Навигация.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
Навигация.
Един приятел може да вземе цяла навигационна система с тв, джи пи ес, монитор и се питам дали ще могат да се монтират в е36цата ми или в з-3ката? Навигацията е панасоник от мерцедес цлк500 и е за япония. Чакам отговори. Благодаря предварително!
Сърдитко Петко - празна му торбата..
Здравей,
С много труд сигурно ще подкарате някои функции като ТВ и GPS но незнам да ли ще си струва труда за да го пасните в е36(и да ли размерите ще са удобни). Според мен по добрия вариант ако имаш голямо желание да се насочиш като това например
Ако успееш да го осъществиш този проект ще имаш много повече възможности с този дисплей(просто си е компютър) плюс това ще може да си качваш каквито и колкото карти искаш към GPS'а.
снимките са от http://en4cer.co.uk/carputer.shtml
Поздрави
С много труд сигурно ще подкарате някои функции като ТВ и GPS но незнам да ли ще си струва труда за да го пасните в е36(и да ли размерите ще са удобни). Според мен по добрия вариант ако имаш голямо желание да се насочиш като това например

Ако успееш да го осъществиш този проект ще имаш много повече възможности с този дисплей(просто си е компютър) плюс това ще може да си качваш каквито и колкото карти искаш към GPS'а.
снимките са от http://en4cer.co.uk/carputer.shtml
Поздрави
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
Да, разбирам, но фактът, че е безплатна ме кара да се замисля дали да я взема. В крайна сметка ще мога да я продам тук сигурно
Благодаря за бързия отговор.

Благодаря за бързия отговор.
Сърдитко Петко - празна му торбата..
3 мнения
• Страница 1 от 1