Моля колеги помагайте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Моля колеги помагайте
Здравейте колеги хубаво е че има такива форуми та да може човек да пита някой друг въпрос.
Тез дни ми се наложи да правя едно BMW купе кабриолет 95 год. 2.0 150 коня май било.Та проблема при него е следния.
Дясното ел стъкло не работи и електрическия таван също.
След прочитане на вашите проблеми намерих частияно решение на проблема за стъклото бяха клеясъли пластмасовите водачи.Всичко съм почистил и смазъл но не се оправи както трябва.В смисъл че прави някой мурафети сваля се до доло без проблеми но да се вдигне на горе иманяколко състояния или само се чува че цъква мотора и нищо или се вдига на 5 6 сантиметра и после спира и аз пак на горе и като се качи после пък само забива на доло цаката му да го затворя е като натискам на чести и къси интервали бутона докато се качи.
Сега за ел.покрив.Той опък от никаде не реагира не отива никакво напрежение до ключа за отваряне и затваряне изобщо някой може ли да ме светне как и кога трябва да се отвори този покрив имали някаква особенност модул има ли дето да я върши тая работа кой го движи мотор ли и ако да каде се намира той кажете ми каде и какво може да се провери защото само се лутам.Вашата помощ ще ми бъде много от полза.И ако все пак някой знае дали има свестен майстор в Варна който би оправил тези проблеми
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Тез дни ми се наложи да правя едно BMW купе кабриолет 95 год. 2.0 150 коня май било.Та проблема при него е следния.
Дясното ел стъкло не работи и електрическия таван също.
След прочитане на вашите проблеми намерих частияно решение на проблема за стъклото бяха клеясъли пластмасовите водачи.Всичко съм почистил и смазъл но не се оправи както трябва.В смисъл че прави някой мурафети сваля се до доло без проблеми но да се вдигне на горе иманяколко състояния или само се чува че цъква мотора и нищо или се вдига на 5 6 сантиметра и после спира и аз пак на горе и като се качи после пък само забива на доло цаката му да го затворя е като натискам на чести и къси интервали бутона докато се качи.
Сега за ел.покрив.Той опък от никаде не реагира не отива никакво напрежение до ключа за отваряне и затваряне изобщо някой може ли да ме светне как и кога трябва да се отвори този покрив имали някаква особенност модул има ли дето да я върши тая работа кой го движи мотор ли и ако да каде се намира той кажете ми каде и какво може да се провери защото само се лутам.Вашата помощ ще ми бъде много от полза.И ако все пак някой знае дали има свестен майстор в Варна който би оправил тези проблеми
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
сега е момента да се включат по-старите колеги съфорумци от Варна за да помогнат с каквото могат,а аз си мисля че ако отидеш на ел. ще ти е по-лесно но ти си знаеш,и да напишеш после какво е било успех!!!!!!! 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
и аз имах пдодоен проблем с прозореца разглобих го до моторчето , смених си водачите , смазах но пак си остана проблема ... когато беше на празен ход забелязах че на всеки оборот от моторчено на едно положение леко се затормозява ... и неможах да разбера от кво е ... затова натискай копчето за вдигане на стъклото на 2ра степен и това е 

4 мнения
• Страница 1 от 1