Полицаите с/у провинцията...
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: Полицаите с/у провинцията...
bam-bam написа:....
То това си е едната дежурна стоянка,другата е срещу патиланци и третата е на ъгъла до автомивката срещу макдоналдс...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
абе да стоят ушевите и ся да им пукат ушите зимата
пък и като ми казаха са ше викнем патрулка и като знам как идват патрулките явно си мислеха че ние по село не им знаем тъпите номера ... аз не бързах щех да си чакам ама явно като не клъвнах и решиха да спрат некои къде директно ше им предложи да се оправат така че никфа аванта гърч до край

пък и като ми казаха са ше викнем патрулка и като знам как идват патрулките явно си мислеха че ние по село не им знаем тъпите номера ... аз не бързах щех да си чакам ама явно като не клъвнах и решиха да спрат некои къде директно ше им предложи да се оправат така че никфа аванта гърч до край

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Тая простотия с халогените тряя да я махнат. Познавам поне 10 полицаи от околностите на СО които винаги си карат с включени. Но нали за тях закона не важи.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
а на нас знаеш ли какво ни е като излезем от София и се почва
иначе и аз не харесва диференцираното спиране

иначе и аз не харесва диференцираното спиране

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Полицаите с/у провинцията...
bam-bam написа:deyan-enchev написа:......
колега да не са едни пешаци над Фантастико че и мен там ме спираха за халогенките и почнаха да си търсят кинти само че им казах пишете ... и се обадих на 1 жокер и след малко умуване тъпите кукери ми пожелаха лека вечер
не пич не е до фантастико.бяха до кортовете на младост 1а
error- мерси за съпричастието и на euroto, и на всички други колеги които разбират че карането на халогени през нощта не е някво застрашаващо живота на околните нарушение,а просто ти спестява ядове по ремонта на любината колица.
Че ще ме спират ясно, за актове съм убеден че ще има ама колеги тва е нормално.
А софийските коли в провинцията вярно че ги спират повечко,тва ше да е няква война между куките или си го връщат не мога да разбера,всичко е до човека и до ценностната му система.
Много яка тема се получи и жалко че не можах по навреме да се влюча ама работата не чака.

Още веднъж благодаря колеги за подкрепата и успех с полицията че ДЕБНАТ.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Енчев,
Законът е еднакъв за всички участници в движението.
Неползването на колан нарушение ли е? Неработещите чистачки? Тънък грайфер на гумата?
Отговорът е ДА. Закон за БМВ-тата скоро няма да премат.
И не схващам бре хора.
Как ви спасяват халогените?
Че те по голяма площ ли осветяват от другите фарове? Не, нито са по - наситени. Концентриран осветят напред. Кви дупки...
Пускам нова тема.
Неползването на колан нарушение ли е? Неработещите чистачки? Тънък грайфер на гумата?
И не схващам бре хора.
Че те по голяма площ ли осветяват от другите фарове? Не, нито са по - наситени. Концентриран осветят напред. Кви дупки...
Пускам нова тема.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
D3BEP написа:Енчев,
И не схващам бре хора.
Пускам нова тема.
Неизползването на колан, те убива!
Неработещите чистачки са опасност за теб и за хората които можеш да не видиш!
Грайфера на гумата е важен и то много.
Надявам се си съгласен, но халогените особено при мен както и при други коли на които късите са слаби за задължителни.
Бре човек ела да то покажа разликата на моята Е30-ка С и БЕЗ халогени и да видиш как МОИТЕ халогени осветяват по голяма площ, ПО-КОНЦЕНТРИРАНИ СА ОТ КЪСИТЕ. И СВЕТЯТ НЕ САМО НАПРЕД МИ И НА СТРАНИ !!!.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
deyan-enchev написа:D3BEP написа:Енчев,
И не схващам бре хора.
Пускам нова тема.
Неизползването на колан, те убива!
Неработещите чистачки са опасност за теб и за хората които можеш да не видиш!
Грайфера на гумата е важен и то много.
Надявам се си съгласен, но халогените особено при мен както и при други коли на които късите са слаби за задължителни.
Бре човек ела да то покажа разликата на моята Е30-ка С и БЕЗ халогени и да видиш как МОИТЕ халогени осветяват по голяма площ, ПО-КОНЦЕНТРИРАНИ СА ОТ КЪСИТЕ. И СВЕТЯТ НЕ САМО НАПРЕД МИ И НА СТРАНИ !!!.
колега тръгнал си да спориш с грешния човек .. дай му спор или тема за размисъл и глей кфо става

иначе да по закон са забранени така че секи си праи сметка но некои да ми каже че нема разлика С или БЕЗ нема връзка
освен дЗвер ти да си с некои ейндейл аис аис бейби и да не ти треат

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Ми да земат да оправят пътищата и тогава никои няма да кара с халогени.Fking написа:err0r написа:Fking написа:бил си в нарушение, разминал си се без акт, (че даже си им държал и лекций :>>) и решаваш че имат някво специално отношение към провинциалните номера, хаха!
Що за нарушение е това? В София на всяка кола, която има монтирани халогени, същите са пуснати. Мен няколко пъти са ме вадили от трафика за да ме питат за халогените. Преди 2 седмици в Студентски град ударих в дупка със служебната кола. Счупих 2-те десни джанти и бастисах гумите (които бяха на не повече от 5000км и бяха чисто нови). Снимах на предната (тя беше по-зле) счупеното с телефона. Преди 2 дни ме спираха ПАК за халогени и им казах, че колата е на баща ми, и че ако й направя нещо ще ме убие. Показах му какво съм направил с "моята" на снимки и той се разбра от дума.
според закона е нарушение, и няма член които да казва че ако си прецакал джанта си оправдан
п.с.
аз моите гледам да избягвам да ги пускам

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
вършат работа наистина...ако имаш. ей сега тряснах в няква зверска дупка и почна да ми мирише на изгоряло.. отварям капака, счупила се скобата дето държи буксата на ламбдата и паднала върху изпускателния колектор... само с глупости да се занимава човек 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2