търся майстор на плочки в района на Бургас
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
търся майстор на плочки в района на Бургас
Здравейте,
трябва ми майстор на плочки да оправи пода на една баня 4.5 м2, който не е нивелиран от предишния "майстор" и водата не се изтича директно в канала.
Работата предполагам ще включва разбиване на плочките на пода и слагане на нови. На място има и други неща за доуправяне, така че евентуално ще има и още работа, но ще се разберем на място с майстора. Трябва да се пробие и стената (тухла), за да се изведат тръби топла/студена вода и мръсен канал за съседната на банята стая. Работата в банята трябва да се свърши в рамките на 1 ден и то на 23 Ноември (петък), ако остане работа може и на следващия ден да се свърши. При желание ще изпратя снимка с банята на емайл.
За контакт с мен ползвайте емайла ми: bmw@dulaine.com
трябва ми майстор на плочки да оправи пода на една баня 4.5 м2, който не е нивелиран от предишния "майстор" и водата не се изтича директно в канала.
Работата предполагам ще включва разбиване на плочките на пода и слагане на нови. На място има и други неща за доуправяне, така че евентуално ще има и още работа, но ще се разберем на място с майстора. Трябва да се пробие и стената (тухла), за да се изведат тръби топла/студена вода и мръсен канал за съседната на банята стая. Работата в банята трябва да се свърши в рамките на 1 ден и то на 23 Ноември (петък), ако остане работа може и на следващия ден да се свърши. При желание ще изпратя снимка с банята на емайл.
За контакт с мен ползвайте емайла ми: bmw@dulaine.com
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Аз ти казах нещо, ма ти като си идва щеше да ме отнесеш на Горни Богров ма не се обади да го изговорим т'ва. 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ако имаш мивки за къртене,свиркай 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
4 мнения
• Страница 1 от 1