БМВ си е БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Ное 2007, 10:33

Аве как да го обясня. Те бая екстри имаха верно кочините, обаче всеки три месеца имаха нужда от основен ремонт на окачването. Те метър на метър лимузини, колкото пъти влезе в сервиза, тампони, амортисьори, квото се сетиш за по 5-600 лева, хубуу, че по - скъпата беше в гаранция... Отделно едната гаснеше в движение...
Чудно ми е, ако те бяха 89-та година, къв лищеше да бъде резултата.
Аз лично не бих си купил такъв таралясник. По - скоро някоя дачия, ако толкоз съм примрял за нова кола.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Ное 2007, 13:19

ми то тъй,ама се продават много тия френските :shock:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Ное 2007, 16:29

ми то тъй,ама се продават много тия френските

Eeee, Дезигн брато, Дезигн.
Лъвско очо, камилски задник, слонска опашка на задната броня за теглене и дърпане.
Жената кара БМВ и постоянно ми говори за Пежо, колко било красиво. Ходи там на тест драйвове, ала бала. А като караше ново Пежо обясняваше, че на тоя таралясник ако ще и холограма да му сложат вътре, кола от него пак не става. И то си е вярно. Новата би возила добре, два - три месеца...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 10 Ное 2007, 10:55

Абе точно като дизайн новите пежа ги оакаха много сериозно. Само 407-цата става за нещо. Не че и тя не е свободно съчинение на тема японски дизайн, ама поне прилича на кола. :roll: Продажбите зависят основно от цената. На масовия купувач му дай 10% по-ниска оферта и ще се влюби в твоя дизайн от пръв поглед. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 10 Ное 2007, 12:01

По принцип от Френските Пежо вози най-добре.Ама като цяло една държава дето се ебе в устата каква кола може да ти направи? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Ное 2007, 12:36

Feanor написа:Абе точно като дизайн новите пежа ги оакаха много сериозно. Само 407-цата става за нещо. Не че и тя не е свободно съчинение на тема японски дизайн, ама поне прилича на кола. :roll: Продажбите зависят основно от цената. На масовия купувач му дай 10% по-ниска оферта и ще се влюби в твоя дизайн от пръв поглед. :mhihi:

Е, брато, изоставаш. Осма серия е вече на път. 308 е вече тук, 408 вероятно догодина, малко след него и 608. Тея вече са стари и им смениха дизайна. На 308 хич не е лош. 408 ми се струва, че има някакви взаимопомощи с бмв. Поне снимките, които съм гледал, отзад малко прилича...
На пежо не ме кефи хич возията, особено на онея хитри торсиони. За Ситроен пък да не говорим. Нали не си говорим за коли от магазина? Защото те всичките возят добре... Довреме. Ама идеята е не за да те вози всяка година "пълна промяна" на окачването... Бих казал, че повече комфорт има в Ренаците, вкл. и старите. Но си е въпрос на вкус наистина, ако висчки хора искаха едно и също, нямаше да се продават различни окачвания...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 10 Ное 2007, 12:55

Знам много добре, че има 308 вече... всеки ден минавам покрай един надпис "308" с по цял метър високи букви. ;) Ама то е още по-зле, пък като гледам и 408-цата и тя е същата работа. Половин декар фарове, за какъв чеп?! Че на всичкото отгоре стигат почти до чистачките... Покорно благодаря за тоя "дизайн", аз лично го пасувам. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 10 Ное 2007, 13:01

Wenzy написа:С две думи "Бумар" :D

това е една дума :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Предишна

Назад към Извън Темата