Съвет към драйвърите на Камор
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Съвет към драйвърите на Камор
или може би към техните клиенти. Няма да се впускам в подробности или да издребнявам, но искам да посъветвам хората от Камор да внимават като си карат баварците по улиците или като дават за тест на техни клиенти, защото днес както си се прибирах към бизнес парка, един пич с неква нова тройка комби черна от Камор постоянно лъкатушеше през лявата и дясната лента. Което няма лошо, само че нека да дава мигачи другия път и да не засича толкова зле, а да си гледа в огледалата, защото се случва и някой с Октавия, зъл дизел
, да го настигне и да иска да си кара в лентата до неговата. След като настигнах пича, той ми се извини, което пак няма лошо, но все пак все ден виждам коли на Камор и не смятам, че не се смятат за господари на пътя. Така че, по-полека другия път.

едвайсеиено
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
без да искам, тя шкодата сама си ги догонва
не, сериозно, просто имаше пред него коли, които го забавиха и затова, не съм го гонил нарочно

не, сериозно, просто имаше пред него коли, които го забавиха и затова, не съм го гонил нарочно
едвайсеиено
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
© написа:защо реши, че този човек чете тук?
това, че кара така си е лично негов проблем
Споделям. И на мен ми се искаше да съм идеалист ато колегата с шкодата, но...
... за съжаление не мога да си представя редовия продавач на БМВ, Нисан или друго да изшие един шамар зад врата на седящия до него директор на "Кремиковци" или каквото и да е, ида му викне "Карай си в пътя ве, Келеш!".
Или да му каже "ай ся недей да въртиш волана, туй да не ти е учебен полигон"...За съжаление колица, кояот е за тест драйв аз не бих си купил... Знам как се карат.
Бил съм свидетел тозно на обратното. Консултантът слиза след тест драйв с свръхлуксозна кола и му се плетат краката и целият трепери. Нашият скъп посетител надул 280 и юруш, по отсечките... Оцелели. Само че човекът - продавач докладва в централата и те откриват, че миналата година с тоя пак са имали проблеми, карал с 240 и повредил нещо по колата.
Последва тайна заповед към всички дилъри, в който и офис да ступи тоя да поиска тест драйв, да му се казва че такава кола в момента за тестване няма. Това е.
Така че... Негов си е проблемът. Друг е проблемът, че е редно да се инвестира малко в тестови полигони, а не да се лашкат по пътя. Вече не помня за колко случая на ударени тест коли знам... Карат ги именно като чужда кола със застраховка .И според желанието на клиента. Наляво... надясно...
Не ми допада, но това е дереджето. И тая тема във форума нищо няма да постигне, даже и да дойде тук човекът и публично да се извини.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
8 мнения
• Страница 1 от 1