моя а на твоя
![]()
![]()
Мой мой ама и една бутилка требе се върти помежду и

Ша има секс с подфръгяне и скубанйе под мишниците

- dinozab
-
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Важното е че се разбираме Бимите са си Бими дали ГАЗирани или нафтови
.Верно газираните доста често препаткват ама кво да прайте колеги евтинийка гаривото 

- dinozab
-
-
Wenzy написа:Важното е че се разбираме Бимите са си Бими дали ГАЗирани или нафтови.Верно газираните доста често препаткват ама кво да прайте колеги евтинийка гаривото
Икономията

- SaSo
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Wenzy написа:Важното е че се разбираме Бимите са си Бими дали ГАЗирани или нафтови.Верно газираните доста често препаткват ама кво да прайте колеги евтинийка гаривото
Икономиятамайка на мизерията
![]()
![]()
И баща на Забогатяването

Са се дразнят щот тяхната ефтинийка свърши след като стана Нафтата с 10 стинки повече от бенза... Глей ко се казва са яд че немогат да сложат газ... Слагайте метан ве колеги ...Кат икарусите...
- dinozab
-
-
SaSo написа:dinozab написа:Wenzy написа:Важното е че се разбираме Бимите са си Бими дали ГАЗирани или нафтови.Верно газираните доста често препаткват ама кво да прайте колеги евтинийка гаривото
Икономиятамайка на мизерията
![]()
![]()
И баща на Забогатяването![]()
![]()
Са се дразнят щот тяхната ефтинийка свърши след като стана Нафтата с 10 стинки повече от бенза... Глей ко се казва са яд че немогат да сложат газ... Слагайте метан ве колеги ...Кат икарусите...
Скоро кат гледам кат дигнат още горивата и колелетата ще изкараме

т
Не знам за вас, но тоя моя ТД ми дава градско 10,50(с галене) и 12,50(с газене), нафтата я взимам от едно френдче по 1,80(Лукойл нафта).
Това прави макс.23 лв., а вие на газ по колко?
Горе-долу 16-18 газ(за София) по 1,10 някъде около 19,80лв., което не е много голяма разлика, освен че вие сте всеки ден на стрелби!
Това прави макс.23 лв., а вие на газ по колко?
Горе-долу 16-18 газ(за София) по 1,10 някъде около 19,80лв., което не е много голяма разлика, освен че вие сте всеки ден на стрелби!