Има ли скиори тука
Модератор: Общи модератори
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Има ли скиори тука
Здравейте,
От скоро съм скиор (този ще ми е 3-ти сезон) и ми дойде една идея
(вие ще кажете дали е добра
).
Какво ще кажете да си направим като тези светлоотразителните жилетки (може и несветещи), но със цветовете и знака на клуба, за да се разпознаваме по пистите
. Може и ски отбор да се събере и да се организира състезание с други клубове. Ски училищата имат такива и се познават от далече.
За съжаление нямам никаква идея от къде могат да се набавят такива жилетки, нито пък къде могат да им сложат щампа.
От скоро съм скиор (този ще ми е 3-ти сезон) и ми дойде една идея

Какво ще кажете да си направим като тези светлоотразителните жилетки (може и несветещи), но със цветовете и знака на клуба, за да се разпознаваме по пистите

За съжаление нямам никаква идея от къде могат да се набавят такива жилетки, нито пък къде могат да им сложат щампа.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
По-добре измислете некви якета, че с тия жилетки много ше ви се смеят
Иначе ако решите да правите отбор, да знаете че си имате и треньор. И без това в България останаха 20-тина състезатели, та може да се класирате в първите 30 

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Идеята за якета е добра, но ще е доста по-скъпо. Тия жилетки поне са евтини. Иначе идеята за състезанията е да организираме турнир подобен на този, който организират журналистите всяка година. По-важно е участието, а не победата
.
Като гледам засега скиорите сме малко
.

Като гледам засега скиорите сме малко

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Когато BMW започнат да правят ски, ще се познавате по емблемата

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ми залепете по една емблема на ските и готовоKIARA_G написа:Когато BMW започнат да правят ски, ще се познавате по емблемата![]()
![]()
![]()

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Ще правиме среща да покараме усещам аз ..
Само снега да падне и всичко е на 6 .. 

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
още една бройка скьорче от мене
обаче няма да се изказвам за жилетките якетата и т.н.
ама пък колко мноо мога да говоря за бордистите / разбирасе не всички има и изключения/ колко са злееее

обаче няма да се изказвам за жилетките якетата и т.н.

ама пък колко мноо мога да говоря за бордистите / разбирасе не всички има и изключения/ колко са злееее

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Valentin_Peev написа:Те ви го те треньора![]()
я в тоя сайт и мене ме има .. хахах

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И на мен не ми допада идеята за жилетките, това ще изглежда сякаш сме в постоянна авария
Всяка година аз пускам тема "Ски сезон 200*-200*" ,миналата година ходихме организирано на нощно каране на "Витошко лале" - Иво СКИСА,Роската Коларов,Джорджи,Динко ГАД,аз ...
малеее май не мога да се сетя още кой беше ,но беше страшно
Тази година трябва да е по-силно
Георги Пенчев

Всяка година аз пускам тема "Ски сезон 200*-200*" ,миналата година ходихме организирано на нощно каране на "Витошко лале" - Иво СКИСА,Роската Коларов,Джорджи,Динко ГАД,аз ...

Тази година трябва да е по-силно

Георги Пенчев
- Гост
-
мене жилетка ми не требе....!
аз моем и по потник!
аз снимки с номер на гърба немам,щото като съм карал с номера не е имало фотография! оообааачееееее......! се качваме горе и правиме избор. аз съм сигурно единствения,който се е прибрал от Сл.Бряг август месец със ски на багажника,щото беха мноо готини и евтини там и не издържах....! ските са ми краста!
горе сняг има ,но не става още! ще поддържаме темата и стане ли готово се качваме. със жилетки,без жилетки...! а па верно ако се организира да се сбориме с некой друг клуб ще е фантастично.

аз снимки с номер на гърба немам,щото като съм карал с номера не е имало фотография! оообааачееееее......! се качваме горе и правиме избор. аз съм сигурно единствения,който се е прибрал от Сл.Бряг август месец със ски на багажника,щото беха мноо готини и евтини там и не издържах....! ските са ми краста!
горе сняг има ,но не става още! ще поддържаме темата и стане ли готово се качваме. със жилетки,без жилетки...! а па верно ако се организира да се сбориме с некой друг клуб ще е фантастично.