Е39 2.5ТДС или Пасат Б5 2.5ТДИ - Автоматици

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eno » 13 Ное 2007, 11:53

slav4o1 написа:
eno написа:Пасата,така и Ауди А6 имат проблеми с едни датчици,които често се сменят,може би от дупките и се намират до предните гуми и струват по 400евро единия,преди да взема БМВ-то и аз се колебаех между БМВ,Ауди,Пасат и съм говорил с майстори които познавам и те са ми казали същото нещо за тия датчици.
Ако четеш във форума ще видиш че има много хора които карат БМВ бензин и имат много проблеми,също така и тези които карат Комон Рейл,не знам поради коя причина всичките на форума мислят че този двигател не става :shock: ако четеш темите ще видиш че има хора които са купили чисто нови коли с двигател 525ТДС на БМВ и карат вече 400.000км без го пипат... :mhihi:
Аз съм с ТДС и съм много доволен,засега никакви проблеми,колата лети,щом този двигател е сложен и на 7 Серия има си причина ;)

аиде сега всички бензини и коман реили не става ТДС стават, че не разбирам много не разбирам ама тоя двигател наи го плюят че е изцепка, и е и наи-слабия за това купе

Явно не сте ме разбрали правилно,ИСКАХ ДА КАЖА че ако колата не е подържана винаги ще прави проблеми без значение дали е ТДС,Д или бензин,също така и брадовчет ми има 725 ТДС и БМВ Х5 3.0Д и двете коли не са му правили никакви проблеми,просто човек трябва да намери читава кола и трябва да се грижи за нея и да кара внимателно,тогава ще забрави за майсторите :)
Аз мисля че 525ТДС въобще не е слаб за това купе,за 7 Серия е слаб, но въпреки това пак колата върви доста добре :mhihi:
За мен Комон Рейл е най-добрия,по добър от бензиновия,но засега е твърде скъп....,дизеловия двигател е хубав ако се купи нов.
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

Изображение

Предишна

Назад към E39