мъка и рев че има като се разделиме
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
По молба на господин Маречков,отключвам темата ,явно има някакви новини, честно казано днес се сетих ,че не съм виждал скоро твои постове
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
незнам за него но моя колега във фирмата си купи Е34 520I което незнам защо смята да продава...
качих се направих си завойче и мога да ви кажа че Е34 е най доброто BMW правено някога голямо мощно и комфортно !!! Е34 Форевър !!! не мога да опиша кефа който изпитах отново за тия 10-на минутки

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Преди около месец си купих Е-34 и осъзнах за какво ми говорят всички приятели и познати, които ми я хвалят. Много съм доволен от поведението и на пътя и агресивноста, която излъчва. За мен това е един от най-успешните модели на BMW.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

maver написа:E39 е боклук!
Приятелю,не мога да разбера хора като теб,как може да допуснеш,че нещо излязло от Баварските заводи може да е боклук????????Като говориш мисли,не е честно да плюеш любимата марка!!!!!По този начин обиждаш хората, които са избрали БМВ за начин на живот.ДЪЛЖИШ ИЗВИНЕНИЕ!!!!!!!!!!
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
сори за офтопика но...
Синът ми е на година и 10 месеца... като се приближиме към колата и той вика Тати... БееВе тати... еми по наследство си е тая работа... разбирам за какво говориш...
bmwfena написа:взимай Е39ката и карай но запомни едно.... ...и последно миналия ден се бях сгушил под една сянчица в моята нова черна болест и минава дете с майка си на не повече от 3 годинки ----подминаха колата и малкия се обърна и носочи колата с пръсти взе да вика БМБ---БМБ![]()
еее-няма смисъл повече да говоря........щом и малките деца я познават таа марка аз спирам да приказвам............
Синът ми е на година и 10 месеца... като се приближиме към колата и той вика Тати... БееВе тати... еми по наследство си е тая работа... разбирам за какво говориш...
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Благодарство на Пенчев
.
Момчета, дадох си принцесата, в четвъртък дойде едно момче и я зема. Пича е готин, много си гледа колите и аз съм доволен, че такъв като него ще ми кара бимата
. Ходихме да го повозя и той ей тъй
, не очакваше от 17 - годишна кола такова вървене и такъв комфорт. Сега ми гадно, че е в други, ама .. . . . ., по нататък ще си закупя пак е34, ей тъй да си се возя от време на време, както сега карам на стареца мотора.

Момчета, дадох си принцесата, в четвъртък дойде едно момче и я зема. Пича е готин, много си гледа колите и аз съм доволен, че такъв като него ще ми кара бимата

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е що така плюеш 39-та,няма как фара да е по-евтин от на предния модел?
за мен е добър автомобил,виж тези следващите вече не радват окото(моето де)
за мен е добър автомобил,виж тези следващите вече не радват окото(моето де)
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3