Парно. Въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Парно. Въпрос
Колеги аз съм с Е34-ка и при нея ми е ясно всичко но имам молба от мой познат с Е36-ца да питам следният въпрос.
Та колата му е Е36 М50 В20 началото на 92-ра тази без ванос ако има значение де.
Къде се намира филтъра за климатика че от извеснто време почнала да му духа по слабо. В смисъл тя си духа топло но дебита на въздух е по слаб. Аз миналата година имах подобен проблем на Е34-ката и смених филтъра на климатика и се оправи, но не знам къде стой той при Е36-цата. Нека който знае да пише
Благодаря ви предварително
Та колата му е Е36 М50 В20 началото на 92-ра тази без ванос ако има значение де.
Къде се намира филтъра за климатика че от извеснто време почнала да му духа по слабо. В смисъл тя си духа топло но дебита на въздух е по слаб. Аз миналата година имах подобен проблем на Е34-ката и смених филтъра на климатика и се оправи, но не знам къде стой той при Е36-цата. Нека който знае да пише

Благодаря ви предварително
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: :)
shengi написа:Аз да попитам. Оня ден си свалях жабката и не видях нищо с големината на тоя филтър/филтър си купих/ Възможно ли е да нямам ? Колата е средата на 91-ва ? Е36 318и м40
Клима има ли?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Да колега заводски еLe Transporteur написа::arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=68196
Климатика заводки ли е?
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: :)
Няма проблем колега тя темата нали е затоваshengi написа:Нямам клима. Този филтър само на колите с клима ли го има ? slavianko извинявай, че ти ползвам темата ...

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Славянко, това което съм ти дал, ще помогне на твоя приятел, погледнете линковете и ще намерите филтъра.
Шенги, щом нямаш клима ,там за тебе няма филтър.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Да колега тъкмо прегледах линковете за които монго ти благодаряLe Transporteur написа:Славянко, това което съм ти дал, ще помогне на твоя приятел, погледнете линковете и ще намерите филтъра.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Тази събота и неделя ще пробваме да го сменим. Щом аз си го смених сам на Е34-ката ще успеем и на 36-цатаbum_bum написа:Сваляш жабката и тои се вижда, няма нужда от картинки
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Аз вече много време го псувам тоя филтър. Утре пак ще го ръчкам, че ми писна, ама съм твърдо решен да го направя сам. Проблема ми е тая третата снимка от полезната тема, нещо не мога да се ориентирам добре. Ако има по-ясна ще е хубаво.
13 мнения
• Страница 1 от 1