проблем с abs
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с abs
имам проблем с abs на е36 1995г не ми работи и установих че единия от 6-те клапани който се намират в abs не работи явно бобината е прекъсната някой има ли представа дали може да се разглобяват за да го отримонтирам
Колега ,аз имам подобен проблем кокато колата е студена лампата на ABS свети след като загрее почва да гасне ходих два пъти на диагностика първия път ми казаха датчика на предно ляво колело ,втория път пълнещ клапан на предно ляво колело ,след това откачихме буксата на датчика за същото колело и направихме пак тест на системата и компютъра отчете само клапан ,ане и двете .Можеш ли да ми кажеш как от буксата да проверя дали работи клапана,тоест на кои пинове да меря?
ПП.Понякога лампата не свети,но системата сработва при много ниска скорост и след като сработи лампата светва.
ПП.Понякога лампата не свети,но системата сработва при много ниска скорост и след като сработи лампата светва.
- KickingKing
- ентусиаст
-
mitkoy, а как разбра че е запушен? Не се сещам, за майстор дето да ги оправя тия неща... 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- KickingKing
- ентусиаст
-
mitkoy написа:той не е запушен а електромагнита е прекъснат
Пффф неква жица?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2