ксенон??????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
ксенон??????
имам е46 мисля да му сложа ксенон - само на късите---прочетох платена обява от форума -човека го поставя с една година гаранция за 350лева ----някои знае ли какво е качеството на тези ксенони -да не стане авария след поставянето му --нямам много доверие --мнения благодаря предварително 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Е46 с чистачки на фаровете няма
има само с пръскалки който са серийно при тези който са с ксенон

има само с пръскалки който са серийно при тези който са с ксенон

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Драги Бимер-и,
Ксенонова система под 800-900 лева мойеш да си купиш само китайска естествено.Мога веднага да предложа даже за 300 лева с монтаж и 6 месеца гаранция.Свети много добре само че се образуват едни леки петна (не се разпространява равномерно светлината, макар че и с Н7-цата също има слаби петна).
Нов фар ксенонов струва 1000 лева за бр. за модел след 2001г. оригинален от Bosch (друг не ги произвежда).
Е-46 имат само пръскалки на фаровете без чиатачки.За моделите с заводско монтиран ксенон пръскалките са задължителни
Ксенонова система под 800-900 лева мойеш да си купиш само китайска естествено.Мога веднага да предложа даже за 300 лева с монтаж и 6 месеца гаранция.Свети много добре само че се образуват едни леки петна (не се разпространява равномерно светлината, макар че и с Н7-цата също има слаби петна).
Нов фар ксенонов струва 1000 лева за бр. за модел след 2001г. оригинален от Bosch (друг не ги произвежда).
Е-46 имат само пръскалки на фаровете без чиатачки.За моделите с заводско монтиран ксенон пръскалките са задължителни
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Колега, аз съм на мнение, че евтино хубаво няма!!! Изпитвал съм го на своя гръб и съм решил, че повече няма да ги правя тия магарии
Реално погледнато добър ксенон за тия пари няма!!! Един познат си сложи такъв ксенон...китайски...и той кара Голф 2...лошо няма - всеки кара, за каквото има пари!!! Факт е обаче, че този ксенон първо не светеше толкова добре, защото сме правили съпоставка с моя (1000 лв. на Филипс) и трябва да ти кажа, че моя свети като Александрийския фар в сравнение с тоя ксенон!!! И най-лошото е, че пича си го кара така 6 месеца и онова взе та умря
Изгоря си и 400-те лева отидоха на вятъра...а това колко водка е...ама айде да не се отплесвам
И един ОФТОПИК към ВЕРСАЧЕТО - Колега, твойта убавица със стандартен М-Пакет ли е??? Защтото тая твойта броня нещо по-злобна от обикновено ми изглежда
Поздрави на всички и дано само хубави неща да ви се случват

И един ОФТОПИК към ВЕРСАЧЕТО - Колега, твойта убавица със стандартен М-Пакет ли е??? Защтото тая твойта броня нещо по-злобна от обикновено ми изглежда

Поздрави на всички и дано само хубави неща да ви се случват

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
jazz написа:не разбрах някои слагал ли е китаиския варянт струва ли си или са боклуци ---- не ме грее колко струва истинкия варянт няма да дам 1000 лв за фарове 350 е приемлив варянт ---ако не стават ще си карам с нормални фарове и халогени
аз пробвах с едни китайчета за 280лв , средна цена , щото намерих и за 180лв комплекта и резултата е - работиха около една минута и започнаха да мигат на блицове като пейс кар на Формулата