xenon 5000k или 6000к?
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
xenon 5000k или 6000к?
Колеги, в събота ще се сдобия с ксенон. Трябва да избера м/у 5000 и 6000к. Вие какво ще ми препоръчате?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз сложих 6К и наистина синее.На мен обаче ми харесва тоя нюанс
Вчера вечерта в снежната партина в Плана планина,каква красота се откриваше от тия фарове,снега ,всико сияеше
Георги Пенчев

Вчера вечерта в снежната партина в Плана планина,каква красота се откриваше от тия фарове,снега ,всико сияеше

Георги Пенчев
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Интересно ще е с 50W... не съм виждал до момента такива китове инсталирани. Иначе и аз съм за 5К. При мен светят с чисто бяла светлина.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Gemar написа:Интересно ще е с 50W... не съм виждал до момента такива китове инсталирани. Иначе и аз съм за 5К. При мен светят с чисто бяла светлина.
Само да кажа, че това май не е 50 а 55W и май е направено да не се
шашкат компютрите на новите автомобили, а за по силното светене
нещо ми се струва като рекламен трик

с на някой с 35W да видим дали има разлика

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Penchev написа:Аз сложих 6К и наистина синее.На мен обаче ми харесва тоя нюанс![]()
Вчера вечерта в снежната партина в Плана планина,каква красота се откриваше от тия фарове,снега ,всико сияеше![]()
Георги Пенчев
Здравей,
искам да те попитам при 6000к монтирани на лупите, лампите на габаритите какво ги направи, нали и те светят паралелно. Мисля и аз да си сложа 6000к но питам, ако има варянт да се видиме някъде да "огледам положението". Мерси предварително

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
E34PSH написа:Penchev написа:Аз сложих 6К и наистина синее.На мен обаче ми харесва тоя нюанс![]()
Вчера вечерта в снежната партина в Плана планина,каква красота се откриваше от тия фарове,снега ,всико сияеше![]()
Георги Пенчев
Здравей,
искам да те попитам при 6000к монтирани на лупите, лампите на габаритите какво ги направи, нали и те светят паралелно. Мисля и аз да си сложа 6000к но питам, ако има варянт да се видиме някъде да "огледам положението". Мерси предварително
Колега, мисля по тоя въпрос

От опит знам ,че ще ми свършат работа крушки от Филипс БлуВижън, но има един проблем.Виждал съм ,че Филипс габаритните крушки ги продават само в комплекта за късите фарове а такива вече не ми трябват,отделно по-големи боклуци за почти 50 лв не съм видял през живота ми

Ако някой знае от къде могат да се купят крушки ,които да не жълтеят да казва

Георги Пенчев
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Жорка, аз си сложих диоди на габаритите. Имат много лек отенък на синьо. Купи си два диода от магазините за гиздийки и пробвай. Има два вида: вдлъбнати и изпъкнали. Първите светят по-концентрирано, а вторите - разсеяно. И са около 2-3 лв. комплекта
П.П. И да не си купиш сини или зелени, ей!

П.П. И да не си купиш сини или зелени, ей!

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
каквато и крушка да сложите все ще ви жълтее(пробвах и с осрам ....3 лв бр.дето са сини
ми пак си жълтеят)затова както каза колегата има диоди големи колкото габаритните крушки и си светят лунно бяло 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Penchev написа:E34PSH написа:Penchev написа:Аз сложих 6К и наистина синее.На мен обаче ми харесва тоя нюанс![]()
Георги Пенчев
Здравей,
Колега, мисля по тоя въпросЧестно казано сега габаритните крушки малко жълтеят
![]()
От опит знам ,че ще ми свършат работа крушки от Филипс БлуВижън, но има един проблем.Виждал съм ,че Филипс габаритните крушки ги продават само в комплекта за късите фарове а такива вече не ми трябват,отделно по-големи боклуци за почти 50 лв не съм видял през живота миИзгоряха всичките 4 крушки след 6 месеца в рамките на една седмица и от този момент тази фирма в това отношение за мен е персона нон грата
![]()
Ако някой знае от къде могат да се купят крушки ,които да не жълтеят да казва![]()
Георги Пенчев
От Илианци диодни за 2лв. бройката-светят бяло и от далече светлината изглежда на отделни лъчи и е много красиво

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2