НАЙ-СЕТНЕ И АЗ
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
НАЙ-СЕТНЕ И АЗ
...еее а да ми е честита е21-чката
най-сетне и аз се сдобих с гробище
общо взето е21 1.6л 76 година
купетоо: 2та прага са доста изгнили (1ния щото е дигана куцо на крик и от там е изгнила)
....иначе под капака няма изгнило,в багажника е съвсем малко изгнила на единия калник и на шофиорското място под педалите е изгнила малко
...отдолу нз кво е положението ама не била гнила
...на газ си върви като пущка ама се ебава изпарителя малко и прекъсва
...на бензин гасне шото има проблем с карборатора...няква гумичка(най вероятно)
...няма побългарявания освен гарнето от е30 и предните фарове ЕДНИЯ Е ОТ СОНИ
салончето е почти идеално няма липси по таблото сичко работи
моторчето на радиоатора е прецакано и се греем с огин ...
абе от сичко най-ме притеснява ръждата...иначе е добре според мен
па и да не е ..вече е късно

общо взето е21 1.6л 76 година
купетоо: 2та прага са доста изгнили (1ния щото е дигана куцо на крик и от там е изгнила)
....иначе под капака няма изгнило,в багажника е съвсем малко изгнила на единия калник и на шофиорското място под педалите е изгнила малко
...отдолу нз кво е положението ама не била гнила
...на газ си върви като пущка ама се ебава изпарителя малко и прекъсва
...на бензин гасне шото има проблем с карборатора...няква гумичка(най вероятно)
...няма побългарявания освен гарнето от е30 и предните фарове ЕДНИЯ Е ОТ СОНИ
салончето е почти идеално няма липси по таблото сичко работи
моторчето на радиоатора е прецакано и се греем с огин ...
абе от сичко най-ме притеснява ръждата...иначе е добре според мен

- Illusion
- Бургаското явление
-
честито, колега
Желая ти много безаварийни километри, въпреки че всички знаем колко много работа има по тези коли и как все има нещо за правене
ПС: очаквам и снимки на звяра

Желая ти много безаварийни километри, въпреки че всички знаем колко много работа има по тези коли и как все има нещо за правене

ПС: очаквам и снимки на звяра

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Аиде честита.То и моита беше в подобно състояние като я купих ,ако гори масалце и пуши ще да е от гумичките поне при мен след като ги смених не е мръднала пръчката на маслото и не пропушва грам ,а преди това беше като трабанче
аиде успех

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
ПОЧНА СЕ .........
.. да попитам...отвън праговете могат да се свалят и да се заменят с други нали ? смисъл ..Въпросът ми е СВАЛЯТ ЛИ СЕ ПРАГОВЕТЕ(шото под вратата отвън сичко е изгнило...а странното е че вътре не са изнили там дето се зашипва мокета с една лайсна
....в Repair Manual-а пише че се свалят
..намерих си 1 купе за части и ако мога да смъкна някви ламаринки от там ще е чудно
.. да попитам...отвън праговете могат да се свалят и да се заменят с други нали ? смисъл ..Въпросът ми е СВАЛЯТ ЛИ СЕ ПРАГОВЕТЕ(шото под вратата отвън сичко е изгнило...а странното е че вътре не са изнили там дето се зашипва мокета с една лайсна

....в Repair Manual-а пише че се свалят
..намерих си 1 купе за части и ако мога да смъкна някви ламаринки от там ще е чудно

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
еми калниците са ми чистак бърсак
оказа се че купенцето е очудващо здраво...калници работи сичко е здраво...само праговете са зверски изгнили ..единия го няма почти :Д ....и в предалите пода е изнгил :Д
иначе аз за части ако не си намеря квото ми трябва тука от некви е21ци за части ги има пуснати в мобиле-то имаше некъв сайт http://www.wallothnesch.com и от него ми се вижда да пазарим....щото като гледам в дару кар ти дерат кожата а тука си е оферта
...разбира се разчитам и на помощ кой с каквото може от съфорумците ...па нали някой път и аз ще съм от полза и ще помагам

иначе аз за части ако не си намеря квото ми трябва тука от некви е21ци за части ги има пуснати в мобиле-то имаше некъв сайт http://www.wallothnesch.com и от него ми се вижда да пазарим....щото като гледам в дару кар ти дерат кожата а тука си е оферта
...разбира се разчитам и на помощ кой с каквото може от съфорумците ...па нали някой път и аз ще съм от полза и ще помагам

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
малко дебело ще ти е от този сайт дет си пуснал ако искаш ще ти дам кординати на фирмата от която аз си поръчах моите и да провериш.но на лс че да не каже някои 4е правим реклама.
8 мнения
• Страница 1 от 1