Яко се крадат предните брони на Е46 новия фейслифт

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

яко обири

Мнение от kali_2000 » 03 Ное 2007, 11:53

абе за делото което искаш да подхванеш не ти давам кураж защото и аз бях побесняла ама едни приятели ме сжетнаха а по темата говорих и с моят юрист и той подробно ми разгледа договора и каза нямаш шанс :banghead: и приятелите ме светнаха че ако сам си била намерила счупена капачка и да я поставя на аир бега щяли жеднага да ми вазтановят парите :dummy: но липсващи части без следи от взлом не вьзтановявали :censored: Е майка му стара защо трябва да се прибягжа до лажа за да ти възтановят щетата при положение че ти си си платил застраховката точно за да имаш гаранция при такива случай :ranting: И така аз просто се примирих отидох ж моргата купих един 2ра ръка за 350 лв. отидох в сержиза на БУЛ ИНС и ми го поставиха :ranting: :dunno: :conf: А имах и ватрешен човек :nono:

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 03 Ное 2007, 11:57

той проблема има 2 страни - от едната сме ние потребителите, а от другата компаниите застрахователи . Та хубаво, от наша гледна точка нещата с липсващите детайли са трагични, но за да се стигне дотам си има причина :!: Поне аз си застраховам от 1999та някъде и тогава нямаше такъв проблем - плащаха всичко. Но после стана модерно да се 'пържи' застрахователя и въведоха това условие за липсващите детайли... просто измамите бяха прекалено много в един момент , даже започнаха и да си взимат счупени детайли обратно , за да не се минават по ХХХ пъти :mhihi: :mhihi:

до колкото знам в момента само в Булстрад плащат първия път за липсващи детайли

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 03 Ное 2007, 22:10

Ще видиме в понеделник кой крив кой прав. Отсвирвам ги в мига. Спирам да плащам застраховам се другаде и има пращам писъмце защо съм направил така , не че ще ги трогна ама поне на мен да ми е гот. Дорпе че мина малко време та не ме е яд толкова иначе само като се сетиа и дигах кръвно. НО СИ ОБЕЩАВАМ АКО НЯКОГА ВИДЯ НЯКОЙ ДА ГЕПИ НЕЩО ЗАКЛЕВАМ СЕ ЩЕ МУ СТРОША РАЦЕТЕ НА МИГА.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleks_al » 05 Ное 2007, 0:16

Когато взех колата, един приятел ми светна, че крадат предните брони на Е46 и в тази връзка, някои майстори предлагали вариант и ги занитвали от долната страна. Пуснах подобна тема тук, но получих само успокоение от колегите, че нямало нужда от такова нещо, тъй като изчезвали целите коли, а не само броните :( След споделеното и от други пострадали във форума явно ще трябва да се търси начин да си 'побългарим' баварките и ако някой знае къде би могло да се направи "подобрението" да сподели опита си!?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 05 Ное 2007, 22:23

200 гр TNT трябва да се сложи под бронятя :mhihi:, акта на вандализм ще плащат :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 335D
Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
Детайли за колата: 360 к.с.

Мнение от SPARC0 » 06 Ное 2007, 0:31

Колеги някой знае ли как се "Побългаряват" тия брони та да не може някой кавал да ми посегне на имуществото.
Мерси
Expect The Unexpected & Everything Is Possible

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 06 Ное 2007, 0:42

Мда... "побългаряване" му е майката, щото вкъщи може и да си я държиш на паркинг или в гараж, но лятото като отидеш на морето, където не само че паркинг няма, ами и се налага да спреш на 2 преки, тогава само разни наши си приспособления могат да попречат вандалите! :ranting:

Предишна

Назад към E46