Вече имам BMW 525tds :) СНИМКИ
Модератор: Технически модератори
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Честито колега , със здраве да си караш машината и само положителни емоций
Едно е ясно, без оглед на това бензин или дизел е колата, при правилна поддръжка с качествени части и експлоатация с хубави консумативи и горива ,тя ще служи вярно
А пък най-хубавото нещо е да попадне човек на машина с малък пробег + всички останали неща които изброих по-горе
удоволствието е несравнимо ...
п.с. Мойта кола е дошла от Италия на 400 К км ,сега е на 650 К ,наскоро говорих със сина на човека,който ми я продаде ...
Тя не може да е критерий,критерий за мен е на майка ми Е36-цата ,която намерих и докарах лично от Швейцареца в онова село
И тя е на 160 К км ,та разбирам радоста genchovw
Той няма да зпочне със смяна на бутала и ремонт на мотора заради някой циганин,който е сложил такива но къси
Генчо, давай газ на дизелака и да почерпиш ко0легите на сбирката в Пловдив
Георги Пенчев

Едно е ясно, без оглед на това бензин или дизел е колата, при правилна поддръжка с качествени части и експлоатация с хубави консумативи и горива ,тя ще служи вярно

п.с. Мойта кола е дошла от Италия на 400 К км ,сега е на 650 К ,наскоро говорих със сина на човека,който ми я продаде ...
Тя не може да е критерий,критерий за мен е на майка ми Е36-цата ,която намерих и докарах лично от Швейцареца в онова село

Генчо, давай газ на дизелака и да почерпиш ко0легите на сбирката в Пловдив

Георги Пенчев
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Penchev написа:Честито колега , със здраве да си караш машината и само положителни емоций![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно е ясно, без оглед на това бензин или дизел е колата, при правилна поддръжка с качествени части и експлоатация с хубави консумативи и горива ,тя ще служи вярноА пък най-хубавото нещо е да попадне човек на машина с малък пробег + всички останали неща които изброих по-горе
Тя не може да е критерий,критерий за мен е на майка ми Е36-цата ,която намерих и докарах лично от Швейцареца в онова селоИ тя е на 160 К км ,та разбирам радоста genchovw
Той няма да зпочне със смяна на бутала и ремонт на мотора заради някой циганин,който е сложил такива но къси
![]()
Генчо, давай газ на дизелака и да почерпиш ко0легите на сбирката в Пловдив![]()
Георги Пенчев
Е,като чуя за кола на 160К и малко настръхвам-в почти всички обяви колите от 10 до 20 години са все на 160К- хем да звучи нормално ,хем да не е много и купувача да се дръпне.За мен реалните километри са годините по 25К-средно статистическият годишен преход.Всички легенди за кола стояла в гаража и карана два пъти в годината през отпуските и какви ли не още легенди са пълна измишльотина.Важно е колата да е подържана и карана както трябва-BMW-та са милионниици и пробега не чак от толкова голямо значение(предишното ми BMW вървеше перфектно с двигател на 900К ,без никакъв ремонт).Лошото е ,че ако пренавиването на километража не е направено както трябва ,колата почва да дава необясними грешки.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Penchev написа:Честито колега , със здраве да си караш машината и само положителни емоций![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно е ясно, без оглед на това бензин или дизел е колата, при правилна поддръжка с качествени части и експлоатация с хубави консумативи и горива ,тя ще служи вярноА пък най-хубавото нещо е да попадне човек на машина с малък пробег + всички останали неща които изброих по-горе
Тя не може да е критерий,критерий за мен е на майка ми Е36-цата ,която намерих и докарах лично от Швейцареца в онова селоИ тя е на 160 К км ,та разбирам радоста genchovw
![]()
Генчо, давай газ на дизелака и да почерпиш ко0легите на сбирката в Пловдив![]()
Георги Пенчев
Жоре, а теб ще те почерпя като се видим, дано не е чак другата година на събора в Г.Г.Тръмбеш

Ха сега да видим дали се сещаш Кой съм?

Поздрави и на Дилян

Последна промяна exigo на 15 Ное 2007, 18:07, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

кАжи верно

Еееееее приятел , ти направо ме утрепа бе

Лелееее как се радвам за теб ти казвам ,Петя хареса ли колата

Малееее колко е малък света

п.с. май скоро ще се изстрелям за Пловдив

Георги Пенчев
Penchev написа::shock:![]()
![]()
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
![]()
![]()
кАжи верно![]()
![]()
Еееееее приятел , ти направо ме утрепа бе![]()
Лелееее как се радвам за теб ти казвам ,Петя хареса ли колата![]()
Малееее колко е малък света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. май скоро ще се изстрелям за Пловдив![]()
Георги Пенчев
АХААА, Харесва я, малко казва че била параход ама ще свикне, трябва прсто да я покара.
Еми айде ще те чакаме

- Penchev
- Сватбаря
-
Сега се чух с Дилян да му съобщя новината, той е в задръстването и като си дойде ще те поздрави за придобивката
Много се зарадва и той
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Stanchev написа:ми ела да го повъртя и ще ти кажа има ли нема ли и те тва е
^
Ей тоя господин е много сериозен специалист в Пловдивската околия , тествайте дали не е шперната ,че трябва да се знае

Я дай ВИН-а (последните седем символа от номера на шасито 2 букви и 5 цифри ),да направя едно запитване в БМВ България и да видим и кътните й зъби - оборудване

п.с. Давай снимки от всякъде

Георги Пенчев
Penchev написа:Stanchev написа:ми ела да го повъртя и ще ти кажа има ли нема ли и те тва е
^
Ей тоя господин е много сериозен специалист в Пловдивската околия , тествайте дали не е шперната ,че трябва да се знае![]()
Я дай ВИН-а (последните седем символа от номера на шасито 2 букви и 5 цифри ),да направя едно запитване в БМВ България и да видим и кътните й зъби - оборудванеекстериор,интериор абе всичко за колата
![]()
п.с. Давай снимки от всякъде![]()
Георги Пенчев
Снимки мисля да кача утре, а ето и VIN-a GK33532,
гледам че на Вин декодерите излиза 09.1994, а в служебната книжка пише 19.09.1995

Важното е че е много запазена

Айде ще чакам да споделиш какво излиза от ВИН кода, а ако ми кажеш дали има шпер, направо ще

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
ЧЕСТИТО!!!! Със здраве да си я караш и да се повозим...и дано не е след година
И ако има шпер - фнимавай че какви пакости вършат тея коли със шперовете
Поздрави

Поздрави

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
ЧЕСТИТО!!!! Със здраве да си я караш и да се повозим...и дано не е след година
Поздрави

Поздрави

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Дилян Пенчев написа:ЧЕСТИТО!!!! Със здраве да си я караш и да се повозим...и дано не е след година![]()
И ако има шпер - фнимавай че какви пакости вършат тея коли със шперовете![]()
Поздрави![]()
![]()
Много ти Благодаря Диляне!!!
Еми дано да слуша, а и аз се надявам да се видим скоро и да

Поздрави и ще си пишим нали съм вече пълноправен член

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
genchovw написа:Penchev написа:Stanchev написа:ми ела да го повъртя и ще ти кажа има ли нема ли и те тва е
^
Ей тоя господин е много сериозен специалист в Пловдивската околия , тествайте дали не е шперната ,че трябва да се знае![]()
Я дай ВИН-а (последните седем символа от номера на шасито 2 букви и 5 цифри ),да направя едно запитване в БМВ България и да видим и кътните й зъби - оборудванеекстериор,интериор абе всичко за колата
![]()
п.с. Давай снимки от всякъде![]()
Георги Пенчев
Снимки мисля да кача утре, а ето и VIN-a GK33532,
гледам че на Вин декодерите излиза 09.1994, а в служебната книжка пише 19.09.1995![]()
Важното е че е много запазена![]()
Айде ще чакам да споделиш какво излиза от ВИН кода, а ако ми кажеш дали има шпер, направо ще
Абе както ти казах,километража най-вероято е превъртан-13 години * 20-25К километра= колата ти е около 300К километра,колкото е моята-нищо за едно добре подържано BMW.Дано само пренавиването да е направено както трябва и с търговска цел ,за да се радваш дълги години на хубавата си кола.За жената не се притеснявай-свикват за около 1месец.

Дали е шпер от VIN кода едва ли ще се разбере-вече ти писах за начина.

61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5