Помогнете колеги!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете колеги!!!
Тази сутрин си паля ТДС- ката, проблем няма. Работи на място 5-6 м. и я угасих. На втория път обаче- проблем! Включи се вентилатора на климатроника, а ток за стартера няма. Направи ми впечатление, че на контакт не свети нищо по дисплея на клима. По таблото обаче всичко си свети и угасва нормално. И така : Даваш І позиция контакт, светва ербега. Даваш ІІ позиция- светват всички индикации, после си гаснат нормално, но започва да върти вентилатора на клима. Даваш ІІІ позиция стартер- няма реакция. А дисплея на клима през цялото време мъртъв.
Някой знае ли каква е идиотщината? Помогнете!!
Някой знае ли каква е идиотщината? Помогнете!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А гаснат ли ти лампите като завъртиш на стартер?
То ясно че не върти ама ако не гаснат лампите си виж бушона за стартера.Ако гаснат значи няма достатъчно ток.
А за вентилатора на климатика,доколкото знам той си помни положението в което си загасил колата и ако е бил включен сега пак си се включва,но по дигиталната клима не ми много ясно така че някой друг да дава акъл.
То ясно че не върти ама ако не гаснат лампите си виж бушона за стартера.Ако гаснат значи няма достатъчно ток.
А за вентилатора на климатика,доколкото знам той си помни положението в което си загасил колата и ако е бил включен сега пак си се включва,но по дигиталната клима не ми много ясно така че някой друг да дава акъл.

Не ми гаснат лампите, когато завъртя на стартер.
Не говоря за вентилатора на климатроника, а за перката пред радиатора. При даване на контакт започва да се върти, а не трябва.
Прави впечатление, че лампичките по таблото светват и гаснат нормално, но дисплея на климатроника, клавишите, часовника и термометъра не светят.
П.П. А къде е този бушон за стартера? Кой номер е?
Не говоря за вентилатора на климатроника, а за перката пред радиатора. При даване на контакт започва да се върти, а не трябва.
Прави впечатление, че лампичките по таблото светват и гаснат нормално, но дисплея на климатроника, клавишите, часовника и термометъра не светят.
П.П. А къде е този бушон за стартера? Кой номер е?
3 мнения
• Страница 1 от 1