Печка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Печка
Падна първия сняг и тази тема стана актуална...
като пълен БМВ-лаик не знам как се управлява този уред, но днес почти ми разбиха колата заради него. паркирах си пред офиса, изгасих мотора, заключих, но под колата (откъм страната на пътника до шофьора) продължи да излиза дим. Разбрах, че е от печката тръгнах към офиса. След 50м се обръщам и гледам дима си продължава, но един бус спря до колата и шофьора му слезе притеснен. Взе да ми оглежда колата, да удря стъклата, да опитва да отвори - явно човека си мислеше, че нещо гори. Добре, че бях наблизо - видя ме, засмя се и си продължи...
Дим имаше още минута и след това спря.
Малко ми е странно цялото това нещо наречено печка, и ако някой може да ми каже как да боравя с нея ще бъда Благодарен!
Благодаря!
като пълен БМВ-лаик не знам как се управлява този уред, но днес почти ми разбиха колата заради него. паркирах си пред офиса, изгасих мотора, заключих, но под колата (откъм страната на пътника до шофьора) продължи да излиза дим. Разбрах, че е от печката тръгнах към офиса. След 50м се обръщам и гледам дима си продължава, но един бус спря до колата и шофьора му слезе притеснен. Взе да ми оглежда колата, да удря стъклата, да опитва да отвори - явно човека си мислеше, че нещо гори. Добре, че бях наблизо - видя ме, засмя се и си продължи...

Малко ми е странно цялото това нещо наречено печка, и ако някой може да ми каже как да боравя с нея ще бъда Благодарен!
Благодаря!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
absix написа:Гори масло, като всеки дизеляк... То при бензина става това, та камо ли при нафтата. Бял или черен е дима? Щото ако е бял, не е на добре...
Колега, не от ауспуха излиза дим в случая, а под копето - човека каза, че е от печката (не става въпрос за нарицателно на дизеловият мотор, а за печка-уред за отопление на купето, не парно, не климатик - печка с таймер

neverended написа:Ако някой разкаже що е то печка и аз ще съм безкрайно благодарен
http://www.webasto.com/products/en/3115_3422.html
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
kalsky написа:Да, говорех за печката която подгрява мотора. С дима от ауспуха за радост всичко си е нормално...Иначе дима от печката е бял - прилича на пара.
Все още не разбирам къде е проблема?Много ли пуши, кво ли??
Кво точно те притеснява?Че изобщо пуши ли ?
Re: Печка
Горелката на отоплителя е за почистване, или смянаkalsky написа:Падна първия сняг и тази тема стана актуална...
като пълен БМВ-лаик не знам как се управлява този уред, но днес почти ми разбиха колата заради него. паркирах си пред офиса, изгасих мотора, заключих, но под колата (откъм страната на пътника до шофьора) продължи да излиза дим. Разбрах, че е от печката тръгнах към офиса. След 50м се обръщам и гледам дима си продължава, но един бус спря до колата и шофьора му слезе притеснен. Взе да ми оглежда колата, да удря стъклата, да опитва да отвори - явно човека си мислеше, че нещо гори. Добре, че бях наблизо - видя ме, засмя се и си продължи...Дим имаше още минута и след това спря.
Благодаря!

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2