м - пакет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
м - пакет
колеги искам ако някой има снимка на М-пакет да качи тук за да видя какво точно има в един такъв пакет и как точно изглежда на е36 купе
но ако може снимка а не инфо какво садържа мерси предварително
но ако може снимка а не инфо какво садържа мерси предварително
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
От моята кола липсват само лайстните...всичко останало е идентично с купето,с малката разлика в адапторите на огледалата 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
///MapTo написа:От моята кола липсват само лайстните...всичко останало е идентично с купето,с малката разлика в адапторите на огледалата
Ех огледалата

Като имаше никакав не ги взе

- Mollov
- Мародератор
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
fossa написа:Абе...
Нито го приемам лично,нито нищо...просто ме кефи визията на М пакета...много по-красива е от стоковица с жълти мигачи...ти защо сложи М броня и М джанти ако не мислиш по този начин?

- Mollov
- Мародератор
-
Ае то е малко така..... по желание.... искаш - плащаш - получаваш...
кой чрез оригинални елементи, кой чрез стъклопласт... но определено визията на М3 (от там и ///М пакета) е много по-"драстична" в сравнение със стандартната... според мен stock E36 е леко безлично.... леко. Въпреки, че с новата "ситна" предна броня, боядисана в цвета на купето (наред с праговете и задната броня) пак има приличен вид.... но напълно stock варианта - заеби....

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Аз пък съм на принципа че по-добре вместо да дам 2000+ лв(понеже това не е опел да слагам стъклопласт), които никога няма да ми се избият, да си пълня резервоара редовно и да видя колко издържа М42
То и без това ще ги даваме е36-ците след някоя година за по 4-5к 

Mollov написа:Ае то е малко така..... по желание.... искаш - плащаш - получаваш...кой чрез оригинални елементи, кой чрез стъклопласт... но определено визията на М3 (от там и ///М пакета) е много по-"драстична" в сравнение със стандартната... според мен stock E36 е леко безлично.... леко. Въпреки, че с новата "ситна" предна броня, боядисана в цвета на купето (наред с праговете и задната броня) пак има приличен вид.... но напълно stock варианта - заеби....

пък и скоро интервенцийте ще продължат
И те така ще я правя най-скъпо струващата 12-годишна кола

Ама пък си ме кефи.Кво ми е

- Mollov
- Мародератор
-
стан написа:Аз пък съм на принципа че по-добре вместо да дам 2000+ лв(понеже това не е опел да слагам стъклопласт), които никога няма да ми се избият, да си пълня резервоара редовно и да видя колко издържа М42То и без това ще ги даваме е36-ците след някоя година за по 4-5к
И ти си прав.... само че тия пари, дето ги давам за визията на колата не ги давам с цел да ги избия след време... правя го заради себе си... и само заради себе си

fossa, да я направиш най-скъпото 320i на 12г. - може.... иначе всяко едно (поне прилично) Е36 М3 направо те удря в земята като цена

- Mollov
- Мародератор
-
Ти знаеш ли кво е бъзик бе?
Я го провери в тълковният речник, че маса народ не знае кво значи тоя глагол... и е възвратен
И докато сме на темата за ///М пакета - готино е като е оригинален.... стъклопластовите имитации не винаги седят добре, а разните "варианти" на ///М странични огледала..... а леле майко...

И докато сме на темата за ///М пакета - готино е като е оригинален.... стъклопластовите имитации не винаги седят добре, а разните "варианти" на ///М странични огледала..... а леле майко...
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3