BMW 645Ci Convertible
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 645Ci Convertible
http://www.seriouswheels.com/images/BMW-645ci-Convertible-FA-Palms-1024x768.jpg
“На живо кабриолетът е огромен с китоподобна предница - плашещо красива. Следва... Тест дайва...
... Отстъпвам засега шофирането на един колега и се заемам с навигаторските записки…
... Стъпваме на магистралата и вагнеровият рев на осемте цилиндъра отзад заглушава репликите. Снимам антрацитната посестрима, която изпреварваме, тъкмо, когато звънва предупредителна камбанка: 245 kM/ч.
Усещам солидна доза адреналин от 4,4-те литра, впръсквани (системи Bi-Vanos u Valvetronk) от осем бутала при 6100 оборота. Предполага се, че сме ускорили от 0 до 100 за 6,2 cекунди...”
В списанието на M-tel има цяла статия за красавеца.
Пълно Шест!
8 цилиндри
конфигурация V90
клапани 4
Обем 4,389 сс
Максимална мощност 333 коня
Максимален въртящ момент 450 Nm
6,20 секунди!
Кабрио! Винаги съм "налитала" на кабриолети. Сега смятам да се "удавя" с Кока-кола, заради едно друго червено кабрио
“На живо кабриолетът е огромен с китоподобна предница - плашещо красива. Следва... Тест дайва...
... Отстъпвам засега шофирането на един колега и се заемам с навигаторските записки…
... Стъпваме на магистралата и вагнеровият рев на осемте цилиндъра отзад заглушава репликите. Снимам антрацитната посестрима, която изпреварваме, тъкмо, когато звънва предупредителна камбанка: 245 kM/ч.
Усещам солидна доза адреналин от 4,4-те литра, впръсквани (системи Bi-Vanos u Valvetronk) от осем бутала при 6100 оборота. Предполага се, че сме ускорили от 0 до 100 за 6,2 cекунди...”
В списанието на M-tel има цяла статия за красавеца.

8 цилиндри
конфигурация V90
клапани 4
Обем 4,389 сс
Максимална мощност 333 коня
Максимален въртящ момент 450 Nm
6,20 секунди!
Кабрио! Винаги съм "налитала" на кабриолети. Сега смятам да се "удавя" с Кока-кола, заради едно друго червено кабрио

Да караш Peugeot е страст!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Моля ви се недейте така !!!!!!!Това е любимата ми кола само ме измъчвате......... 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
ММММ скъпаааааааа
Мечтииииии. Но поне знам че юни ще направя кръче на 645Ci (не кабрио) и ще мога да заспя спокойно.
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Turturelo написа:Fast&Furious беше наблизо и имаше възможността да седне вътре и да я чуе как работи ... питайте него
И като ме питат да не мислиш че ще мога да опиша усещането

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Fast-and-Furious написа:Turturelo написа:Fast&Furious беше наблизо и имаше възможността да седне вътре и да я чуе как работи ... питайте него
И като ме питат да не мислиш че ще мога да опиша усещането![]()
![]()
Бе ти си купи една покарай я малко дай и на нас по едно кръгче пък ка ще пишем. Става ли???

Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
8 мнения
• Страница 1 от 1