4иста4ки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- civic
- младши ентусиаст
-
а да знае някои къде продават аеротуин, щото днес питах в аутохелп и ми казаха че нямало никъде за е36, след това в един друг магазин там казаха че ако оставя капаро евентуално след 2 седмици ще дойдат, ама можело и да е повече от две седмици
то все едно че има 5 бмвта в града

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
civic написа:а да знае някои къде продават аеротуин, щото днес питах в аутохелп и ми казаха че нямало никъде за е36, след това в един друг магазин там казаха че ако оставя капаро евентуално след 2 седмици ще дойдат, ама можело и да е повече от две седмицито все едно че има 5 бмвта в града
В Даскалов пита ли?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- civic
- младши ентусиаст
-
утре ще проверя там, иначе във аутоплюс им искаха около 80лв, не можа да каже точно, а в другия магазин, софия експорт - 60 и няколко лева.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта

miass написа:Space написа:Нещо не мога да разбера.... защо зимата си слагате гадни чистачки, като тогава са най-необходими?Вярно, че сезона е много по-агресивен за тях, но точно зимата чистачките трябват най-много .... А, нали пак вода чистят... не се заяждам, а питам, че нещо ми убягва логиката ....
И според мен зимата чистачките трябва да са най-добре, защото са най-необходими. Какъв е смисъла лятото да имаш хубави чистачки, при положение, че почти не се използват?!?
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5