Важат ли все още отстъпките за членове в Дару кар????
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Важат ли все още отстъпките за членове в Дару кар????
Един приятел има 540 Е34 за трети път му се налага да сменя висящ лагер сподели ми и аз му предложих като на приятел да купя 4астта на мое име , човека оти6ъл да пита дали има такова нещо и ми каза че за момента отстъпки няма
дали е вярно това???

дали е вярно това???
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
не го вярвам това
не го вярвам това... или са сменили политиката след появяването на друг вносител...
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
A aз да питам какво става с картите на новоприетите членове!? Питам целенасочено, понеже ми предстои да направя голямо изръсване в Дару

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
gazzzar написа:A aз да питам какво става с картите на новоприетите членове!? Питам целенасочено, понеже ми предстои да направя голямо изръсване в Дару![]()
Ами готови са от има няма 1 месец вече ама няма кой да дойде на една сбирка та да си я вземе

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1