Бял дим от двигателя ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Бял дим от двигателя ???
Здравеите да попитам на един приятел колата му сутрин при студено време като запали двигателя и по4ва да излиза бял дим отпред ???
На някого слу4вало ли му се е преди ? Колата е Volvo s60 2004г. D5
Аз лично съм го забелязвал това и на моита е36-ца 316i един два пъти преди време но от тогава никога до сега не ми се е случвало !
На някого слу4вало ли му се е преди ? Колата е Volvo s60 2004г. D5
Аз лично съм го забелязвал това и на моита е36-ца 316i един два пъти преди време но от тогава никога до сега не ми се е случвало !
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
ами дима от двигателя си е дим и въпроса е 4е и на мен ми се слу4и съ6тото въпреки че автомобилите си нямат абсолютно ни6то общо
Но ми се вижда супер странно да излиза дим от пред на автомобила освен ако ауспуха не ми е отпред
Но ми се вижда супер странно да излиза дим от пред на автомобила освен ако ауспуха не ми е отпред

До колкото разбирам този бял дим излиза само при първоначалното палене сутрин на студено. После при палене на топъл двигател го няма
Ако е така аз си го обяснявам с някакъв теч (антифриз) откъм генерацията, който капе съвсем малко и при загрял двигател се изпарява веднага и не се забелязва, но като се остави колата за по-дълго време (през нощта) се събира и пуши докато се изпари.
Ама така си мисля де, нека и други колеги да кажат

Ако е така аз си го обяснявам с някакъв теч (антифриз) откъм генерацията, който капе съвсем малко и при загрял двигател се изпарява веднага и не се забелязва, но като се остави колата за по-дълго време (през нощта) се събира и пуши докато се изпари.
Ама така си мисля де, нека и други колеги да кажат

- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Аз съм на същото мнение....преди години имах едно рено...и правеше същите мизерии
но при мен се получи както си бех спрел и запалил колата не едно място...оказа се че се е пукнал леко един от маркучите и хвърляше антрфриз на колекторите....като смених маркуча....един ден се появяваше малко дим ....докато си се обгори намятания антифриз по колекторите и след тва сичко беше песен... 

5 мнения
• Страница 1 от 1