МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ
Значи на кратко поддържам връзка с един германец от доста време който в момента живее в Испания и от дума на дума се стигна че имал бмв и го продава дава ми го на много добра цена но не съм сигурен дали да му вярвам няма да тръгна за Испания но го попитах има ли начин да ми я прати.Той каза че може чрез някаква компания дадох му всичката информация която му е необходима да ми я прати.От компанията ми пратиха някакво писмо и до 7 дена трябва да вкарам парите в клона на компанията за Испания който е парите след като бъдат изпратени се замръзявали и колата щяла да бъде до 5 дни при мен след което имам 5 дни да я тествам и ако съм съгласен парите се изпращали на германеца а колата си остава за мен ако не връщат ми парите.Моля ви някой ако се е сблъсквал с подобна ситуация да помага.Ето ви сайта ако може да се провери по някъкъв начин ще съм ви много благодарен.
http://www.inter-spedition.eu/content/index.html
http://www.inter-spedition.eu/content/index.html
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Малко ми мяса
на схемата в мобилето дето пращат коли на добра цена що то са на зор на заминават някъде 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Това е най-стария номер на света бе колега как още се връзвате на подобни глупости. Схемата е проста ти превеждаш парите до тебе не стига никаква кола и съответно няма как да си вземеш парите защото вече си ги превел... Помисли си само чувал ли си за куриерска фирма която да предлага услуга замразява не на парите ти и предаването им само ако ти им кажеш 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Мерси много колеги и аз така си мислех за номера от мобилето знам много пъти ми се е случвало да се мъчат да ме цакат но просто тази кола не беше в мобилето и за тва питах дали съществуват такива компании.Е значи работата ясна просто исках да знам дали може по принцип да се усъществи подобна сделка аз пари нямаше да пратя колкото и да ме убеждава.Сега много хубавичко ще нахраня немското лаино с едно вирусче.Много ви благодаря че веднага помогнахте. 

I.Voykov написа:... Помисли си само чувал ли си за куриерска фирма която да предлага услуга замразява не на парите ти и предаването им само ако ти им кажеш
Това го прави само банка и се нарича "акредитив" L/C
Разликата е, че парите са в банката докато се изпълнят условията за получаване на акредитива (в случая докато си получиш колата и в банката постъпят необходимите документи).
Удоволствието за работа с Българските банки по откриване на акредитиви струва около 5-7 % от стойността на сделката.
Банката в случая е гарант и на двете страни - едната, че ще си получи стоката, а другата, че ще си получи парите
5 мнения
• Страница 1 от 1