Philips Blue Vision
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Philips Blue Vision
някои има ли мнение за тези крушки мисля да сложа такива -приличали на ксенон................за е46 компакт крушките колко h -са h1 h2
Последна промяна jazz на 14 Ное 2007, 16:43, променена общо 1 път
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Philips Blue Vision
jazz написа:някои има ли мнение за тези крушки мисля да сложа такива -приличали на ксенон
Прилича...ама друг път

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
...и горят много
ще сменяш честичко, а са си цифричка, аз съм бил с такива

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Стават
Аз съм доволен от БлуВижън-а.
Наистина са далече от ксенона, ама пак е по-добре от жълтите

Наистина са далече от ксенона, ама пак е по-добре от жълтите

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Мога да ти препоръчам тези на Philips, които се водят 50% повече светлина или Osram Nightbreaker. Вторите са малко по-нов модел до колкото знам и съм изчел много положителни мнения за тях. Казват, че са малко по-добри от Philips-а, а и са малко по-ефтини. Определено няма да сгрешиш, ако ги вземеш.
А, по повод тези дето се водят xenon-look, просто ги забрави. Ако караш вечер и е мокро или вали, направо може да си изгасиш фаровете.
А, по повод тези дето се водят xenon-look, просто ги забрави. Ако караш вечер и е мокро или вали, направо може да си изгасиш фаровете.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
карал съм с Осрам блу вижън е36цата си ,ако е мокро затрудняват карането много,има и друго катаджийте гледат коли с ксенон могат да се заблудят от някоя имитация
и аз съм се замислил за filips blie vision но като чета отзивите май ще направя пас 

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
H7 са крушките
Много са добри, успех! На пазара има и други видове на Philips, добре е да разгледаш и тях, Blue Vision не са върха на сладоледа! Тези, които ти казаха колегите "50%+" вероятно имат предвид Vision Plus. Те също са много качествени и са добър компромис живот/светлина.

Последна промяна Пепинко на 15 Ное 2007, 12:31, променена общо 1 път

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Темата трябва да се казва "Cool Blue vs. Blue Vision"
От 8 години изпитвам какви ли не автолампи и мога да ги класифицирам така:
Най-доброто си е OSRAM-Cool Blue,
После е PHILLIPS-Blue Vision
А чак след това идват всички тези +50% и т.н.
Наистина при +50% се получава повече светлина но си жълтее.Ако искаш да ти свети бяло си вземи някое от блу-тата.
Всички лампи особено Н7 с подобрени възмойности горат по-често от нормално повярваите ми, това ми е работата все пак.
Ксенона неможеш да го заместиш с нито една нормална лампа, но поне не карай с жълти фарове
Наистина при +50% се получава повече светлина но си жълтее.Ако искаш да ти свети бяло си вземи някое от блу-тата.
Всички лампи особено Н7 с подобрени възмойности горат по-често от нормално повярваите ми, това ми е работата все пак.
Ксенона неможеш да го заместиш с нито една нормална лампа, но поне не карай с жълти фарове

suren написа:Темата трябва да се казва "Cool Blue vs. Blue Vision"
Кажи къде ти е работата и ми кажи дали имате оригинални ксенонови крушки с 10000К, защото от 1 седмица се лутам из цял Пловдив и все намирам ксенонови крушки които бият на жълто. А мойта си бие на лилаво-синьо и е много яко, но немога да намеря никъде. Бях и в М-Кар и в Найс Кар, никъде не намерих. Пусни ми на един ЛС къде бачкаш да дойда да измислим нещо

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
Пусни и на мен ЛС къде работиш, че само във Викиват намерих Philips и нямаха Н7.
П.П. Тези extreme power на Philips не светят ли и те в бяло? Eто видовете крушки, които предлагат на пазара:
http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/car_which_lamp_to_buy.php?main=gb_en&parent=1_3&id=in_en_car_lighting&lang=en

П.П. Тези extreme power на Philips не светят ли и те в бяло? Eто видовете крушки, които предлагат на пазара:
http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/car_which_lamp_to_buy.php?main=gb_en&parent=1_3&id=in_en_car_lighting&lang=en

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
Е, оказа се, че не светят бяло, въпреки че продавачката ме увери, че са много близки до ксенона
Светят наистина страхотно, спряхме една до друга моята кола и колата на един приятел, той е с Осрам силвър *** не знам точно как се води... разликата е доста голяма! Сега въпросът е... Philips Blue Vision колко синьо свети? Утре май ще прежаля още 60лв и ще споделя впечатления
П.П. На някой да му трябват чисто нови крушки Philips Xtreme Power

П.П. На някой да му трябват чисто нови крушки Philips Xtreme Power

Realize..
Real eyes..
Real lies..
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2