За паяците в Търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

За паяците в Търново

Мнение от michev » 15 Ное 2007, 1:33

Днес изпитах неприятни емоций и бързам да споделя, та дано предпазя някого. Става въпрос за това, че тази сутрин пътувах до Търново, и работата ми беше в централната част на града. Сравнително често съм там и понеже знам, че си има проблеми с паркирането, от 3 или 4 години съм си намерил местенце където паркирам. Тук е мястото да уточня, че там няма забранителни знаци, има винаги 5 до 10 други паркирани коли, винаги спирам така, че по никакъв начин не преча на движението. Та след около час се връщам а колата я няма, понеже веднага се сетих за каското сякаш не се уплаших чак толкова, но жената доста се притесни, а е бременна в 7 мецец и по скоро се уплаших за нея. Тогава вече виждам на едно дърво закачено листче с телефон на на който да си намеря колата. Освобождаването ми струваше 30 лева и за огромно мое съжаление на паркинга беше само пазача, събиращ парите, а не и идиота, прибрал колата от когото непремено щях да искам обосновка на каква база е прибрана моята кола и ако толкова е пречела защо точно тя, а другите около нея с Търновска регистрация си стояха.Много се разпрострях, но с две думи колеги - умната в Търново, особенно с регистрация различна от търновска :mhihi:
only rear wheel drive

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 15 Ное 2007, 11:40

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти що мислиш, че нас ни пропускат :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Мен от ПЛАТЕН паркинг ми дигаха колата, че пречела.............. и то при положение че съм си платил и имах още време :!: , ама имам и един тъп катаджия "приятел" дето си имахме разправии с него и от тогаз дето ми види колата се чуди къде в задника си да бръкне, че да ме спре и да ми мизерста.
Ама от как съм сменил колата не ме бара :mhihi: :mhihi: :mhihi: , явно само марка и цвят мое да запомни пуйчия му мозък :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тъй че не се коркай, гледай жената да е спокойна, а като си сам тогава им сипвай сол.
Не искам да си представям аз к`ва ша я свърша, ако жената е бременна и й стане нещо заради някой малоумен паякаджия :ranting: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Назад към Извън Темата