Малкият борд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Малкият борд
Здравейте. Карам си аз тази вечер возим се мацето и в един момент се чува няккво пиу пиу поглеждам надолу и на малкия борд където свети температурата гледам мига Ц-то на екрана самата температура не премига показваше си 3 градуса и това си беше.
Сефте ми се случва тоя Тернометър дето му викаме малкия борд да ми издаде някакъв звук
При вас да се е случвало нещо подобно ? и значи ли нещо ?
Сефте ми се случва тоя Тернометър дето му викаме малкия борд да ми издаде някакъв звук
При вас да се е случвало нещо подобно ? и значи ли нещо ?
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Тва е като падне темп. под 4 градуса и предупреждава че има опасност от заледяване. Имаше и нещо друго че водата е най-плътна при 4 градуса ма незнам тва има ли общо 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ицо, мацето с пола ли беше,...
от това нещо да се е бъгнала системата.
По темата, под 3 градуса сигнализира зумерчето, да внимаваме, за възможни заледявания по трасето.

По темата, под 3 градуса сигнализира зумерчето, да внимаваме, за възможни заледявания по трасето.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- KickingKing
- ентусиаст
-
Enslaving_Lecher написа:Случвало се е, днес 3 пъти, голям студдобре, че парното е 6
Мойто е само с 4 степени

От къде да си взема врътка с 6?
А мога ли да си сложа на двузонивия климатик и зона за отзад, че като стане студено отзад не искам да ми се топли искам само отпред. И жабката

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
KickingKing написа:Мойто е само с 4 степени
А мога ли да си сложа на двузонивия климатик и зона за отзад, че като стане студено отзад не искам да ми се топли искам само отпред. И жабката
"врътките" са само с 4 степени
Двузоновия климатик управлява по отделно лява и дясна страна а не предни и задни седалки
- KickingKing
- ентусиаст
-
tsb_bg написа:KickingKing написа:Мойто е само с 4 степени
Двузоновия климатик управлява по отделно лява и дясна страна а не предни и задни седалки
А мога ли от някъде да си закупя и другите две степени?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
KickingKing написа:tsb_bg написа:KickingKing написа:Мойто е само с 4 степени
А мога ли от някъде да си закупя и другите две степени?
Баце ,да не си прекалил с

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Аз съм с дигиталния, не знам за какви степени иде речKickingKing написа:Enslaving_Lecher написа:Случвало се е, днес 3 пъти, голям студдобре, че парното е 6
Мойто е само с 4 степени![]()

10 мнения
• Страница 1 от 1