Напукаха ми се стопчетата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Напукаха ми се стопчетата
Не знам какво им стана - измих ги хубаво с технически спирт отвътре и отвън и светнаха супер. На следващата сутрин, обаче забелязах, че са се получили доста сериозни пукнатини по външните "стъкла" ??? Стоповете са оригиналните с жълтите мигачи ???
Re: Напукаха ми се стопчетата
ivorunev написа:Не знам какво им стана - измих ги хубаво с технически спирт отвътре и отвън и светнаха супер. На следващата сутрин, обаче забелязах, че са се получили доста сериозни пукнатини по външните "стъкла" ??? Стоповете са оригиналните с жълтите мигачи ???
Технически чистия спирт представлява 99.95% чист етанол и не е подходящ за почистване на поликарбонатни материали.
За разлика от ацетона който ги разтваря и "матира", спирта ги "напуква"
Освен това има вероятност да се е повредил метализирания слой на рефлектора
- KickingKing
- ентусиаст
-
В продава съм сигурен, че можеш да си намериш

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
е
Перфекни са!Оригиналните ми 120лв.Аз моя АРГ го изолирах и като че ли е по добре.Поне влиза само чист въздух в кулера.ivorunev написа:Колко им искаш на твоите ? И в какво състояние са ? АГР-а ми е модела без дренажната тръбичка и изпуска малко масло - без да променя нивото на маслото, но достатъчно, за да ми цапа мотора и да ме ядосва
8 мнения
• Страница 1 от 1