Въпрос за чейнджър /объркани +-/
Модератор: Icco
2 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Въпрос за чейнджър /объркани +-/
Здравейте. Оня ден си прекарах кабелите от касетофончето Pioneer /CDXm30/ към чейнджър също Pioneer /keh m4000SD/ или обратното беше:).Та от чейнджъра бяха изкарани +- плюса беше оранжев който беше наден с още 2 кабела различни цветове. Минуса и той същата пародия. И мен не мисе занимаваше да ходя да купувам кабели и реших да го пробвам дали работи тръгна си свири добре. После като прекарах кабелите до багажника обърках плюс с минус и тогава стана ... Пуф и почна да пуши след което веднага всички токове до чейнджъра и до касетофона бяха спрени. След това пак ги вързах този път внимавах да са + с + и - с - и общо взето чейнджъра тръгва управлява се от касетофончето чете дисковете /виждам колко песни има в дадения диск/ виждам колко диска има в касетката но звук няма
Та плашиха ме, че може да е крайно стапало на самия чейнджър? Той има ли такива работи ? Касетката си работи радиото също само дето чейнджъра върти но не пуска звук. От какво може да е? Пък ако не кажете някой читвав майстор в Русе и да не ми одере кожата 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
за майстор в Русе е Наско той е човека ,но незнам дали ще има време прати ако си заинтересован ще те заведа при него само пусни един лс
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

2 мнения
• Страница 1 от 1