Студентска бригада в САЩ
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Студентска бригада в САЩ
Здравейте колеги,
значи от тази година съм представител на компанията за която работя лятото в САЩ. Името и е High Sierra Pools. В момента набирам студенти за лято 2008 за работа като спасители. Така че ако някй се интересува, може да ми пише на svetoslav@highsierrapools.com и ще му пратя работната оферта.
Може също да звъните и на 0884 485 425
значи от тази година съм представител на компанията за която работя лятото в САЩ. Името и е High Sierra Pools. В момента набирам студенти за лято 2008 за работа като спасители. Така че ако някй се интересува, може да ми пише на svetoslav@highsierrapools.com и ще му пратя работната оферта.
Може също да звъните и на 0884 485 425
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Ами различно е при всеки. И аз бях ходил с една друга компания като спасител по миналата година и бях много разочарован но пък там се запознах с представители на тази. И съм много доволен от тази за сега.
Най - ми хареса, че за спасителите на които басейна е далече и няма транспорт им дават кола. Аз така смених към 11 това лято и беше супер
Най - ми хареса, че за спасителите на които басейна е далече и няма транспорт им дават кола. Аз така смених към 11 това лято и беше супер

5 мнения
• Страница 1 от 1