За и против дамите във форума?!
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то тука,70% дет влизат ,само си го търсят
и си го намират по-няколко пъти
ма за сметка на тва често

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Illusion,
Идва ми да ти кажа "имаш лично".
Най малко пък от теб очаквах такава намеса...
Прегледай отново темата.
Идва ми да ти кажа "имаш лично".
Най малко пък от теб очаквах такава намеса...
Прегледай отново темата.
- Illusion
- Бургаското явление
-
Какво да и преглеждам отново на темата?!
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Ма аз не съм тръгнал да ви забивам бе,
АМА като тръгнеш да караш дадена кола и не те ли интересува кво има под капака за да знаеш как да я караш а?
Ако имате коли си сложете колите там, ако не вас си а ако не начи по тоя форум са плазнали феминисти да го еба
АМА като тръгнеш да караш дадена кола и не те ли интересува кво има под капака за да знаеш как да я караш а?
Ако имате коли си сложете колите там, ако не вас си а ако не начи по тоя форум са плазнали феминисти да го еба

- Fencing_girl
- НА ШЕФА ЩЕРКАТА
-
Еми точно,че не боята кара колата,а тфа,което е под капака...Кфо значение има момиче ли съм или момче,хубава ли съм или съм грозна,след като се кефя на определен тип коли...нали за това е тоя форум-хора,обединени около идеята БМВ...

- Illusion
- Бургаското явление
-
dopestar написа:АМА като тръгнеш да караш дадена кола и не те ли интересува кво има под капака за да знаеш как да я караш а?

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
dopestar написа:Ма аз не съм тръгнал да ви забивам бе,
Точно така! Даже предлагам за жена регистрацията да бъде по снимка. Преди да получи достъп, ще я преглеждаме в "общите теми". Ще направим жури от мъжаги на ротационен принцип и те ще вдигат жалони за снимката. Само класиралите се с най - висока оценка ще могат да влязат във форума като членки без право на глас!
Мисля, че така е най - справедливо!
- dopestar
- ентусиаст
-
D3BEP написа:dopestar написа:Ма аз не съм тръгнал да ви забивам бе,
Точно така! Даже предлагам за жена регистрацията да бъде по снимка. Преди да получи достъп, ще я преглеждаме в "общите теми". Ще направим жури от мъжаги на ротационен принцип и те ще вдигат жалони за снимката. Само класиралите се с най - висока оценка ще могат да влязат във форума като членки без право на глас!
аз мислим че ти колко и да го мислиш нема го измислиш, то мисленето е като глъдката, или ти идва или само се потиш

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Illusion
- Бургаското явление
-
добре, аз само да попитам не е ли по удачния вариант да се пуска анкета на жените с технически въпроси
Не, всъщност пак не става, щот инфо навсякъде, но...

Не, всъщност пак не става, щот инфо навсякъде, но...

- Illusion
- Бургаското явление
-
знаеш ли как ще ги сглобя аз тях 

- dopestar
- ентусиаст
-
Fencing_girl написа:То и кола да им сглобиш пред очите,пак няма да е достатъчно,щото си жена...сеш' се...
ТИ и кола да ни сглобиш (което нема стане никога сешаш ли се, начи нема да мое да готвиш и переш и пазаруваш и бетон да забъркаш и компютър да си пуснеш и куп други работи дето мъжа ше ги знае по неволя

РАЗБЕРЕТЕ - Женския полов орган и стремежа към него е опита на Бог да създаде баланс между двата пола

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
D3BEP написа:..Точно така! Даже предлагам за жена регистрацията да бъде по снимка. Преди да получи достъп, ще я преглеждаме в "общите теми". Ще направим жури от мъжаги на ротационен принцип и те ще вдигат жалони за снимката. Само класиралите се с най - висока оценка ще могат да влязат във форума като членки без право на глас!
Ти Дзвере , гледам си от Бургас та вземи си фърли гъза до Варна с едно и осем i мотора, гледам си приказлив.....
.......да те класирам някъде назад в редичките

71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5