Компа ли се пре... или кво

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Компа ли се пре... или кво

Мнение от GEORGIEV » 03 Ное 2007, 20:33

Абе от няколко дена имам голям проблем значи влизам във форома и ми пише вашето последно посещение беше на 30 октомври в 14:36 отдолу в момента е 31 октомври 07:25 и това ми го пише вчера на 2 ноември д нес пише същото и давам аз надолу последно мнение в подфорум Е30 на 31 октомври цъкам аз вътре от 31 насам нищо след нямолко излизания , и влизания като гост са появяват новите теми и мнения и най интересното е че влизам сега в продава като гост и разглеждам 1-ва страница и всички мнения са си от днес цъквав 2-ра страница и ми излизат мнения от 30 октомври и с отварянето на втора страница автоматично вече не съм гост а срегистрация връшам 1-ва пак гост и пак 3 ноември .
Има и много други такива проблеми като например тема от 3 страници като я отворя и ми показва само първото мнение ,а и в Тунинг форума е същото положението че и по зле :roll:

Дайте съвет кво е тва че съм пред нервна криза с драматичен обрат като летящ компютър от 5-тия етаж :twisted:

П.С. Ето сега в момента само извън темата ми е с нови мнения целия друг форум е с последни мнения от 30 октомври :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 03 Ное 2007, 20:42

Какъв ти е браузъра :?:

Пробвай да релоуднеш страницата с F5 да не би да ти тегли нещо от кеша и да не зарежда реалното (актуално) състояние

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 03 Ное 2007, 21:01

Ами значи пробвах с F5 и има някакъв ефект но само за страницата която съм отворил :roll: .....значи отварям началната страница показва ми в момента е 30 октомври натискам F5 зарежда пак и се оправя и ми показва примерно последно мнение в е30 преди няколко минути отварям е30 подфорума пак последните мнения от 30 октомври :shock:

А и трябваше да ви предупредя че съм скаран с тая техника и тва за Браузъра на го разбрах :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 03 Ное 2007, 22:07

така явно нещо си цъкнал и си дал да ти отваря някой страници офлайн(дори и да нямаш нет) и сега да ти омешва.
решението е следното,така като ми четеш поста натискаш Alt+T и веднага след това Alt+D даваш му там йес ако те пита нещо и пи тряб
вало да се оправи ;)

Назад към Извън Темата