Пак някой от наще се изложи !!!
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
D3BEP написа:spacepl написа:ДЗВЕРО ДЗВЕРО аз май ще се огранича само в техническия форум и толкова. След като видях разни отделни изказвания, то направо си е за срам. Бии за да те уважават, ми пич да ти кажа че и на кила и на височина съм доста над средностатистическите мъже в България и по всяка вероятност мога да те накарам да ме уважаваш много и за дълго, но не го правя (щото мога) а някои от вас като не могат и си търсят някои пенсионер да го огрухат. Ми .... браво супер сте.
подчератното не се отнасяше за тебе,а за някои постове преди теб, видял съм какво си писал ти и другите!

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
mastorpetko написа:Възможно е младежа тъкмо да е станал баща и да е бързал към родилния домЗнаете ли к'во му е? Пак малко е бил дядката. Направо за ПТП трябва да се отрсрелват на пътя. Бой само за засичане и отнемане на предимството или в най-добрия случай - за присвяткане с фаровете или неправилна употреба на клаксон.
Възможно е и дядото да е станал дядо и също да е бързал към родилния дом. Знаем кво му е. Много хора имат деца, майки, бащи и различни проблеми.

- Illusion
- Бургаското явление
-
че постъпката е глупава - глупава е
че по-възрастните не внимават и си мислят, че останалите трябва да се съобразяват с тях - така е
Но да се слагат под общ знаменател всички с БМВ-та...
и това е след всяка катастрофа или малък инцидент , щом е БМВ и кво повечето казват "ми те тия с БМВ-тата карат като луди". Има луди - вманиачени в това, което управляват и най-вече усъзнаващи какво правят, но има и такива, които не знаят какво контролират, просто не може след всеки инцидент с БМВ да се пуска тема с намек, че шоферите на еди си коя марка са направили нещо...
че по-възрастните не внимават и си мислят, че останалите трябва да се съобразяват с тях - така е
Но да се слагат под общ знаменател всички с БМВ-та...
и това е след всяка катастрофа или малък инцидент , щом е БМВ и кво повечето казват "ми те тия с БМВ-тата карат като луди". Има луди - вманиачени в това, което управляват и най-вече усъзнаващи какво правят, но има и такива, които не знаят какво контролират, просто не може след всеки инцидент с БМВ да се пуска тема с намек, че шоферите на еди си коя марка са направили нещо...

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
D3BEP леко щех да го копам ,щеше да ме направи инвалид направо в моита страна щото кенефа не си е пуснал фаровете а кара на габарити и от мантинелата не се виждаше нищо, само чух как ми мина от левата страна като тъкмо се включих на главния път, след като спрях ги пусна фаровете, а тва късно вечерва да не пуснеш фаровете .. МНОГО ЯД Ме фаща като се сетя, само жена ми ме спря
така че неговия живот си е минал ма не искам моя да спре на 19
а ако недаи си боже тогава жена ми чакаше дете и кво правиме ?
ше го закопам с ладата направо
така че неговия живот си е минал ма не искам моя да спре на 19

а ако недаи си боже тогава жена ми чакаше дете и кво правиме ?
ше го закопам с ладата направо
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
За такива дето карат без фарове, колкото и да ги биеш пак ще им е малко. Който иска може да си рискува живота, но този на другите... Като нямаш фарове - караш по светло, ако е толкова на зор - на аварийни... Но да караш по тъмно без светлини е меко казано безотговорно. А за най-сигурно по един провърочен изпит за всички над 60, залагам си книжката, че малко ще оцелеят!
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Тц тц тц .... и ко ся , кой е виновен..... кой ги пуска такива по улиците....един без фарове, друг с мутри трети с бентли.....
...да биеш 71 годишен човек .....то е толкова според зависи...ми ако ти отнесе децата или както казва колегата да те направи инавалид.... мое и да не ти издържат нервите ... погледнато отстрани обаче е пълен кретенизъм .... особено ако не е имало нищо сериозно...
мене кво, оня ден в студентски град на манджа стрийт завоя към куиба ...завивам аз и място за 2 коли да се разминат няма...чакам 2 коли да минат отсреща и тръгвам при което някъв баничар решава да мине и той
обаче понеже няма място минава било до мен и с неговото огледало почва да прибира моето....свалям прозореца и понеже колата си я взех скоро и няма черти и драскотини викам чакай да си прибера огледалото да не ми го издере цялото...оня задник обаче дава газ и не ме изчака ...развиках се (-добре бе така ли се прави за кво ми дереш огледалото) и тоя взе да ми се репчи, че имало място до бетоновите блокове от др страна да съм се бил мръднел ....СЕЛЯНИН , добре че не ми одра огледалото щото ми писна от СЕЛЯНИ дето мислят, че може да се държат на улицата както се държат в селската дискотечница, ми ако бех с опел дето не му се прибират ????
2 -ри случай, минавам на зелено обаче изведнъж колите спират пред мен и аз оставам в кръстовището. чакам 10 сек и светва зелено на тия от дясно....в този момет една малка шкода с 3-ма здрави се изрязва и ми спира така, че да не мога да мина...а колите пред мен тръгват. Той не може да мине ма ми пречи и на мен.... Правиа му знак да се мръдне за да мина ама не ...Якото момченце седи и ми прави жестове... обърнаха ми се червата от яд на СЕЛЯЩИНАТА и се мръднах назад...от там другото яко момченце минавайки взе да ми маха с пръст ....и Кво ...тука се чудите че некъв бил пребил някой или че дуг искал да смели някой??? Ми нормално е за БГ ...и аз тия ако бях 2 на 2 м и не ми пукаш щях всичките да ги напраа на маймуни и д аим потроша ръцете... мамка им селска.... тъпа ...що па некои не ми вика на мен че му правя път да мине, или се връщам назад.... как пък за 2 години един път не се намери някой да ме бие....
... заради такива бабити дето не спазват ни правила на движение ни морални правила мрът хора и то всеки ден и всичко продължава щото тъпите копелета дето трябва да следят за нарушения и да санкционират си бъркат да не казвам къде и само пари ги вълнуват.....
...да биеш 71 годишен човек .....то е толкова според зависи...ми ако ти отнесе децата или както казва колегата да те направи инавалид.... мое и да не ти издържат нервите ... погледнато отстрани обаче е пълен кретенизъм .... особено ако не е имало нищо сериозно...
мене кво, оня ден в студентски град на манджа стрийт завоя към куиба ...завивам аз и място за 2 коли да се разминат няма...чакам 2 коли да минат отсреща и тръгвам при което някъв баничар решава да мине и той

2 -ри случай, минавам на зелено обаче изведнъж колите спират пред мен и аз оставам в кръстовището. чакам 10 сек и светва зелено на тия от дясно....в този момет една малка шкода с 3-ма здрави се изрязва и ми спира така, че да не мога да мина...а колите пред мен тръгват. Той не може да мине ма ми пречи и на мен.... Правиа му знак да се мръдне за да мина ама не ...Якото момченце седи и ми прави жестове... обърнаха ми се червата от яд на СЕЛЯЩИНАТА и се мръднах назад...от там другото яко момченце минавайки взе да ми маха с пръст ....и Кво ...тука се чудите че некъв бил пребил някой или че дуг искал да смели някой??? Ми нормално е за БГ ...и аз тия ако бях 2 на 2 м и не ми пукаш щях всичките да ги напраа на маймуни и д аим потроша ръцете... мамка им селска.... тъпа ...що па некои не ми вика на мен че му правя път да мине, или се връщам назад.... как пък за 2 години един път не се намери някой да ме бие....
... заради такива бабити дето не спазват ни правила на движение ни морални правила мрът хора и то всеки ден и всичко продължава щото тъпите копелета дето трябва да следят за нарушения и да санкционират си бъркат да не казвам къде и само пари ги вълнуват.....
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Аве трябва сичката селения да се изчисти, и теа дето се праат на мъже и тея дето не си поскат фаровете и другите дето не спират където трябва, но трябва да се започне от някъде. За тва да почнем кои от където може, един ша спре да се бие, друг ще почне да си пуска фаровете и т.н и т.н. които над каквото има контрол аз не мога да почна да си пускам фаровете още веднъж и не мога да спра да налитам на бой защото просто не се бия на пътя (и не само там).
- Burningparis
- ентусиаст
-
spacepl написа:Аве трябва сичката селения да се изчисти, и теа дето се праат на мъже и тея дето не си поскат фаровете и другите дето не спират където трябва, но трябва да се започне от някъде. За тва да почнем кои от където може, един ша спре да се бие, друг ще почне да си пуска фаровете и т.н и т.н. които над каквото има контрол аз не мога да почна да си пускам фаровете още веднъж и не мога да спра да налитам на бой защото просто не се бия на пътя (и не само там).
именно иначе ми е най-лесно и на мен да си взема газовия да ги плаша и да ги стрелям като вида че са беззащитни ма треа ли така >? кво толклова има в това да дадеш път на пешеходец или да изчакаш да минеш или като те види някой че си без фарове да ти каже да ги пуснеш или сам да си отговорен и да провериш.... аз редовно като видя някой дето му е спаднала гумата и му казвам или като не му светят стоповета също ...НЕ си викам...>>еиии глеи тоя ся е без стопове, баси якото ся някой ша го натресе<< ....
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Ако полицията си върши работата, такива случаи ще има все по-малко.
Похвално е че са го прибрали на топло малкия тарикат.
Лошото е че, както казаха другите, че го пуснат след 24 часа.
Колега Burningparis, според новите промени в ЗДвП, нямаш право да навлизаш в кръстовището дори на зелено, ако нямаш възможност да преминеш - тоест ако кръстовището е задръстено.
Съгласен съм, че онези не е трябвало да те засичат, но и ти си бил в нарушение в случая.
Похвално е че са го прибрали на топло малкия тарикат.
Лошото е че, както казаха другите, че го пуснат след 24 часа.
Колега Burningparis, според новите промени в ЗДвП, нямаш право да навлизаш в кръстовището дори на зелено, ако нямаш възможност да преминеш - тоест ако кръстовището е задръстено.
Съгласен съм, че онези не е трябвало да те засичат, но и ти си бил в нарушение в случая.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Постъпката на младия е кофти,ама пък я си представете дядка късметли да ви се вреже,да ви напраска бъбрека,направо да ви нагъне пуканката (колата на галено
) и то при положение че от ТЕЛК-а му дали 50% инвалидност защото не вижда добре....... Важното е ако стане нещото такова човек да не дава връх на емоцийте си,което е доста трудно 

- Burningparis
- ентусиаст
-
Georgieff написа:Колега Burningparis, според новите промени в ЗДвП, нямаш право да навлизаш в кръстовището дори на зелено, ако нямаш възможност да преминеш - тоест ако кръстовището е задръстено.
напълно съм съгласен, когато можеш да прецениш, че колите пред теб са спряли и няма да минеш но в случая както тогава се движихме и пред мен имаше микробус ... не можах да видя дали ще спре и тн ....инак съм съгласен, а и закона не му дреме дали аз съм видял или не ....
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
ре
Това е България 2007
Само не виждам връзката м/у случката и това, че младежа е карал BMW

Само не виждам връзката м/у случката и това, че младежа е карал BMW

///M Club Member
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4