ЕДИН ПРОТЕСТ ПО ТЕМАТА ЗА СЬБОРА
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ЕДИН ПРОТЕСТ ПО ТЕМАТА ЗА СЬБОРА
Не искам да правя лошо впечатление но смятам да изложа някои свои аргументи по така дьлгоочакваната подготовка за сьбора.незнам кои движи нещата но нима беше приятно миналата година групата да се цепи на 2 или 3 и то по патя за бузлуджа.трябваше да се обьрне внимание че тази година ще сме два пьти повече народ,а ще може ли хижа като миналогодишната да ни сьбере в ресторанта и дали ще баде приятно на хората да патуват 7 или 8 километра за да се приберат там кьдето са настанени.
дьржа сьщо да обарна внимание на това че не бе зачетено мнението на хората от казанльк и стара загора като за аргумен ще попитам.нямаше ли да поискате да покарате в колона,нямаше ли да поискате да видите красива част от родината ни заобиколени от приятелите в бмв клуб бг.,нямаше ли да поискате да се отделите от сивото ежедневие на заобикалящата ви среда.
може това да си е само мнение,но аз сьм краино разочарован по начина на процедиране тази година.моля рьководството да се вземе в рьце и да помисли за благото на бмв клуб.бг.
не сам оптимист за да си помисля че някои ще ме чуе,затова и сьм песимист за да подуша предстоящия провал и дезориентация на 3ти нац.сьбор.
дьржа сьщо да обарна внимание на това че не бе зачетено мнението на хората от казанльк и стара загора като за аргумен ще попитам.нямаше ли да поискате да покарате в колона,нямаше ли да поискате да видите красива част от родината ни заобиколени от приятелите в бмв клуб бг.,нямаше ли да поискате да се отделите от сивото ежедневие на заобикалящата ви среда.
може това да си е само мнение,но аз сьм краино разочарован по начина на процедиране тази година.моля рьководството да се вземе в рьце и да помисли за благото на бмв клуб.бг.
не сам оптимист за да си помисля че някои ще ме чуе,затова и сьм песимист за да подуша предстоящия провал и дезориентация на 3ти нац.сьбор.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Ами аз като един от главните организатори (не по мое желание) ще поема голяма част от критиката върху себе си.
Съгласен съм за много от нещата, които каза ти.
На рибарица така или иначе също щяхме да се разделим, зашото едната хижа (на военните) беше реновирана частично, а стаите, незасегнати от ремонта са под всякаква критика, така че това беше неминуемо.
Друг вариант нямахме, защото трябва хора, които на местно ниво да движата нещата и същевременно да е в центъра на България, за да може да е еднакво отдалечено за всички ентусиасти.
Да, искаше ми се тази година да е някъде другаде, обаче къде?
(то вече е късно да се мисли, но помисли реално - къде другате в центъра на България ще са изпълнени тези условия?)
Със сигурност тази година няма да е толкова грандиозен събора, но това няма да попречи да си изкарам страхотно, просто това е което можем да направим за момента.
Съжалявам, че съм такъв песимист/ реалист или каквото и да е, но това можем да предложим в момента. Самите ние се лутаме и не знаем кое е правилно, кое не......................
Съгласен съм за много от нещата, които каза ти.
На рибарица така или иначе също щяхме да се разделим, зашото едната хижа (на военните) беше реновирана частично, а стаите, незасегнати от ремонта са под всякаква критика, така че това беше неминуемо.
Друг вариант нямахме, защото трябва хора, които на местно ниво да движата нещата и същевременно да е в центъра на България, за да може да е еднакво отдалечено за всички ентусиасти.
Да, искаше ми се тази година да е някъде другаде, обаче къде?
(то вече е късно да се мисли, но помисли реално - къде другате в центъра на България ще са изпълнени тези условия?)
Със сигурност тази година няма да е толкова грандиозен събора, но това няма да попречи да си изкарам страхотно, просто това е което можем да направим за момента.
Съжалявам, че съм такъв песимист/ реалист или каквото и да е, но това можем да предложим в момента. Самите ние се лутаме и не знаем кое е правилно, кое не......................
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Няма ли да е по-добре другият път да се пусне анкета, а защо не и листа с предложения (ако ati има някакви други идеи) или било друг, но просто да има няколко различни места и да се гласува 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Ще отговоря веднага
Въпросът не е да си вземаме решенеи, без да се допитваме до никого от форума. Причинината, поради която не сме пускали анкета и място за предложения е следната - все пак само с едно голо предложение не се прави събор - трябва да се осигури спане, трябва да се представим на общините (Софийска и съотвената, където ще бъде събора), трябва да се се представим и договорим с Полицията, Пожарната и Линейките. И за това е винаги добре да има представител на клуба на близо, защото тичането по държавни институции е много, а не можем да си го позволим времево и финансово от София да ходим за всяка дреболия.
Затова на общото събрание на клуба се дискутират тези въпроси, защото съгласете се не можем да поверим ораганизирането на събора на някого, когото (не казвам, че не е свестен) познаваме само от нета (не говоря за никого конкретно), затова избора на място се прави между хора, които се познават и се знае, че може да се разчита на тях (пак повтарям, може всеки един от вас да е такъв, но риска да поверим такова важно за нас събитие на един ник е твърде голям)
На рибарица щяхме да бъдем разделени, щеше да е два пъти по-скъпо и като регион в планината нямаше да е изненада, ако през тези 4 дни е непрестанен дъжд. Други алтернативи освен Казанлък за тази година просто не останаха, защото там е прясно проигран варианта, институциите видях, че сме сериозни и имаме доста хора, които да помогнта на местно ниво.
Просто нямаше възможност за алетрнативи, между които да се гласува от всички, затова нямаше и анкета.
Надям се, че сте ме разбрали

Въпросът не е да си вземаме решенеи, без да се допитваме до никого от форума. Причинината, поради която не сме пускали анкета и място за предложения е следната - все пак само с едно голо предложение не се прави събор - трябва да се осигури спане, трябва да се представим на общините (Софийска и съотвената, където ще бъде събора), трябва да се се представим и договорим с Полицията, Пожарната и Линейките. И за това е винаги добре да има представител на клуба на близо, защото тичането по държавни институции е много, а не можем да си го позволим времево и финансово от София да ходим за всяка дреболия.
Затова на общото събрание на клуба се дискутират тези въпроси, защото съгласете се не можем да поверим ораганизирането на събора на някого, когото (не казвам, че не е свестен) познаваме само от нета (не говоря за никого конкретно), затова избора на място се прави между хора, които се познават и се знае, че може да се разчита на тях (пак повтарям, може всеки един от вас да е такъв, но риска да поверим такова важно за нас събитие на един ник е твърде голям)
На рибарица щяхме да бъдем разделени, щеше да е два пъти по-скъпо и като регион в планината нямаше да е изненада, ако през тези 4 дни е непрестанен дъжд. Други алтернативи освен Казанлък за тази година просто не останаха, защото там е прясно проигран варианта, институциите видях, че сме сериозни и имаме доста хора, които да помогнта на местно ниво.
Просто нямаше възможност за алетрнативи, между които да се гласува от всички, затова нямаше и анкета.
Надям се, че сте ме разбрали

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
Еби мама му на сьбора,тои вече изгьрмя ама коя е ЛАНА?

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
B U L L I написа:Еби мама му на сьбора,тои вече изгьрмя
Е тва изказване не го разбрах, кое му е изгърмяло това че събираме пари като бесни, това че организираме програми, това че на 17-ти сме в Казанлък да предплащаме или това че се съдираме да търсиме спонсори и рекламодатели

Е заради такива изказвания хората, който не са в час какво точно става не идват по съборите ни

СЪБОР ЩЕ ИМА И ТО ПО-ДОБЪР ОТ ПРЕДИШНИТЕ

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
що се панирате тьи ве?
нямах предвид това което очевидно сте си помислили,просто питах за ЛАНА.
впрочем аз наистина не сьм в час,а когато не сьм в час никои от казанльк не е в час.та аз дори не сьм чел програмата за сьбора,по простата причина че няма каде да я видя.
дочух за някои мероприятия и си умрех от смех няма да коментирам сами ще се убедите.а за това никои не е виновен не ме разбираите грешно и този пьт.
нямах предвид това което очевидно сте си помислили,просто питах за ЛАНА.
впрочем аз наистина не сьм в час,а когато не сьм в час никои от казанльк не е в час.та аз дори не сьм чел програмата за сьбора,по простата причина че няма каде да я видя.
дочух за някои мероприятия и си умрех от смех няма да коментирам сами ще се убедите.а за това никои не е виновен не ме разбираите грешно и този пьт.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ако се поинтересуваш малко
Описание:
Име на файла: BMW Club BG.zip
Размер: 178.98 KB
Свален: Файлът е свален или разгледан 83 път(и)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/download.php?id=1384
Този УРЛ по-горе е архива

Описание:
Име на файла: BMW Club BG.zip
Размер: 178.98 KB
Свален: Файлът е свален или разгледан 83 път(и)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/download.php?id=1384
Този УРЛ по-горе е архива
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
КАЖИ ИМ БЕ МИЛКООООО.
и после що ми било гадно там
и после що ми било гадно там

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Нищо против К-К,но взех да го чувствам като свой роден град покрай тея събори
-Не си правим майтап,че ще ни е за четвърти път на К-К
някой ако не им се вярва да накача малко снимки
-БУУЛИ,аз поне пътувам от П-в,но ако искаш мини да ме вземеш а после ще минем да вземем и групата от Полски Тръмбеж
даже можем да вземем и ЛАНА
да навъртим някое километърче де :mha:
-Не си правим майтап,че ще ни е за четвърти път на К-К

-БУУЛИ,аз поне пътувам от П-в,но ако искаш мини да ме вземеш а после ще минем да вземем и групата от Полски Тръмбеж

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
видиах програмата, за сабора имам питане? кво представлиават гонките и задължителнолие, моита нее от наи бурзите ине мисе изка дасе излагам само

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2