АКТ какво да очаквам
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
АКТ какво да очаквам
Вчера ходих до Хасково и на прибиране след Димитров град посока Стара Загора в село Ястребово се бяха сгушили гадовете дебнаха някои като мен. Вечерно време беше някаде кам 9 тъмнина грам кола няма на патя и аз сам пуснал колата по инерция и си карам и издинпат шат патруката светна и полицая изкочи Скороста ми беше висока ВИНОВЕН САМ СИ САМ радара отчете 112 километра някои може ли да ми каже каква е санкцията и дали се отнема книжката . Благодаря дано да има някои които знаи просто еи така а не от личен опит 

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Отнема се книжката. Това си е между 60 и 70 км превишение на скоростта, над два пъти позволената.
Мисли, ако можеш иди и разгледай пътя, ако табелите са некоректно поставени или скрити/криви отде да знаеш, че не е околовръстно или нещо такова. Снимай ги даже. Табела 50 км не е валидна, трябва да има табели за намаляване през 20 км.ч. Наеми си адвокат, че работата е сериозна според мен.
Мисли, ако можеш иди и разгледай пътя, ако табелите са некоректно поставени или скрити/криви отде да знаеш, че не е околовръстно или нещо такова. Снимай ги даже. Табела 50 км не е валидна, трябва да има табели за намаляване през 20 км.ч. Наеми си адвокат, че работата е сериозна според мен.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз заради такъв тъп акт трябваше да остана месец без книжка,но си викам шаноо на мене не...та на 9 минава 1 месец откакто изтича акта,демек месец след като е дошло постановлението,ще отида да си платя акта и се разминах с взимането на книжката...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:Аз заради такъв тъп акт трябваше да остана месец без книжка,но си викам шаноо на мене не...та на 9 минава 1 месец откакто изтича акта,демек месец след като е дошло постановлението,ще отида да си платя акта и се разминах с взимането на книжката...![]()
![]()
![]()
При колегата санкцията ще е МИНИМУМ три месеца без книжка, без да говорим ,че размерът на акта и точките в талона също може да е космически...
- ///MapTo
-
-
D3BEP написа:...
При мен беше на изхода на дупница при ограничение 60 със 115-117км/ч...та те ми казаха,акта е 50лв и месец без книжка...постановлението чух че е пристигнало,но точки няма да изчезват...имам другарче в кат и всичко е покрито...просто аз трябваше да се покрия до 09.11

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
куката дебне до автокъщата на "Перфекта" и в някое село след Бъдеще!2 патрулки са,откакто пуснаха магистралата..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
_BoBI_ написа:Защо просто не карате с макс 20 отгоре, радарите са им над толкова винаги и готово
е то тея БМВта могат ли да карат толко бавно

- ///MapTo
-
-
bam-bam написа:_BoBI_ написа:Защо просто не карате с макс 20 отгоре, радарите са им над толкова винаги и готово
е то тея БМВта могат ли да карат толко бавно
Защото мога...къде са 90 къде са 150 коня

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2