E60: актуално за зимата, фолио за броните против камъчета
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
E60: актуално за зимата, фолио за броните против камъчета
Днес разглеждах разни каталози и попаднах на следните нови продукти на БМВ. Реших, че може на някой от вас да му е интересно.
Продава се за всички нови модели на БМВ и МИНИ: Е60/Е61, Е70, Е81,Е87, Е90/Е91,E92, R50,R52

Продава се за всички нови модели на БМВ и МИНИ: Е60/Е61, Е70, Е81,Е87, Е90/Е91,E92, R50,R52

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
цената не я знам, но при интерес мога да проверя. Забелязах, че в БМВ тук здраво слагат такива фолие, приближих се до една кола с такова и въобще не се вижда че има фолио
Само там където свършва има съвсем малко ръбче, но това сигурно щото работниците не са го сложили като хората ...
В ГЕР почти няма пароструйки, та камо ли ръчни

Metallium написа:Това от пароструйка няма ли да се олюпи на парчета?
Каква е цената?
В ГЕР почти няма пароструйки, та камо ли ръчни

Аз в момента проучвам дали да сложа това: http://www.ventureshield.com/
Казват, че било много добро и се предлага в БГ. Иначе за някои фолия съм чувал, че имало случаи на получаване на разлика в цвета на боята. Въобще доста са разнородни мненията...
Казват, че било много добро и се предлага в БГ. Иначе за някои фолия съм чувал, че имало случаи на получаване на разлика в цвета на боята. Въобще доста са разнородни мненията...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
то ние с такова траа си каеаме целогодишно си мисля .. 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
© написа:и аз искам
само да не струва колкото нова боя
То и да струва, според мен е по-добре с него, от колкото да те боядисват. От друга страна шанса някой да те одере и после така или иначе да се наложи да боядисваш е твърде голям.
Ако някой от вас се "олепи", моля нека да сподели. Иначе аз го мисля за целогодишно, не за зимата. За зимата мисля едно покривало да сложа и минавам на предно предаване

- Гост
-
В R&B Audio http://www.rnb-audio.com/ срещу завод "Мраз" слагат такова. Не знам колко струва, но като бях там ми показаха няколко коли направени от тях и изглеждаше много добре. Ползват материали на Llumar и/или 3M.
Ако някой си сложи там, нека да пише отзиви, че се замислям да потъмня прозорците при тях.
Ако някой си сложи там, нека да пише отзиви, че се замислям да потъмня прозорците при тях.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series