Пак някой от наще се изложи !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 07 Ное 2007, 15:49

BMW-E39, ти на 19 вече си женен и деца ли обмисляш? Баси, колко съм изостанал. Трябва и аз да повозя жената някой път и аха да пребия някой дядо с Лада и тя да ме спре, сигурно ще е много яко, после даже ще пиша по форумите и ще съм "най-якия гангстер копеле".
We love you Ronnie!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: ре

Мнение от ///MapTo » 07 Ное 2007, 16:06

SkyWalker написа:Само не виждам връзката м/у случката и това, че младежа е карал BMW :roll:

Е нали сме в автомобилен форум БМВ България...как така не я виждаш..
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 07 Ное 2007, 18:23

SkyWalker написа:Това е България 2007 :uups:

Само не виждам връзката м/у случката и това, че младежа е карал BMW :roll:

За съжаление, има.
Мутренската култура още е жива. Наште момчта като цяло, и на пътя и на паркинга са доста по - арогантни. Това е моето впечатление. Без да са мутри при това, но сякаш перката дава и някакви психически характеристики на шофьора си.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 07 Ное 2007, 20:46

абе... недай си Боже някой така да удари баща ми и да го плаши с газова духалка :dummy: :dummy: :ranting: :duel: :censored: ше му се стори вселената тясна :censored: дебиш и тапанарите ... ако видя такава случка на пътя ще спра на пътя и ще му праа burnout прическа :evil: :dummy:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 07 Ное 2007, 20:54

Exy написа:BMW-E39, ти на 19 вече си женен и деца ли обмисляш? Баси, колко съм изостанал. Трябва и аз да повозя жената някой път и аха да пребия някой дядо с Лада и тя да ме спре, сигурно ще е много яко, после даже ще пиша по форумите и ще съм "най-якия гангстер копеле".
Кво се заяждаш с момчето?Я изпадни в тая ситуация да те видим как ше реагираш...?!И аз не искам некъв кьорав дядка да ме остаи инвалид заде не са сетил си пусне фаровете.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 07 Ное 2007, 21:43

BMWACSCHNITZER написа:
Exy написа:BMW-E39, ти на 19 вече си женен и деца ли обмисляш? Баси, колко съм изостанал. Трябва и аз да повозя жената някой път и аха да пребия някой дядо с Лада и тя да ме спре, сигурно ще е много яко, после даже ще пиша по форумите и ще съм "най-якия гангстер копеле".
Кво се заяждаш с момчето?Я изпадни в тая ситуация да те видим как ше реагираш...?!И аз не искам некъв кьорав дядка да ме остаи инвалид заде не са сетил си пусне фаровете.

Могло е да се отнесе по-човешки и най-много да се разкрещи на дядката, така че да запомни случая и да го има предвид занапред, не съм ли прав? Поставете се на мястото на дядото. Представете си, че сегашните ви БМВ-та оцелеят до 70-тата ви годишнина например и си ги карате с кеф и поради невнимание, заради някаква грешка някое пишлеме започне да ви удря колата и да иска да ви бие, дори без да е станала катастрофа. И се замислете колко от тежките катастрофи са причинени от дядовци с лади и колко от пропаднали лапетии с БМВ-та като тоя с газовия. И аз веднъж щях да се нацепя в един форд комби с един дядо, който перпендикулярно застанал на пътя дава назаден без да гледа въобще и запушва останалото място, през което да мина. Добре, че успях да го заобиколя, а като му свирнах той се стресна, все едно тотално беше забравил, че минават коли там. Еми разсеял се човека сигурно не е лесно на тия години да караш.
После защо марката има такова лошо име и по другите форуми чета "тия с БМВ-тата са най-големите селяни". Преди време пак четох в страхотни истории как някой се хвали че пребил човек, който го засякъл и щели да се ударят. Много похвално няма що.
Е вярно, че съм пристрастен в случая, защото дядо ми караше Лада, иначе едва ли щях да се заяждам, то каквото и да говоря, най-сериозния постигнат резултат от този пост ще е увеличаването с едно на числото под аватара ми отстрани (дето го няма).

А и м/у другото на наща Лада алтернатора не смогваше и с фарове акумулатора леко спада, може да е често срещан проблем.

:OT: Turbo_Ted, много красиви коли караш!
We love you Ronnie!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Ное 2007, 11:47

Не, то българина е малко като уличното псе.
Крещи и хапе където няма опасност да го ухапят.
Ак одядката беше млад мъж, най - много тропащият по ламарините да си беше отнесъл боя...

Виждали сме ги такива.
Преди две - три седмици влизам в една тясна павирана уличка.
Отзаде ме затиска една сравнително поддържана алфа 156. От тея, дето вече не искам да си ги купувам.
Давам аз напред, обаче ми идва завоя. И хоп, изненада.
На завоя, ама направо и в двете пресечки, паркирал огромен товарен бус, някаква дълга база. Влязла в място, дето аз едвам бих събрал моята. Съответно представете си какво е останало от улицата.
Има и още. На свободната част от улицата след завоя, до микробуса - огромна дупка в паветата, която обаче бусът ми закрива. От тия дупки, дето се садят дръвчета в тях, само че с размер като за млад баобаб. В последствие след време видях в тази дупка умряла възрастна котка, от улицата трупът и не се виждаше. Като гроб.
Добре, че карах бавно. Завивам с алфата на 55 санта зад мен, и "тряс" - в дупката и с двете гуми. На практика не съм можел да я избегна.
Хубаво, обаче скоростта ми не стигна за да се изкатеря, в дупката имаше и вода, като отгоре на това трябваше да направя остра маневра за да избегна едно доста свободно оформление на бордюра, просто не бях подготвен за всичко това наведнъж. Съответно спирам, но докато ръгна спирачката и освободя от скорост, предните гуми, опитващи се да се изкачат, "се отказаха" и върнаха колата 5-10 санта назад.
Оня кютутк с алфата в този момент беше дал газ да продължи направо. Вратата му беше на повечко разстояние от задницата му, но като видя лекото задвижване назад, се разцирика и спря и си свали стъклото.
И почна, тъпото лайно "Къде даваш назад ве, педе*ас, не виждаш ли че съм зад теб. Аз почнах да му обяснявам като човек, че не съм дал назад, а съм паднал в дупка и че е глупаво в тааква теснотия да кара зад мен на сантиметри, че да ми дава и зор. "Ти ли ше ма учиш ве, педал, само проблеми ми създаваш по пътя, караш като инвалид" Почна да ме ругае, да ми вика, как "съм давал на задна". Накрая ме ядоса, и му извиках "Къде видя задна ве, чук, ти книжката от Зрънчо ли си я изкарал, знаеш ли как се разбира като се даде на задна?" Оня взе да ме псува доста цветисто на майка. Дадох на задна. Бох избегнал тази маневра, н оза съжаление шибаният бус беше толкова близо, че не можех да си отворя вратата. Тои си затвори стъклото(изглежда е познал задната), аз в положението, в което бях изпаднал се позабавих малко докато се върна в отсеката. Дадох газ подире му. Много са бързи тея Алфи, признавам си. Не го видях къде отиде. и в коя от многото пресечки зави. Според мен избяга, защото улицата водеше само към един блок и няма смисъл да влиза в тоя батак ако не иска да ходи до блока. Там го нямаше, нито в близките пресечки.

Така че, виждали сме ги тея герои. Знаем ги колко струват. Знаем и с кои се заяждат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 08 Ное 2007, 13:44

BMWACSCHNITZER написа:Кво се заяждаш с момчето?Я изпадни в тая ситуация да те видим как ше реагираш...?!И аз не искам некъв кьорав дядка да ме остаи инвалид заде не са сетил си пусне фаровете.

А каква е разликата (ако се стигне до там) дали те е ударил "некъв кьорав дядка" или "некъв здрав як младеж", който като е взел книжка си мисли, че "Бог му е навигатор" и не знае какво прави по пътищата.
Разликата е че във втория случай едва ли ще тръгнеш да го изпреварваш и да го засичаш, камо ли ходиш да му "тропаш с юмрук по ламарините", (камо ли пък ако и жена ти е в колата).

Явно е, че както катаджиите санкционират "избирателно" така и подобни юнаци се държат избирателно.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Ное 2007, 13:50

D3BEP написа:Мутренската култура още е жива. Наште момчта като цяло, и на пътя и на паркинга са доста по - арогантни. Това е моето впечатление. Без да са мутри при това, но сякаш перката дава и някакви психически характеристики на шофьора си.

Ти тук по себеси ли съдиш? :roll:
На 19 съм,но смея да твърдя за себеси,че нито се държа надменно спрямо останалите участници в движението нито нищо подобно...спирам на пешеходни пътеки редовно,спирам да давам предимство,и на полицаи спирам от време на време...и съм забелязъл този маниер и в останалите колеги...Всичко е въпрос на първите 7 години...има хора и хора...когато чуеш някой селски бек да каже "ще си купя бмв,защото е бързо и се лепят пички по него" тогава можеш да кажеш тези думи по негов адрес,но малко силно се изказваш за обществото... :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Ное 2007, 15:40

Ти тук по себеси ли съдиш?
На 19 съм,но смея да твърдя за себеси,че нито се държа надменно спрямо останалите участници в движението нито нищо подобно...спирам на пешеходни пътеки редовно,спирам да давам предимство,и на полицаи спирам от време на време...и съм забелязъл този маниер и в останалите колеги...Всичко е въпрос на първите 7 години...има хора и хора...когато чуеш някой селски бек да каже "ще си купя бмв,защото е бързо и се лепят пички по него" тогава можеш да кажеш тези думи по негов адрес,но малко силно се изказваш за обществото...

Марто, аве ти какво си се напушил бре човек?
Във всичките теми се си подир мен, се някакви невероятни лични коментари и заключения...

Какво общество, какви хора. Казах, че моето впечатление от каращите бмв младежи КАТО ЦЯЛО е че те си падат по - арогантни от каращите други марки.
Като :
1. "Арогантен" не значи да сече пътя или да се бие по светофарите
2. "Като цяло" означава някакво усреднено ниво, а не че всеки шофьор на БМВ е общо взето тъп коч с насочени роги
3. "От другите марки" не означава, че всеки с БМВ е по - арогантен от всеки с Фолксваген например или че това е сравнение на общият им брой в абсолютна стойност.
4. И да, аз съм арогантен .Трябваше да си го схванал по постовете ми? Като разбира се иамм и други качества. Арогантен не е непременно качество за противни тъпанари. Нещата не са черни и бели.
5. Да, твърдя че в шофьорите на БМВ има малко повече агресия. Дали е вярно? Може и форумът да има какво да каже по въпроса.

Друго уточнение или разбор на изреченията си да направя?
Аде Peace, Brother! Какво ще кажеш ??? :bchug:

Или поне ми обясни, какво съм оакал пак и какво точно ти дължа. Нищо лично, много народ и мнения има във форума, може да съм пропуснал нещо.

Поздрави, и сори за офтопика!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 08 Ное 2007, 16:11

Дзвер е прав, повечето "шофьори" дето проявяват такава агресия на пътя го правят точно срещу хора, котио не могат да им отвърнат. Не ми се е случвало досега, когато съм с приятели в колата, някой да си сваля прозореца, да ме псува или да ме заплашва, но когато съм бил сам или с жена ми го отнася цялата ми рода. С такива хора не можеш да се разбереш и да ги смажеш от бой, пак ще са си такива, простотията е вечна :|
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Ное 2007, 17:43

Аре пак.
Защо аджеба не видех некъде "Шофьор с Опел кадет 1.3 блъсна и наби някои" мааму деба и селинджъри.

цитат: http://news.ibox.bg/news/id_1683232680

Служители на РПУ-Пазарджик задържаха шофьор-побойник, информират от пресцентъра на МВР.

Вчера около 10.00 ч. на ул."Пловдивска" в Пазарджик 79-годишен мъж бил блъснат от автомобил "БМВ", който по същото време се движел на заден ход.

Шофьорът слязъл от колата и се нахвърлил върху възрастния човек. Той му нанесъл побой, след което се качил в колата си и избягал.

След като граждани сигнализирали в полицията, служители на група "Пътен контрол" засекли колата и шофьора.
34-годишният жител на с.Главиница е задържан в полицейския арест. Срещу него е образувано бързо полицейско производство за хулиганство.

Припомняме, преди дни в Пловдив млад мъж преби пенсионер и го заплаши с пистолет след катастрофа.

Предишна

Назад към Извън Темата