Е39 2.5ТДС или Пасат Б5 2.5ТДИ - Автоматици
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
slav4o1 написа:eno написа:Пасата,така и Ауди А6 имат проблеми с едни датчици,които често се сменят,може би от дупките и се намират до предните гуми и струват по 400евро единия,преди да взема БМВ-то и аз се колебаех между БМВ,Ауди,Пасат и съм говорил с майстори които познавам и те са ми казали същото нещо за тия датчици.
Ако четеш във форума ще видиш че има много хора които карат БМВ бензин и имат много проблеми,също така и тези които карат Комон Рейл,не знам поради коя причина всичките на форума мислят че този двигател не ставаако четеш темите ще видиш че има хора които са купили чисто нови коли с двигател 525ТДС на БМВ и карат вече 400.000км без го пипат...
![]()
Аз съм с ТДС и съм много доволен,засега никакви проблеми,колата лети,щом този двигател е сложен и на 7 Серия има си причина
аиде сега всички бензини и коман реили не става ТДС стават, че не разбирам много не разбирам ама тоя двигател наи го плюят че е изцепка, и е и наи-слабия за това купе
Явно не сте ме разбрали правилно,ИСКАХ ДА КАЖА че ако колата не е подържана винаги ще прави проблеми без значение дали е ТДС,Д или бензин,също така и брадовчет ми има 725 ТДС и БМВ Х5 3.0Д и двете коли не са му правили никакви проблеми,просто човек трябва да намери читава кола и трябва да се грижи за нея и да кара внимателно,тогава ще забрави за майсторите

Аз мисля че 525ТДС въобще не е слаб за това купе,за 7 Серия е слаб, но въпреки това пак колата върви доста добре

За мен Комон Рейл е най-добрия,по добър от бензиновия,но засега е твърде скъп....,дизеловия двигател е хубав ако се купи нов.
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2