Буравестниците срещу Кратунковците

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Буравестниците срещу Кратунковците

Мнение от ///peter » 16 Ное 2007, 8:51

Здравейте, предварително ще "замоля" модераторите да оставят тази тема, където да СЕРЕМ на воля, а не по темите на хората :D
Идеята е на колегата Венци и мисля, че е много добра :D

И така, колеги кратунковци, до къде бяхме стигнали с подмяната на ТДС-а, плочки, помпи, защо не подмените и главата? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Ное 2007, 8:53

замириса на ГАСССС :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Ное 2007, 8:55

И на париииииии (1.06 на литър) :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 8:58

Майко мила :shock: ко стана тука в тоя форум немоо го позная :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебати темата чудесничка е. :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 8:59

Ей луд умора няма :mhihi: Айде довечера като се саберем повече хора.Сега няма смисла да ти разправям че колата ти се прецаква от газка,купуваш дебитомери,кутии за въздушен филтър,бубини,сменяш въздушен филтър по често защото газта е капризна,а да не говорим ако не са ти сложили авансатор как плющи.Няма да ти кажа всички тия неща,защото не ти се чува че кола на газ има повече разходи от нафтовата,пък и по принцип сте си дебели и корави глави :mhihi: :mhihi: :mhihi: (също като на ТДС-сите)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Ное 2007, 9:02

dinozab написа:Майко мила :shock: ко стана тука в тоя форум немоо го позная :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебати темата чудесничка е. :help:

по-добре само тук, отколкото навсякъде, тази тема е като отдушник :mhihi:

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 9:03

Аз газов котлон си имам у нас ,в колата неща още един :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 9:04

///peter написа:
dinozab написа:Майко мила :shock: ко стана тука в тоя форум немоо го позная :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебати темата чудесничка е. :help:

по-добре само тук, отколкото навсякъде, тази тема е като отдушник :mhihi:

:yes:

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 9:06

Предлагам да се сложи и по един линк и в другите подфоруми за да се види от повече хора все пак е ВАЖНА ТЕМА :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 9:08

Определено е важно да знаеш "как да не се пребиеш,когато ти изплющи колата".Това е наръчник за клетници-газчий

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Ное 2007, 9:12

ей най после ще се отпуснем на воляяяя :mhihi: :mhihi: :mhihi: господа според мен дизела си е предимноза тракторите...по алтернативен е :mhihi: :mhihi: :mhihi: Динооо--ако си беше купил газова горелка като мен щеше да питаш тва онова щотооо повтарям рядко ще ти се налага :mhihi: :mhihi: как карате с тва око постоянно наблюдаващо температурата ве :mhihi: :mhihi: и последно да цитирам думите на колега от форума..НАЙ ДОБРИЯ ТДС Е ПРОДАДЕНИЯ ДОРИ НА ЧАСТИ :!: :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Мерси за вниманието :yes:.....обичайте ТДСса ама по по малко щото ..... :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 9:17

bmwfena написа:ей най после ще се отпуснем на воляяяя :mhihi: :mhihi: :mhihi: господа според мен дизела си е предимноза тракторите...по алтернативен е :mhihi: :mhihi: :mhihi: Динооо--ако си беше купил газова горелка като мен щеше да питаш тва онова щотооо повтарям рядко ще ти се налага :mhihi: :mhihi: как карате с тва око постоянно наблюдаващо температурата ве :mhihi: :mhihi: и последно да цитирам думите на колега от форума..НАЙ ДОБРИЯ ТДС Е ПРОДАДЕНИЯ ДОРИ НА ЧАСТИ :!: :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Мерси за вниманието :yes:.....обичайте ТДСса ама по по малко щото ..... :mhihi: :mhihi:

Ей аз за газ неща е да чуя бомба зад мен неща :mhihi: :mhihi: :mhihi: направо серете върху марката.Аре оти не си купите по едно 518g то поне е фабрично с газ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебати грешката на природата.
Фенчо га са напииим бре :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 9:38

Това с температурата се осъвършенства с времето-едното око в пътя едното "тича" по приборите.Фенче според теб защо слагат дизелови матори навсякаде-освен че е по икономичен е и по уравновесен,по издръжлив и по и по.....тва за продадения ТДС не е вярно тук съм склонен на компромис ако една кола е подържана без значение какъв и е агрегата......ще я продадеш ли.Според мен просто лош късме.Аз сега имам проблем-някав малък ама дразни щото никой мастор незнае откаде е и найстина "някой ден ша откача" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 16 Ное 2007, 9:45

"ко стана ве колега що не пали" ъъъъ ъммм изпаритела замръзна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Ное 2007, 9:53

dinozab написа:
bmwfena написа:ей най после ще се отпуснем на воляяяя :mhihi: :mhihi: :mhihi: господа според мен дизела си е предимноза тракторите...по алтернативен е :mhihi: :mhihi: :mhihi: Динооо--ако си беше купил газова горелка като мен щеше да питаш тва онова щотооо повтарям рядко ще ти се налага :mhihi: :mhihi: как карате с тва око постоянно наблюдаващо температурата ве :mhihi: :mhihi: и последно да цитирам думите на колега от форума..НАЙ ДОБРИЯ ТДС Е ПРОДАДЕНИЯ ДОРИ НА ЧАСТИ :!: :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Мерси за вниманието :yes:.....обичайте ТДСса ама по по малко щото ..... :mhihi: :mhihi:

Ей аз за газ неща е да чуя бомба зад мен неща :mhihi: :mhihi: :mhihi: направо серете върху марката.Аре оти не си купите по едно 518g то поне е фабрично с газ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебати грешката на природата.
Фенчо га са напииим бре :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Диноооо кажи ми ти коя е разликата между ТДСса и парния локомотив...те са 2 само..че едното се движи по релси и гори въглища а другото се движи по асфалта и гори нафта :mhihi: :mhihi: и имат едно което ги свързва доживотно че са големи производители на пара -едното през комина другото през разширителния съд..а за врялата вода нема да говорим там е изобилие :mhihi: :mhihi: :mhihi: ......а ве дее е Петьо ве..че ме налазиха опушените :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към E34