Пияно момиче без книжка заби БМВ в ограда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Окт 2007, 9:19

vld написа:Днешната младеж е трагико комична то и аз не съм ного стар но все пак ми прави впечатление.

дори и не подозираш колко си прав :!:
аз имам чувсвото че набор 88(като мене примерно)и 4асти от 89 са последните дето са поне малко хора :idea:
всичко останало са к*рви и п*дераси и такива дето си мислят че са безсмъртни :idea:
и аз съм бил ная 15 и аз съм правил невъобразими простотий,ама съм го правил с едно на ум :!:
аве мани нема кво да говориме че ше стане дълга и широка :!:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 30 Окт 2007, 14:25

VesoPesaW123 написа:
vld написа:Днешната младеж е трагико комична то и аз не съм ного стар но все пак ми прави впечатление.

аз имам чувсвото че набор 88(като мене примерно)и 4асти от 89 са последните дето са поне малко хора :idea:
всичко останало са к*рви и п*дераси и такива дето си мислят че са безсмъртни :idea:
и аз съм бил ная 15 и аз съм правил невъобразими простотий,ама съм го правил с едно на ум :!:

айде да не се обиждаме ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Re: ..

Мнение от bavareca_86 » 31 Окт 2007, 15:30

meha написа:
bavareca_86 написа:педофил :mhihi: :mhihi:
тя е на 15 бре :mhihi:

Дали така си е мислил и тоя къде и е дал Бимата,за да ползва джокер после :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: нищо 4удно
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 31 Окт 2007, 18:16

Illusion написа:
VesoPesaW123 написа:

Наистина не е нужно! :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 01 Ное 2007, 18:16

jArGoN_LaDy написа:
Illusion написа:
VesoPesaW123 написа:

Наистина не е нужно! :roll:

'92 мафията ахахх не със лошо :)
Относно темата - ами те 15 годишните вече пред детските дискотеки с пищови се разхождат и се плашат един друг.. к'во може да се очаква..
Патронче флирт + степче и всички са безсмъртни...
Най-лошото, е че обществото се прави на ударено никой не си прави и труда да възпитава децата си, после що 7мокласнички убиват съученичка щото ги гледала лошо...докато е такова положението не очаквам нищо по-добро от пяна 15 годишна с 4 промила убила семейство излезнало на разходка с детето си..
Шамари и дисциплина му е майката..ма като си представям да направя забележка на някой 12 годишен пикльо и той да земе да ме застреля.... айде няма нужда...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 08 Ное 2007, 11:08

bavareca_86 написа:
turboto написа:Поне снимка да и бехте качили да я уважим подобаващо със съвети =в стил "Ела батко да Ти покаже...!" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

педофил :mhihi: :mhihi:
над 11г редко ше намериш девствена пачавра ----......и то бяла :mhihi: :twisted:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 08 Ное 2007, 11:14

EBEEMVACIA написа:
bavareca_86 написа:
turboto написа:Поне снимка да и бехте качили да я уважим подобаващо със съвети =в стил "Ела батко да Ти покаже...!" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

педофил :mhihi: :mhihi:
над 11г редко ше намериш девствена пачавра ----......и то бяла :mhihi: :twisted:

kaк бе аз познавам една на 13 и още е :mhihi:
опитах се да и помогна ма тя-не още е рано :mhihi: :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 08 Ное 2007, 11:21

дори и не подозираш колко си прав
аз имам чувсвото че набор 88(като мене примерно)и 4асти от 89 са последните дето са поне малко хора
всичко останало са к*рви и п*дераси и такива дето си мислят че са безсмъртни
и аз съм бил ная 15 и аз съм правил невъобразими простотий,ама съм го правил с едно на ум
аве мани нема кво да говориме че ше стане дълга и широка

Колега адски те подкрепям в това твое мнение .. Наистина и аз си мисля, че до 89 набор хората са по различни ( наистина са хора ). Са като гледам дечурлигата направо страх ме хваща !!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 08 Ное 2007, 11:25

КООООООООООЛКООООООООО СИИИ МИ ГЛУУУУУУУУУПАААВ - НЕЕ БИЛА девствена разбира се - просто сии бил грозничък и тее отхвърлила бее.......ех младеж..... :mhihi: :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Ох, на баба!
Аватар

...

Мнение от bavareca_86 » 08 Ное 2007, 11:39

EBEEMVACIA написа:КООООООООООЛКООООООООО СИИИ МИ ГЛУУУУУУУУУПАААВ - НЕЕ БИЛА девствена разбира се - просто сии бил грозничък и тее отхвърлила бее.......ех младеж..... :mhihi: :mhihi:

ми то и тя не беше мноо убава :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 08 Ное 2007, 13:33

sonny написа:Кога ще се престане с пускането на некви тъпи катастрофи във форума? Кво от тва, че е БМВ? Майка му стара, стига простотии. Що некой непусне, че се ударил голф или самолет, що гледате само катастрофите с БМВ?

sonny мисля, че не си прав.

Всички катастрофи са до голяма степен тъпи за тези които гледат от страни или четат за тях и са повече или по-малко трагедии за потърпевшите и техните роднини и приятели.

Тук се появяват "простотии" свързани с BMW (или по-скоро с тези които ги карат) защото е форум на тази марка и хората, които пишат ги свързва точно отношението и интереса към BMW.
Както пишем за колите, така трябва да пишем и за тези които ги карат (и за хубавите и за лошите неща), само че нещо не мога да си спомня нещо добро да е написано за хората с BMW или да ползвам търсачката :shock:

Мисля си че отдавна излезе лошото име на марката от хората, които първи ги подкараха в България (стана като нарицателно), а сега разни юнаци всячески се стараят зорлем да поддържат лошия имидж да не би някой да си помисли че се е заблудил навремето.

Та за това си струва да се пишат такива работи, а колкото до голфовете и другите - те си имат форуми и да си пишат каквото щат

Предишна

Назад към Извън Темата