автоматична или ръчна скоростна кутия
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
автоматична или ръчна скоростна кутия
много се чудя на каква скоростна кутия да се спра при избора на е60 и двете се имат своите предимства и недастатъци вие какво мислите и каква е разликата в ускорението от 0 до 100 при двата вариянта става въпрос за 525д
- Гост
-
бе на мене малко ми бавнее....!
става въпрос за нормалният автоматик! цел живот съм карал на ръчки и сега като се качих на автомат ,като е в режим да си включва сама ми е мааааалко бавничко превключването! като мина на ръчен режим,обаче нещата се оправят,но още не съм свикнал с тия пера на волана и си ръчкам долу на лоста!
ако си заклет бързак-автомата може и да те изнерви,ако си спокоен тип-си е рай да не натискаш с левият крак!
става въпрос за нормалният автоматик! цел живот съм карал на ръчки и сега като се качих на автомат ,като е в режим да си включва сама ми е мааааалко бавничко превключването! като мина на ръчен режим,обаче нещата се оправят,но още не съм свикнал с тия пера на волана и си ръчкам долу на лоста!
ако си заклет бързак-автомата може и да те изнерви,ако си спокоен тип-си е рай да не натискаш с левият крак!
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Всичко е въпрос на навик и свикване, аз поне мисля, че автомата е
супер и като свикне човек не му се връща към ръчката - мое мнение.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
rosen.kolarov написа:Всичко е въпрос на навик и свикване, аз поне мисля, че автомата е
Съвсем скоро ще видим усмихнатия Росенчо с ръчните предавки и дяволския поглед

Георги Пенчев
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
bmmwww написа:някои знаели каква е разликата в ускорението от 0 до 100
около секунда

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ми зависи на какво си фен
разликата е точно 6 стотни в полза на ръчката от 0-100 при 525д мисля.
аз карам с ръчни понеже ми харесва, някак си ми дава по-голяма свобода и избор на контрол на колата, де да знам. пък за градско автомата е доста по-добре, че не ръчкаш постоянно.
въпрос на избор - аз лично съм си казал че като стана на 40+ ще си взема автомат - дотогава искам да си ръчкам
разликата е точно 6 стотни в полза на ръчката от 0-100 при 525д мисля.
аз карам с ръчни понеже ми харесва, някак си ми дава по-голяма свобода и избор на контрол на колата, де да знам. пък за градско автомата е доста по-добре, че не ръчкаш постоянно.
въпрос на избор - аз лично съм си казал че като стана на 40+ ще си взема автомат - дотогава искам да си ръчкам

BMW 5-series POWER!
Момчета, аз преди да си купя е39-ката мислех, че автоматика прави колата бавна, мудна, тъпа и каквото още искате. След 3 години с тази кола вече не искам да карам друго освен автоматик. Нито е усезаемо по-бавна, нито се губи тръпката... Е може би, защото е БМВ:) Единственото кофти на стептроника е, че в един хубав ден нещо се поврежда и освен,че е скъпичко за ремонт електрониката гаси колата и те оставя където си в момента на щастието! Иначе за задръстения ни вече град автоматика е несравнимо удобство. Пък и вече има повече майстори, които се понаучиха да ги оправят.
12 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series