Денят на Ветераните

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 12 Ное 2007, 0:27

Тоо Cool ,специален поздрав за "непобедимите" морски пехотинци. :mhihi:
http://pishtov.blogspot.com/2007/06/blog-post_3505.html
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Ное 2007, 0:32

Не му разваляйте американската мечта на човека бе :mhihi:
Сега ако и аз го емна и преди какви са били заеби :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 12 Ное 2007, 0:37

///peter написа:Не му разваляйте американската мечта на човека бе :mhihi:
Сега ако и аз го емна и преди какви са били заеби :lol:

Не бе,те ритали сърбите.Ама сърбите ако знаеха ,че стелта е невидим нямаше да го свалят. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Ное 2007, 0:39

те и ирак смазаха, нищо че по-голямата част от армията на ирак се беше покрила за да ги емне след "войната", но като са умни да си мислят, че са ги победили......
За северна корея ми стана смешно, наистина ли си мислят, че ще успеят :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 12 Ное 2007, 0:40

Кво ше емнеш бе МИШО?
Кво по-точно искаш да ти кажа за Нормандия? За Хитлерюргенд знам доооста много. Какво по-точно искаше да ми обясниш за тях?
За немците винаги съм твърдял, че са страхотни войници. Това обаче не попречи да бъдат много лошо натупани и то многократно от Американците по време на световната война, въпреки, че уви, това е станало с цената на многобройни жертви :roll: (заради което казвам, че ги признавам за Войници)!
Не ми се праи на мнооого просветен щото съм убеден, че не моеш да ми стъпиш на темата военна история/оръжия/военна техника никъде!
Аре са пак ми пиши кви лоши и слаби са Американците...хехехехехехеее :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А иначе снимката с издигането на Американския флаг на планината Сурибачи на остров Иво Джима е историческа, във филма "Знамената на нашите бащи" се разказва част от историята на тази снимка! Войниците на снимката са от корпуса на Вечната Морска Пехота на САЩ!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: ............

Мнение от ///peter » 12 Ное 2007, 0:44

Тоо Cool написа:Кво ше емнеш бе МИШО?
Кво по-точно искаш да ти кажа за Нормандия? За Хитлерюргенд знам доооста много. Какво по-точно искаше да ми обясниш за тях?
За немците винаги съм твърдял, че са страхотни войници. Това обаче не попречи да бъдат много лошо натупани и то многократно от Американците по време на световната война, въпреки, че уви, това е станало с цената на многобройни жертви :roll: (заради което казвам, че ги признавам за Войници)!
Не ми се праи на мнооого просветен щото съм убеден, че не моеш да ми стъпиш на темата военна история/оръжия/военна техника никъде!
Аре са пак ми пиши кви лоши и слаби са Американците...хехехехехехеее :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А иначе снимката с издигането на Американския флаг на планината Сурибачи на остров Иво Джима е историческа, във филма "Знамената на нашите бащи" се разказва част от историята на тази снимка! Войниците на снимката са от корпуса на Вечната Морска Пехота на САЩ!!!!

О ама сигурно, то на теб много малко може некой да ти стъпи буахаха
Смешни сте с тези трагични филми за Нормандия и прочие, "епични" битки, имахте късмет, че например Leibstandarte не са били на този фронт, тогава щяхте да отидете там откъдето сте дошли, сещаш се от коя дупка ;)
Факт е, американеца е най-смотаната раса на земята ;)

U.S. MARINES
Аватар

.............

Мнение от Тоо Cool » 12 Ное 2007, 0:49

Факт е, че нема по-голем лайнояд и лайномет от тебе на запад от Мачкова ливада!
С минетчия като тебе не желая да споря! Ходи да си правите кръстачка с псевдо скинарите! Щото има и скинари пичове ма такъв като тебе анти-философ най-много да ти разпорат дупенцето за назидание, дето се опитваш да поназнайваш немските ВС от войната....
Айде живей :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: .............

Мнение от ///peter » 12 Ное 2007, 0:52

Тоо Cool написа:Факт е, че нема по-голем лайнояд и лайномет от тебе на запад от Мачкова ливада!
С минетчия като тебе не желая да споря! Ходи да си правите кръстачка с псевдо скинарите! Щото има и скинари пичове ма такъв като тебе анти-философ най-много да ти разпорат дупенцето за назидание, дето се опитваш да поназнайваш немските ВС от войната....
Айде живей :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не съм скинар ;) просто не съм така задръстен като теб еврейче и кажи сбогом на понятието "америка - велика сила".
Примири се винаги ще сте най-смешната етническа група - мелези :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар

............

Мнение от Тоо Cool » 12 Ное 2007, 0:58

:ahah: :ahah: :ahah: :kuku: :kuku: :help:
Ей мамин, ходи си пии Панадол-а, пикай и легай, че ше те плескат ваште :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А, да и :censored: , :censored: и :censored: на тебе и на майка ти!!!
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Ное 2007, 0:59

Оф, американските пехотинци а-у патриоти, сражаващи се за родината... На баба ми хвърчилото, да им намалят на половина заплатите и да преброят колко истински американци има там и колко от тях отговарят на въпроса "защо сте в армията" с отговор различен от "заради парите" ... Жестоката истина е, че редовите войници в американската армия са издънки, вкарват ги на военно обучение, след което са физически издръжливи и тактически подготвени (до там, че да знаят, че като стрелят по тях трябва да залягат, а не да се насират и да се оглеждат като заек в тръстика и да изпълняват безусловно командите на висшестоящите),но все пак издънки, за които в последствие оня тексаски селянин а.к.а. Дж. Буш Джр рони крокодилски сълзи, защото е много лесно да поревеш и да кажеш 3 силни думи и цялата тъпа американска нация да се почуства вдъхновена и възвишена... А и още нещо - единствената причина да има пехота, е че на едни хора им излиза по-изгодно от финансова гледна точка ...

Надявам се никой не се е почуствал лично засегнат от думите ми, ако има такива, моля да бъда извинен ...
Последна промяна eraziel на 12 Ное 2007, 1:21, променена общо 1 път
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Ное 2007, 1:03

А, и да питам 2 кул как ще коментира, че във Щатите най-говореният език към настоящият момент е ... о, чудо - Испанския :mhihi: :mhihi: :mhihi: :help:
In Ban We Trust!

Потребител
Аватар

Мнение от The Bot » 12 Ное 2007, 1:22

А леле бе мале ! С коя ръка да се прекръстиш. Четях си го тоя форум, кефеше ме, но все някъде трее да се появи някой американски ултрас, който да почне да ми обяснява колко велика е Америка... аууууу :mhihi: , човек, четейки тая простотия която си написал просто... ЗАЕБИ. Темата почна от великите американски ветерани и се разми в нещо като "Me against the world". САЩ е държава, по-млада от моя род :mhihi: . Като е толкова велика, защо се е появила на картата на Света чак на 19 ноември 1493 ?! Защото "тъпите и нищо неможещи европейци" са я открили тогава ;) . А ако не я бяха открили там още щяха да палят огньове и да живеят в палатки :D . Америка е държава БЕЗ култура, нейната култура е малко или много донесена от заселилите я испанци, англичани, французи и т.н. Тоя twist of fate, заради който е станала могъща се дължи изцяло на иностранците заселници. Колкото и на начетен и печен да се правиш, неуважението, което проявяваш към чуждите успехи не говори много хубаво за теб. Най-малко че не се връзва с ултраамериканските ти възгледи. ТИ СИ НИКОЙ ! ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ОМАЛОВАЖАВАШ КРЪВТА, ПРОЛЯТА НА ТЕЗИ ПОЛЕТА НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТЯ, СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ НАПОЛОВИНА ТУРЧИН ! Не струваш, пич. Или оборвай хората с факти, или просто не си троши пръстите да пишеш смешна пропаганда и да обиждаш хората. Което по принцип се наказва май според кодекса на форума (и според кодекса на мъжете, ама май не ти е мноо ясен като те гледам). Айди, като България не е достатъчно велика... прав ти път !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 12 Ное 2007, 1:41

The Bot написа:А леле бе мале ! С коя ръка да се прекръстиш. Четях си го тоя форум, кефеше ме, но все някъде трее да се появи някой американски ултрас, който да почне да ми обяснява колко велика е Америка... аууууу :mhihi: , човек, четейки тая простотия която си написал просто... ЗАЕБИ. Темата почна от великите американски ветерани и се разми в нещо като "Me against the world". САЩ е държава, по-млада от моя род :mhihi: . Като е толкова велика, защо се е появила на картата на Света чак на 19 ноември 1493 ?! Защото "тъпите и нищо неможещи европейци" са я открили тогава ;) . А ако не я бяха открили там още щяха да палят огньове и да живеят в палатки :D . Америка е държава БЕЗ култура, нейната култура е малко или много донесена от заселилите я испанци, англичани, французи и т.н. Тоя twist of fate, заради който е станала могъща се дължи изцяло на иностранците заселници. Колкото и на начетен и печен да се правиш, неуважението, което проявяваш към чуждите успехи не говори много хубаво за теб. Най-малко че не се връзва с ултраамериканските ти възгледи. ТИ СИ НИКОЙ ! ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ОМАЛОВАЖАВАШ КРЪВТА, ПРОЛЯТА НА ТЕЗИ ПОЛЕТА НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТЯ, СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ НАПОЛОВИНА ТУРЧИН ! Не струваш, пич. Или оборвай хората с факти, или просто не си троши пръстите да пишеш смешна пропаганда и да обиждаш хората. Което по принцип се наказва май според кодекса на форума (и според кодекса на мъжете, ама май не ти е мноо ясен като те гледам). Айди, като България не е достатъчно велика... прав ти път !

:bowdown: :yes: :bowdown: Браво!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Ное 2007, 2:13

dexter написа:...

Е няма друга такава храна...ресто с касовата бележка и фактурата.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: ............

Мнение от ///peter » 12 Ное 2007, 9:40

Тоо Cool написа::ahah: :ahah: :ahah: :kuku: :kuku: :help:
Ей мамин, ходи си пии Панадол-а, пикай и легай, че ше те плескат ваште :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А, да и :censored: , :censored: и :censored: на тебе и на майка ти!!!

цялата нация сте такива, макар че ти си от най-долните мелези, "наполовина американец" кво е тва понятие бе :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата