съвет за ГНП
Модератор: Технически модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
zvetiko написа:///peter написа:Сега е студено
Да-а-а идва времето на заскрежените изпарители и замръзнали до пролетта дюзи-е понякога заливането с 200-300 литра вряла вода може и да спаси положението.
Адаш, прай,е тест да видиш как пали на гас

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и после идва лятото--започва втвърдяването на мъркучите и строгия поглед към стрелката на температуратаzvetiko написа:///peter написа:Сега е студено
Да-а-а идва времето на заскрежените изпарители и замръзнали до пролетта дюзи-е понякога заливането с 200-300 литра вряла вода може и да спаси положението.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
///peter написа:stambo_81dg написа:///peter написа:stambo_81dg написа:аз съм от дизелджиите![]()
което бмв съм видял с обикновена газова е било мазало или ако не е е станало
Подсети ме, след няколко месеца като имаш път към София, ще ти предоставя колата, прави каквото искаш форсирай колкото искаш, ако гръмне ти я подарявамЕ условието е да не бараш нищо по двигателя
а аз няма да я водя на майстор
Ама ако не гръмне подаряваш твохйта
и аз като си зех първата е34-ка отначало незнаех ко е тва гърменеи един път паля и бум и аз
и от тогава кат се почна и за няколко месеца стана на гъз бачкаше само на газна бенз нъцки
та е34-ка 530-ката зимам я с газ
2 пъти ми е гърмяла амадебитомера крива клапа кутията ми гръмна на пар4ета
![]()
за 20 минути я изхвърлих от колата сложих си нови мъркучи и дебитомер щото бяха леш и до ся нямам никав дерт а и колата си върви както трябва не е удушена както на газ с разни плочки и тн.
ако ще слагам ще е инжекцион![]()
Ще гърми щото капачката, палеца и свещите ти са много добри, реглажа на изпарителя също![]()
ами незнам кво е ама си гърмят

1 път ми беще достатъчен да се сговняса дебитомера хем имаше и клапа да не връща налягане и тя не ппомогна
направо се затресе колата че точно пред едно заведение пълно с хора

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bmwfena написа:и после идва лятото--започва втвърдяването на мъркучите и строгия поглед към стрелката на температуратаzvetiko написа:///peter написа:Сега е студено
Да-а-а идва времето на заскрежените изпарители и замръзнали до пролетта дюзи-е понякога заливането с 200-300 литра вряла вода може и да спаси положението.![]()

- bmwfena
- БМВманиачения
-
не смей последното се отнася за ТДСсаzvetiko написа:bmwfena написа:и после идва лятото--започва втвърдяването на мъркучите и строгия поглед към стрелката на температуратаzvetiko написа:///peter написа:Сега е студено
Да-а-а идва времето на заскрежените изпарители и замръзнали до пролетта дюзи-е понякога заливането с 200-300 литра вряла вода може и да спаси положението.![]()
![]()
![]()

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
///peter написа:stambo_81dg написа:///peter написа:stambo_81dg написа:аз съм от дизелджиите![]()
което бмв съм видял с обикновена газова е било мазало или ако не е е станало
Подсети ме, след няколко месеца като имаш път към София, ще ти предоставя колата, прави каквото искаш форсирай колкото искаш, ако гръмне ти я подарявамЕ условието е да не бараш нищо по двигателя
а аз няма да я водя на майстор
Ама ако не гръмне подаряваш твохйта
и аз като си зех първата е34-ка отначало незнаех ко е тва гърменеи един път паля и бум и аз
и от тогава кат се почна и за няколко месеца стана на гъз бачкаше само на газна бенз нъцки
та е34-ка 530-ката зимам я с газ
2 пъти ми е гърмяла амадебитомера крива клапа кутията ми гръмна на пар4ета
![]()
за 20 минути я изхвърлих от колата сложих си нови мъркучи и дебитомер щото бяха леш и до ся нямам никав дерт а и колата си върви както трябва не е удушена както на газ с разни плочки и тн.
ако ще слагам ще е инжекцион![]()
Ще гърми щото капачката, палеца и свещите ти са много добри, реглажа на изпарителя също![]()
Гърми си щото просто газта си гърми каквото и да правиш-ако трябва всяка година да сменям капачка , палец,свещи,бобина и високоволтови кабели профилактично ,а колата ме подсеща за това с гръмване на дебитомера,къде ще ми излезе края.

не смей последното се отнася за ТДСса
Оценявам високо хумора ти-строг поглед,откъде го роди.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
големо триене ще падне
даси отворим една нова тема и там даси сложим от единия крайедин дебитомер а от другия една разцепена глава и да вадим сабите

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:големо триене ще паднедаси отворим една нова тема и там даси сложим от единия крайедин дебитомер а от другия една разцепена глава и да вадим сабите
![]()
![]()
Не-е-е само с един няма да минете-поне 2-3 и човек с побеляла коса.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
лелеее ако си купя нов дебитомер не вярвам да ми побелее чак толкова косата ама ако си купя глава--гаранция ще сам беловласzvetiko написа:bmwfena написа:големо триене ще паднедаси отворим една нова тема и там даси сложим от единия крайедин дебитомер а от другия една разцепена глава и да вадим сабите
![]()
![]()
Не-е-е само с един няма да минете-поне 2-3 и човек с побеляла коса.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
нащо поне е чиста работа ве фенче, сменяш и готово, а на колегите? черни ръчици от прокаделата нафтичка 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
///peter написа:нащо поне е чиста работа ве фенче, сменяш и готово, а на колегите? черни ръчици от прокаделата нафтичка
Не е точно така-на "Тракия" ги видях едни опушени,с треперещи почернели ръце-не знаеха къде точно се намират.Не го пожелавам на никой.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
а аз тук ги виждам 2ма 3 ма чакащи за евтини кратуни ипроклинащи ТДСсите ....и ми викат да бях си купил Жига--поне щях сега да карам колаzvetiko написа:///peter написа:нащо поне е чиста работа ве фенче, сменяш и готово, а на колегите? черни ръчици от прокаделата нафтичка
Не е точно така-на "Тракия" ги видях едни опушени,с треперещи почернели ръце-не знаеха къде точно се намират.Не го пожелавам на никой.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band