Помощ за NOKIA N95
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Колеги чух наскоро за някаква военнаБГ навигация която била доста подробна, но за съжаление инфото ми е до тук!
С ASUS P535 с GPS модул е .. телефона и съм му качвал Том Том , Навигон и други по незвестни шукариики, за страната не вършат работа, в София не съм ги тествал! Даже Том Том-а ми показваше че се движа в нивата покрай магистрала Тракия!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
ако искате да позлвате много читав GPS с подробни карти включително и в България, вземете си някой от моделите на HTC
или по старият HTC P3300 или новата и уникално добра играчка HTC Ty TyTN II
нема лабаво при тях
или по старият HTC P3300 или новата и уникално добра играчка HTC Ty TyTN II

нема лабаво при тях

Ето - ТомТом
Вътре в архива има текстов файл, в който е обяснено как да се инсталира... Иначе водката никак не е лоша

Вътре в архива има текстов файл, в който е обяснено как да се инсталира... Иначе водката никак не е лоша

In Ban We Trust!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Zapa написа:ако искате да позлвате много читав GPS с подробни карти включително и в България, вземете си някой от моделите на HTC
или по старият HTC P3300 или новата и уникално добра играчка HTC Ty TyTN II![]()
![]()
![]()
нема лабаво при тях
Подкрепям напълно,НТС са с много хубав GPS модул,който може да ти даде точност до 2-3 метра с подходящата карта.
Мойта Н95 ми е давала отклонение до 50-60 метра,от една страна това е че не е пълна картата,ма все пак на НТС модула е SirStar,който е по точен от тоя на Н95.
И въпреки това няма PDA,което да е толкова функционално колкото Н95

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70

Good Luck
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
eraziel написа:Ето - ТомТом
Вътре в архива има текстов файл, в който е обяснено как да се инсталира... Иначе водката никак не е лоша![]()
![]()
И тук иска сертификация

Май ще се чака да излезат по читави версии,че с тия сертификати си е.....

- KickingKing
- ентусиаст
-
Добре де някой пробва ли го на Н95 или не?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
http://gsm.metincom.net/news.php
Ей тука погледнете може да има нещо което да ви свърши работа.. Доста читави неща изкачат.. Незнам дали го знаете този сайт....
Ей тука погледнете може да има нещо което да ви свърши работа.. Доста читави неща изкачат.. Незнам дали го знаете този сайт....
- Гост
-
sambeto написа:Zapa написа:ако искате да позлвате много читав GPS с подробни карти включително и в България, вземете си някой от моделите на HTC
или по старият HTC P3300 или новата и уникално добра играчка HTC Ty TyTN II![]()
![]()
![]()
нема лабаво при тях
Подкрепям напълно,НТС са с много хубав GPS модул,който може да ти даде точност до 2-3 метра с подходящата карта.
Мойта Н95 ми е давала отклонение до 50-60 метра,от една страна това е че не е пълна картата,ма все пак на НТС модула е SirStar,който е по точен от тоя на Н95.
аз съм намислил да сменям мойта 6600 вече че одърте! Н95 чете ли екселски неща,уърдовски!?!? мога ли да влизам по нета през него,ма да излизат цели страниците!? и дали не е по-добре да си взема тая нокия-отваряемата 9500 или нещо такова беше -комуникатора или да си мина на Н95!? кви са ви отзивите за сравнение между тия два модела!?
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
SKISA написа:sambeto написа:Zapa написа:ако искате да позлвате много читав GPS с подробни карти включително и в България, вземете си някой от моделите на HTC
![]()
![]()
нема лабаво при тях
аз съм намислил да сменям мойта 6600 вече че одърте! Н95 чете ли екселски неща,уърдовски!?!? мога ли да влизам по нета през него,ма да излизат цели страниците!? и дали не е по-добре да си взема тая нокия-отваряемата 9500 или нещо такова беше -комуникатора или да си мина на Н95!? кви са ви отзивите за сравнение между тия два модела!?
Взимай Н95,няма да съжеляваш

Тоя комуникатор е голяма тухла,а Н95 има компактни размери,сравнително лек е.
Като софтуер си имаш Адобе Пдф,може да отваряш Уърд и Екселфайлове,само дето заради малкия дисплей не е толкова добре прегледно като компютър.
А като бонус имаш и 5МП камера

- Гост
-
аз камера не търся-имам си апарат за тая работа,а и един тел никога не може да направи снимка като както си трябва! искам да мога да работя с офис-приложения и да ползвам нет и мейл безпроблемно ,плюс щом има и ДжиПиЕс -още по-добре! особено ако е с улиците в софия. за това се чудя между комуникатора и Н95! чакам още мнения....!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
SKISA написа:аз камера не търся-имам си апарат за тая работа,а и един тел никога не може да направи снимка като както си трябва! искам да мога да работя с офис-приложения и да ползвам нет и мейл безпроблемно ,плюс щом има и ДжиПиЕс -още по-добре! особено ако е с улиците в софия. за това се чудя между комуникатора и Н95! чакам още мнения....!
Незнам как можеш да се чудиш между 9500 и N95 пич

Разликите между тях са огромни,и само големината на дисплея е полза на 9500,но само като големина не и като качество.
Най големият минус на 9500 е версията на Symbian-a 7.0,който е доста стар и приложенията за него са на изчерпане,няма GPS,няма радио,WiFi-то е 802.11b,а на N95 e 802.11b/g,камерата няма да коментирам.
Въобще във всяко отношение N-ката е много по добра,въобще няма база за сравнение,ако искаш добър комуникатор това е Е90,той вече е в един клас с N95.
Аз ползвам N95 и мога да кажа че е много добър телефон,който става още по добър като му смениш фирмуера с 12-та версия

Друго нещо което мога да препоръчам е Asus P535,HTC също е вариант,ма нещо бавно работят....
Според това което търсиш вариaнтите са: N95,E90 и Asus P535
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2