serwiz
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
serwiz
Малко късно пускам това питане, ама няма как.
Утре (нделя 24.11) ще купувам едно BMW 524td '91god. Но искам да мине първо през сервиз да се прегледа двигателя по-обстойно. Та трябва ми сервиз, който да работи в неделя. Местонахождението е без значение, но ще е добре ако е близо до Горубляне. Имам лични причини да бързам с покупката, за съжаление понеделник ще ми е късно.
Благодаря предварително за информацията.
Утре (нделя 24.11) ще купувам едно BMW 524td '91god. Но искам да мине първо през сервиз да се прегледа двигателя по-обстойно. Та трябва ми сервиз, който да работи в неделя. Местонахождението е без значение, но ще е добре ако е близо до Горубляне. Имам лични причини да бързам с покупката, за съжаление понеделник ще ми е късно.
Благодаря предварително за информацията.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Ееех, наистина е късно...
Вярно че питаш късно.
Първо точно неделя не е най-добрия ден за ходене по сервизи - повечето не работят. Специално за избор на автомобил (и то дизел) аз бих се доверил на Дарукар... а те със сигурност не работят в неделя...
Вярно, наистина е доста късно. Можеше да се измисли нещо... а сега...
Първо точно неделя не е най-добрия ден за ходене по сервизи - повечето не работят. Специално за избор на автомобил (и то дизел) аз бих се доверил на Дарукар... а те със сигурност не работят в неделя...

Вярно, наистина е доста късно. Можеше да се измисли нещо... а сега...

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: serwiz
DOKARAI GO W STARA ZAGORA DA GO TESTWAME , A SLED TWA AKO TE WARNE DO SOFIQ ,ZNA4I KUPUWAI. 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
xxx
Ами докарай го на ул. Братя Миладинови 82. Там има един сервиз, в който се занимават основно с БМВ и Мерцедес, мисля че работи и през почивните дни....
- LandShark
-
смирен поклонник
-
нали знаеш....
Нали знаеш какъв е основния проблем на този модел турбо-дизели? Пукането на глава. Това се случва само ако е прегряван. Това е едно от нещата които трябва да провериш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Ако това е ок, и ако няма друг голям проблем ... значи си ОК 

незнам
Ми незнам за тях...
Ако искаш там го закарай.
То освен на ДаруКар, на друг не вярвам.
Избора на кола си е винаги малко лотария....
Ако искаш там го закарай.
То освен на ДаруКар, на друг не вярвам.
Избора на кола си е винаги малко лотария....
- LandShark
-
смирен поклонник
-
Godsmack написа:prepory4aha mi na DUNEWI serwiza na gyrba na podelenieto "4-ti kilometyr"
Приятели от Ауди клуба съм чувал да го ползват. Май са доволни. Това е всичко което знам за тях. Освен за автомивка и бензиностаниция за друго не съм ги ползвал...
- LandShark
-
смирен поклонник
-
Re: незнам
Alpina написа:Избора на кола си е винаги малко лотария....
Доста точно казано...

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Сервиз Радиал засега се справят много добре с моята кола и имат доста техника ама късно ти виждам поста

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
10 мнения
• Страница 1 от 1