Заминава :(
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Заминава :(
Остава ми по малко от седмица с първата ми любов. . . Акулката.
Днеска бе спазарена и капарирана. Понеделник ще дойде да я вземе новия и собственик.
От една страна, човека е фен (имал е Е23 за доста години), цената е добра и следващата любов ще е по млада и ///Много по дива.
От другата страна, 2 години и 4 месеца е повече от колкото което и да е гадже с което съм бил и Е28цата ще бъде запомнена като по старата и опитна кака която ме е научила на много неща. Колко простотии сме правили заедно само ние си знаеме.
Както писах и в другата тема, някой ден пак ще имам Акула . . дали ще е с 2 или 4 врати не знам, само знам че под капака ще има 24 клапана.
Иначе пак ще си чета раздела редовно. . . просто няма да задавам толкова технически въпроси вече.
Жокер за следващата: Е3_ М_
Възможностите са 5. 
Днеска бе спазарена и капарирана. Понеделник ще дойде да я вземе новия и собственик.
От една страна, човека е фен (имал е Е23 за доста години), цената е добра и следващата любов ще е по млада и ///Много по дива.
От другата страна, 2 години и 4 месеца е повече от колкото което и да е гадже с което съм бил и Е28цата ще бъде запомнена като по старата и опитна кака която ме е научила на много неща. Колко простотии сме правили заедно само ние си знаеме.
Както писах и в другата тема, някой ден пак ще имам Акула . . дали ще е с 2 или 4 врати не знам, само знам че под капака ще има 24 клапана.
Иначе пак ще си чета раздела редовно. . . просто няма да задавам толкова технически въпроси вече.
Жокер за следващата: Е3_ М_

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аз пък днеска си взех една е28-ца 524тд
уж за разглобяване я взех но не се знае изключително стегната кола и в оригинален запазен вид по паветата като я карам все едно е по асфалт няма троп няма лоп и вътре е като нова
нещо не ме кефеха е28 ама като се качих на тази

уж за разглобяване я взех но не се знае изключително стегната кола и в оригинален запазен вид по паветата като я карам все едно е по асфалт няма троп няма лоп и вътре е като нова

нещо не ме кефеха е28 ама като се качих на тази

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Ще видим какво ще донесе новата година . . . 

БИАД Авто-Пазар Тийм
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
denko написа:аха а като попаднеш като мен на гробница и направо да ти се отще от е28
ам хубу де ти като купуваш не гледаш ли кво купучаш??
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
denko написа:аха а като попаднеш като мен на гробница и направо да ти се отще от е28
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
stambo_81dg написа:denko написа:аха а като попаднеш като мен на гробница и направо да ти се отще от е28
Знаеш че не всичко може да се предвиди или да се провери. При кола на старо (особено кола на 20 години) винаги има елемент късмет колкото и да си компетентен механик.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
в крайна сметка трябва да се реставрират тия машини, щото колкото по-малко остават читавите,толкова по-малко ще им се радваме за жалост... така че и да не са читави .. под тях и над и после гаааз
сега по темата - батенце, не се притеснявай, ти се доказа че си фен на е28 и то голям
така че щом носиш е28 в сърцето си... аз знам че винаги ще заглеждаш някоя акула за покупка
аз снощи си намерих едно е21.... първата ми любов... разправят че старата любов ръжда не хваща,ама тая май е почнала
така че внимавай с тенекиите...другото се прави
и успех с М-ашината 

сега по темата - батенце, не се притеснявай, ти се доказа че си фен на е28 и то голям

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Оригинални Е30 М3 с десен волан няма, но се правят, и то така се правят че БМВ биха се засрамили. Има един бивш пилот във Виктория който за скромната сума от $10-15,000 прави лявото да е дясно.
Има тука доста екземпляри и са много читави и много пазени . . . и много скъпи. Демек Е30 М3 ще имам в гаража, но не точно сега. Следващата ще е Е36 М3 3.0 Евро. Евтина, бърза, здрава . . . и перфектната кола за сефтето на Ринга. . .
За мойта, току що се върнах от последното кръгче . . . като за последно ми се опъна неква Мазда 3 СП23 на магистралата, и като за последно и го сипах с големия черпак
Добре че не съм суеверен че 3 черни котки ми минаха пътя тази вечер. До сега 30 месеца веднъж не ми е минавала. . всеки път се отказват кат видят звера.
Има тука доста екземпляри и са много читави и много пазени . . . и много скъпи. Демек Е30 М3 ще имам в гаража, но не точно сега. Следващата ще е Е36 М3 3.0 Евро. Евтина, бърза, здрава . . . и перфектната кола за сефтето на Ринга. . .

За мойта, току що се върнах от последното кръгче . . . като за последно ми се опъна неква Мазда 3 СП23 на магистралата, и като за последно и го сипах с големия черпак

Добре че не съм суеверен че 3 черни котки ми минаха пътя тази вечер. До сега 30 месеца веднъж не ми е минавала. . всеки път се отказват кат видят звера.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
MARFI написа:Санде, не мога да повярвам, че акулата заминава, айде като земеш нова да пишеш пак.
Няма как. Имаше рак на лагерите на коляновия вал

Тука Е36 М3ките са като в БГ, даже малко по скъпи, но в Англия се купуват за жълти стотинки, а на мене са ми останали няколко в задния джоб на дънките от закуски

БИАД Авто-Пазар Тийм
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2