Бургас-седмични сбирки - 15:00

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Ное 2007, 1:36

Mishel_Vaian написа:Bmw team Bourgas Направи много добра сбирка дори имаме нови 3 члена 3те 5ци . И мисля че беше приятно събиране на Дъгата . Бмв тийм Бургас не е само в Бугас дори и в Хасково нали е Бате ? :mhihi:
ми то и аз съм от вашия тиим естествено :!: :!: :!: няма друг за мен-там са ми приятелите :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 06 Ное 2007, 10:32

Illusion написа::yes:

bumar написа:Така е брато само 4е о6те много ляп трябва да овар6ем да ги стигнем маняците.Ама 6те ги стигнем неска 3 утре 5 и така няакои ден няама да има място на паркинга.

Само да кажа, че тая седмица паркинга беше пълен, че чак се пръскаше по шевовете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
айде другата Неделя пак да има толкова коли само че БМВ-та ;)

Това ми звучи подигравателно :dunno:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Ное 2007, 13:19

Айде бе "Тийм Бургас" кога последно сме направили нещо заедно а?
Кога последно направихме обиколка на града след сбирката а?
Три поредни сбирки ви ръчках да я направиме и пак ЧЕП :idea:
Колко време трябваше да кандардисвам всички да си направим тениски а?
Накрая какво стана - направих 19бр и тогава като ги видяхте всички заискахте ама никой не каза "Евала на хората дето се блъскаха за да ни угодят" нали и затова повече няма да се хвана да ви правя тениски.Купувайте си сега от София по 30лв и дано да ви дойде акъла в главата ;) Тези на които направих тениски реваха че "това било така а не така" , а тези на които не направих реваха "А ние защо нямаме" - защото ви мързеше да си дотътрите задниците да кажете че искате :!: Само мучане и нищо друго :idea:
Кога последно въобще направихме накакво мероприятие заедно като "Тийм Бургас"
Когато започнем да се държим като "ТИМ" и да се организираме тогава ще има "БМВ ТИЙМ БУРГАС" , а дотогава ще сме просто разни маниаци дето искат да са част от нещо но ги мързи да си мръднат гъза за да го постигнат :!: :arrow:

И ако съм засегнал някой с тоя пост МНООООООГО ЩЕ СЕ РАДВАМ защото поне на някой ще му се е размърдало "сивото вещество" и може и да постигнем нещо :arrow:

И накрая след всичкото това писане ще почнат оправданията.........

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Ное 2007, 13:38

:yes: Хайде братлета,подкрепете Хахо!!! :yes:

А аз си мислех да правим "БМВ Югоизточна Дивизия".
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 06 Ное 2007, 13:53

Владо, не виждам какво подигравателно може да има :roll: просто нямаше място да се паркира ;)
А хахо мисля, че до някъде си прав но тази седмица направихме и обиколка, надявам се това да бъде всяка следваща седмица и колоната да е от светофар до светофар ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330ci
Мечтае да кара: e92-Mpower

Мнение от bumar » 06 Ное 2007, 13:53

Евала ХАХО ас се опитвам да го кажа това от много време бес да обидя никои,ама изглежда съ гре6ил мамкаму ама ти го написа много правилно брато,а можеби една от пре4ините да не пресъствам на всяко сабиране е тази 4е вси4ки иска да бъдат специално кандардисани за не6то независимо какво.То се видя и със Дебелт какво стана и сас Сливен.
Във този грат не може да има - ТИМ- и то за6тото всеки които кара БМВ се мисли за много голяма работа и да не е някаква 6матка да се появи със 6ибаната си сеялка на сбирката.Та тои е газар а не 6матка да у4авства във разни кражоци.
Колко сме тези дето наистина ги вле4е можеби не пове4е от 10-човека
Та отедете на сбирката на ОПЕЛ тим,там е нъакаква лудница не зависимо кои със какъф модел Опел е иско4ил,хората се забавляват.
Нямам какво пове4е да кажа мисля 4е трябва да се позамислим какво 6те правим за вбъде6те.
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 06 Ное 2007, 15:13

:clap: :clap: И двамата сте прави, но я забележете кои и колко пишат тука, предполагам са под 10 човека. Това трябва да се направи на сбирката на ЦУРК-а да си поговорим там когато има и хора които не влизат тука.И ТЕ ТАКА ... ;)
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vlado Sky Fox » 06 Ное 2007, 15:29

Една Обиколка на града няма да ни направи отбор. Както и тениските също, защо се заблуждаваме изобщо. Редовните който ходим на паркинга се знаем много добре. За какво изобщо говорим празни приказки, тези които сме редовни се виждаме и се организираме. Аз не съм видял някой да е дал предложение за нещо. Ако е дал да ме извинява. Струва ми се, че прекалено сериозно ги вземаме нещата. Там сме да се забавляваме и да се видим. Не може се угоди на всеки, всеки възприема по свои начин сбирката и иска тя да протече според неговите виждания, но като нестава, нестава. Затова и нещата са такива. А и я кажете какво се прави на една сбирка за да станем като отбор(макар, че отбор има, но не всички са в него). Това е моето виждане ако бъркам нека някой да каже.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumar » 06 Ное 2007, 17:36

Всеки вижда не6тата по разли4ен на4ин,хаиде да спрем до тук то каквото 6те става 6те става няма смисал да си тровим нервите и да се дразним.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumar » 06 Ное 2007, 17:40

Illusion написа:Владо, не виждам какво подигравателно може да има :roll: просто нямаше място да се паркира ;)
А хахо мисля, че до някъде си прав но тази седмица направихме и обиколка, надявам се това да бъде всяка следваща седмица и колоната да е от светофар до светофар ;)

Да не би да има6е свадба или не6то подобно. :weed:
ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Ное 2007, 18:00

Vlado Sky Fox написа:Една Обиколка на града няма да ни направи отбор. Както и тениските също, защо се заблуждаваме изобщо.

Mного грешиш Владо , не разглеждай само дадените от мен примери - те са капка в морето от предложения :idea:
Кажи ми какво сме направили като БМВ ТИЙМ БУРГАС освен сбирките (за които трябваше да ръчкаме хората с месеци за да станат най - накрая като хората) :roll:
Аз ще ти кажа - НИЩОООООООООО
Дори и за събирането в Царево имаше толкова негативни отзиви че съжалих за организирането му :confused:

Ето за това твърдя че БМВ ТИЙМ БУРГАС няма :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vlado Sky Fox » 06 Ное 2007, 18:33

bumar написа:Всеки вижда нещата по различен начин, хайде да спрем до тук та каквото ще става ще става няма смисъл да си тровим нервите и да се дразним.

Общо взето това ми беше мисълта, че няма смисъл от дразги и коментари. Нещата са такива каквито са. Не мисля, че има проблем в нашата група. И не е добре да създаваме такъв без причина. Масово явление са споровете в форума. Целия е набъкан със спорове и закани и елементарни хора се дъвчат за глупости. Просто простотията цари навсякъде из форума (поне аз това виждам). Нека да не правим това и тук в нашта тема. Организацията зависи от нас.

Ако някой съм подразнил се извинявам не съм целял това. Просто изказах моето виждане.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Ное 2007, 18:38

Аз не целя охарактеризиране на хората които пишат тук , а просто изказах и доказах мнението си че за момента БМВ ТИЙМ БУРГАС няма и ако не си го направим НИЕ и то със ЗАДРУЖНИ усилия - няма и да има :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vlado Sky Fox » 06 Ное 2007, 18:55

Лесно е да намираме проблемите, нека ги решим. Да си говорим тука нещата няма да се оправят. И ХАХО кажи как виждаш нещата и да почваме да ги оправяме. Като гледам имаш идеи сподели ги. Това, че не ходим на хижа не значи, че не сме група. Не се сърди, но е така. И немога да разбера какво е необходимо да стане, за да сме ТИЙМ Бургас. Аз не виждам нещата така, и това, че всичко се решава по този начин за мен не е решение, а напротив конфликт в ГРУПАТА. Интелигентни хора сме мисля, че има начин да си направим нещата без безмислени спорове.

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 06 Ное 2007, 19:15

Ааааааааа Бат Кало за Царево не знам кой е дал негативни отзиви ама беше сууупер яко от началото до края всичко беше много гот и плажа и барбекюто и обиколката из царево и после самото прибиране незнам на мен много ми хареса :winky: Иначе за останалото има различни мнения но мисля че за Лечков Рейсинг се събрахме . За обиколка верно от 1месец и половина едва тази неделя се завъртяхме из града . Ама то и това сме хората които идваме горе долу редовно тези които пишем във форума . По едно време казвах на всеки срешнат с БМВ за сбирките ама повечето го мислят за нещо детинско и тъпо ... Ама това е Бургас .
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия