М10 скорости
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mc_koko3586
- Потребител
-
М10 скорости
Интересува ме дали може да се извади първичната ОС. Оста която стърчи отпреде в камбаната без да се разглобява цялата кутия? Само като се развият болчетата който са отпреде може ли да излезе напред ?! Айде помагайте. Гледах някви картинки ама всичко е написано на руски в обясненията и немога да разбера какво означава. Айде ако някой знае нека помогне. 

Член на Клуб "Москвич България"
- mc_koko3586
- Потребител
-
Неможе така ли ? имам проблем с кутията първичната ос стърчи прекалено отпред. Излиза с 13мм и опира в коляновия вал и неможе да влезе докрай. И кутията не ляга на блока. Какво да направя за да стане ? Някой да има идея ?
- mc_koko3586
- Потребител
-
М30 кутия ?
Дай снимай я тази кутия да я видя и да я отнасям ако не и стърчи оста
А има ли някой който е разглобявал такава кутия и може да ми каже как става най-лесно махането на кожуха и ваденето на първичната ос ?

А има ли някой който е разглобявал такава кутия и може да ми каже как става най-лесно махането на кожуха и ваденето на първичната ос ?
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
КОлега трябва да я отвориш, не може да извадиш оста без да разглобиш кутията по простата причина че на пъвричния вал има зъбно колело, а вторичния лагерува във първичния, а на всичкото отгоре и м/у двата вала има синхронизатор и муфа за директната предавка
Мисля че няма да го направиш щом толкоз питаш! Нормалния ненормалмик да я беше разглобил още в мига в който не стане за да види кво може да се направи
П.С. Ако я разглбиш смени синхронизаторите от последните две предавки и ги сложи на първите две за да се видиш с запазени синхрони как се включват първа и втора кат SMG

Мисля че няма да го направиш щом толкоз питаш! Нормалния ненормалмик да я беше разглобил още в мига в който не стане за да види кво може да се направи

П.С. Ако я разглбиш смени синхронизаторите от последните две предавки и ги сложи на първите две за да се видиш с запазени синхрони как се включват първа и втора кат SMG

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
sonny написа:.....

Ако найстина е така ще си купя че аз и без туй ще сменявам скоро кутията след пълна реставрация и 3в1

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тез на росен аз съм ги купувал и струват 200лв /бр във Вари

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Дилян Пенчев написа:sonny написа:.....Аз да си призная не съм проверявал кви пари са кат за мене, но си спомням че Росен Коларов за М-ката беше купувал и беха некви диви пари, и за туй така си мисля
![]()
![]()
![]()
Ако найстина е така ще си купя че аз и без туй ще сменявам скоро кутията след пълна реставрация и 3в1![]()
![]()
И аз не съм купувал, просто един път в магазина докато си взимах мойте части дойде некъв пич и търсеше баш за е30 и му казаха тия цени, от там ги помня, щото ми направи впечатление, че е много ниска цената

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
МИ все пак един синхронизатор не е някакво чудо на техниката със супер сложно устройство и трудоемко за изработка
Все пак говориме за един месингов пръстен 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
башДилян Пенчев написа:МИ все пак един синхронизатор не е някакво чудо на техниката със супер сложно устройство и трудоемко за изработкаВсе пак говориме за един месингов пръстен

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- mc_koko3586
- Потребител
-
По съвет на sonny
п.п. Sonny много благодаря за добрия съвет наистина ми беше нужен !

п.п. Sonny много благодаря за добрия съвет наистина ми беше нужен !
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2