Смех, смех!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Значи аз сега да кажем, че взимам по 300 евро за да достигна западно европейското ниво за моята работа трябва да взимам към 3000 евро (грубо) ако е това значи, че трябва трябва ми вдигнат заплатата 10 пъти до тогава

Значи 600 лева повишение всяка година, това е невъзможно
Защо обаче ни лъжат....

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Значи за да ти вдигнат заплатата на 3000 трябва да докажеш,че имаш умение и можеш да работиш за тия пари,щом още си на 300,май има защо_BoBI_ написа::mhihi:
Значи аз сега да кажем, че взимам по 300 евро за да достигна западно европейското ниво за моята работа трябва да взимам към 3000 евро (грубо) ако е това значи, че трябва трябва ми вдигнат заплатата 10 пъти до тогава![]()
Защо обаче ни лъжат....

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
evans написа:Значи за да ти вдигнат заплатата на 3000 трябва да докажеш,че имаш умение и можеш да работиш за тия пари,щом още си на 300,май има защо_BoBI_ написа::mhihi:
Значи аз сега да кажем, че взимам по 300 евро за да достигна западно европейското ниво за моята работа трябва да взимам към 3000 евро (грубо) ако е това значи, че трябва трябва ми вдигнат заплатата 10 пъти до тогава![]()
Защо обаче ни лъжат....
А. Ти за тва ли си забягнал в УСА? Висока за тукашните стандарти ти е била компетенцията

Ей не е истина такива "умни" работи кат почнат да се пишат колко ме дразнят. Не съм ви видял компетенцията. Не съм изкарал на сума народ дипломите и съм им ги дал в ръцете... Компетентори.
Братле, вземи се научи да пишеш по-разбрано,за да ти отговоряD3BEP написа:evans написа:Значи за да ти вдигнат заплатата на 3000 трябва да докажеш,че имаш умение и можеш да работиш за тия пари,щом още си на 300,май има защо_BoBI_ написа::mhihi:
Защо обаче ни лъжат....
А. Ти за тва ли си забягнал в УСА? Висока за тукашните стандарти ти е била компетенцията![]()
Ей не е истина такива "умни" работи кат почнат да се пишат колко ме дразнят. Не съм ви видял компетенцията. Не съм изкарал на сума народ дипломите и съм им ги дал в ръцете... Компетентори.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
evans написа:Братле, вземи се научи да пишеш по-разбрано,за да ти отговоряD3BEP написа:evans написа:Значи за да ти вдигнат заплатата на 3000 трябва да докажеш,че имаш умение и можеш да работиш за тия пари,щом още си на 300,май има защо_BoBI_ написа::mhihi:
Защо обаче ни лъжат....
А. Ти за тва ли си забягнал в УСА? Висока за тукашните стандарти ти е била компетенцията![]()
Изглежда е наистина неразбрано. Аз какво точно попитах?
Братле, ти ако си мислиш,че някой в университета в Англия го интересува колко знаеш,май някъде четеш грешна инмформация.Те ги интересуват да ли имаш пара,ако нямаш изобщо не се пробвай.То и за това ходят там да учат,само деца на депутати и бизнесмени.Ако баща ти е шофер в градския,май софийският е идеалното място за теб.ge6pen4 написа:ХахаБългарин и ниска компетенция ... е па те в Англия влизат в универститет с квадратно уравнение ... от там нататък може да си направите и сметка колко им е сложна службата и колко си заслужават заплатите ...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
_BoBI_ написа:Как можа да пишеш в 12 теми една след друга и то само в този раздел
оти тука е най весело ве .... от коли не разбирам

а иначе верно .. дЗвер за ко питаше

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2